Poradna duly
Jana Čurdová
EnkaL - já taky netvrdila, že ho mám malé
. Ale pomni, že je to moje druhé těhotenství ve dvou letech a ačkoliv jsem hubeňour, ploché pevné břicho nikdy nebylo mojí doménou … Jestli máš pocit velmi napjaté kůže na břichu, tak nejlepší na to je (tedy pro mě to tak platí) mazat obyčejným olivovým nebo slunečnicovým olejem - koupíš v lékárně za téměř babku (cca 0,3l kupuji za 35 Kč) a mazat, kdykoliv jdeš okolo koupelny. Kůže se Ti po několika dnech krásně zvláční. Jen Ti nesmí vadit, že voníš jako italská pánvička
.
Jitulo - díky ![]()
Didi - pokukuji, ale obávám se, že moje peněženka mi vysvětlí, jak je kočár po Andulce báječný … Ale, udělala jsem si teď radost a pořídila skvělé golfky Peg Pérego Aria, tak až za rok a něco
budete hledat ty vaše, tak vypadají takhle: http://www.detskyraj.cz/…a_rubino.jpg
kopretinka: ta z okolí Hk jsem já, mám 19 cti měsíční markétku a ted termín 8.9. napiš na ICQ budu ráda..:o) ![]()
KatM: jj ja vim ze jsi netvrdila ze ho mas male
dekuju za radu, zkusim to ![]()
Didi - hledáš tenhle kalendář ? https://www.emimino.cz/modules.php?…
Katm jé Ty máš krásné bříško.
Hell páček a ať doma něco sesmolíš.-)
Enkal který kočár jsi si vybrala?
Didi koukám a už mám tři vytipované:
buď něco z těchto:
http://www.matysek.cz/…/default.asp?…
nebo http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?…
a poslední http://www.dino.cz/…baby-cerveny-[id-53427].html
xbublax: kocarek bebetto joker
neni sice extra lehky, ale zase prijemna cena (no drazsi si proste dovolit nemuzeme)
Enkal teď v tom mám zmatek, nepsala i Veverika, že je to její favorit?Nebo jsi to už jednou psala ty?Na ten jsme taky koukali.Já jsem chtěla původně Bebetto Tiger, ale když jsem si ho na veletrhu zkoušela, tak mne vyděsila ta váha.Kočár váží 19kg a v zimě s mimčem a fusakem a nákupem se tak dostanu na nějakých 30 kg minimálně.Takže když jsem měla problém manipulovat už s prázdným, jaké to bude v zimě, s plným a do kopce.
Finance u nás také hrají roli.Dala jsem si hranici do 12 tis. a pokud bude za míň, tak budu spokojená.
Holky, jestli se vám můžu vložit do kočárkové debaty, vybírejte kočárek co nejlehčí (pokud ho nepotřebujete jenom do terénu, tam je vyšší váha výhodou), každý gram je znát (jezdíte do kopce, zvedáte do MHD, tlačíte terénem, vynášíte do bytu atd.). K váze kočárku si připočtěte dítě, tašku s věcmi + občas nějaký ten nákup. Zkuste si dát v obchodě do kočárku 5-ti kilový batoh a chvíli jezděte mezi regálama (zkuste k tomu donutit i partnera - jestli nekope do brzd, nehrbí se nad nízkou rukojetí atd.), dobré je ho i složit a zvednout složený (některé se zvedají úžasně blbě, představte si k tomu špinavá kolečka
). Kupujete-li vícekombinace, zkuste to samé i se sportovní verzí. Je docela rozdíl tlačit prázdný a plný kočárek.
xbublax: mozna jsem to uz psala
veverika chce lehoucky kocar do mesta
no a ja potrebuju kocar do terenu - prece jen prochazky na vesnici jsou obcas hruza
Joker vazi 16kg (coz je dost, ale za to se s nim dobre manipuluje)
MHD jezdit nebudeme a kdyz pozdeji jo, tak v satku
detska doktorka je o vesnici vedle a tam se dopravime autem a nebo ona navstevuje male deti sama ![]()
jéé holky teď jsem zjistila ( jsem ale blesk, co
) že nám konečně prezident podepsal tu větší mateřskou. mám z toho radost, koupili jsme byt tak aspoň se budeme mít líp ![]()
Ahojky,
pro výběr kočárku souhlasím úplně s KatM.MOc důležité je,aby byl kočárek co možná nejlehčí a s dobrých materiálů.Po zkušenostech s levnějšími kočárky razím heslo:nejsme tak bohatí,abychom si kupovali levné kočárky. ![]()
Stáňa
Teda holky, musím vám všem moooc pochválit bříška
to je paráda, pomalu se nám otepluje a tak jen co shodíte zimní bundy, už na vás každý pozná, že to nejsou zbytky vánočního šílenství, ale pořádné těhu bříško
Já momentálně svůj exemplář nepřidám, protože manža odjel na měsíc pryč i s digitálním foťákem a tak nemám jak pupek vyfotit. No ale di pidibříška má taky daleko, holt lenošení po prvním těhu se někde projevit musí ![]()
Vidím, že řešíte kočárky
Tak to já mám pořešeno, na nový nemám nárok a ani ho nepotřebuji. Pro Honzíky jsme pořídili I´Coo Platon tříkolku a neměnila bych, na kočárku není znát, že už jsme v něm odjezdili kdejaký terén
Co se váhy týče, náš má 14kg, ale je perfektně ovladatelný, takže ho nemusím zvedat na patník nebo když se chci otočit, dá se s ním i 13kg dítkem jezdit bez problémů jednou rukou
Takže kdo by rád investoval trošku větší peníz, můžu tuhle značku jen doporučit, mají na letošní rok zcela nové barevné provedení ![]()
Tak těd jsem se prokousela snad stovkami přízpěvků,než jsem narazila na ten odkaz o činském kalendáři
a ještě k tomu mi to bylo k ničemu,jeden termín mám 18.9. a podle p.m.24.9.,no prostě na to září mi vůbec nic nevyjelo jen na 29.9.???,pak jsem našla jinej čins.kal. ten byl podle věku matky 24 a datumu početí ???,jenže ten také nevím takže-prosinec holka,leden kluk.
ach jo to jsem si nepomohla.
Jinak k těm kočárkům mám také pár tipů I coo platon 4-6 (kamoška ho má a je supr) Mutsy urbanrider
Bebecar
Bebecar je za dobrý peníze ,ale líbí se mi nejmín,ostatní 2 jsou dost drahý
Ale uvidím co ještě objevím. ![]()
Tak těd jsem se prokousela snad stovkami přízpěvků,než jsem narazila na ten odkaz o činském kalendáři
a ještě k tomu mi to bylo k ničemu,jeden termín mám 18.9. a podle p.m.24.9.,no prostě na to září mi vůbec nic nevyjelo jen na 29.9.???,pak jsem našla jinej čins.kal. ten byl podle věku matky 24 a datumu početí ???,jenže ten také nevím takže-prosinec holka,leden kluk.
ach jo to jsem si nepomohla.
Jinak k těm kočárkům mám také pár tipů I coo platon 4-6 (kamoška ho má a je supr) Mutsy urbanrider
Bebecar
Bebecar je za dobrý peníze ,ale líbí se mi nejmín,ostatní 2 jsou dost drahý
Ale uvidím co ještě objevím. ![]()