Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
tak mateřskou že zvedli je supr,bude se hned lépe žít ![]()
xbublax:s tvých favoritů kočárku se mi nejvíc líbí ten třetí,ale co člověk to názor.
My kočárek neřešíme,jelikož ségra od mého přítele má půl roční holčičku,tak jsme kočárek zdědili už teď,protože si koupili na jaro jen golfky,moc nikam stejně nejezdí.Takže zatím nám to na zimu ten jejich hluboký kočár bude stačit a v létě taky koupíme golfky.
Podle čínského horoskopu budeme mít holčičku,což by bylo supr,protože já už teď oslovuju miminko Nelinko,tak aspoň by z toho neměl kluk trauma,pokud to je teda klučina ![]()
Davmi tak s tím souhlasím, naštěstí je v dnešní době z čeho vybírat a tak si vybere opravdu každý.Ten třetí se mi také líbí a to proto, že má hlubokou, klasickou korbičku.Nevím ,ael kočárky co se kdysi vyráběly se mi moc líbily.Já měla takový velký koráb s košatinou na boku a krásný velký blatníky.Moc krásný kočár.Kdysi jsem toužila po košatině, ale když jsem viděla, za kolik se prodávají, tak jsem od toho upustila.Takže vy si přejete holčičku jo.A to už je opravdu vybrané jméno, nebo i kdyby to byla holčička, tak to budete měnit?
xbublax:Měnit to nebudeme,nejdřív jsem chtěla Barborku,ale pak jsem listovala kalendářem a nějak mi Nela(i když se mi to jméno dřív nijak zvlášť nelíbilo) učarovala.Takže už asi 3 měsíce říkáme bříšku Nelinko.Říká to už i babička,takže když to je kluk,tak musíme okamžitě přejmenovat,aby si na to Nelinko nezvykl ![]()
Davmi jméno je to moc pěkné a hlavně není tak časté.No co no, tak byste doma měli (tedy pokud občas koukáš na Vyvolené) Pittyho.
Ale ne, kamarádka říkala miminku v bříšku Bonifáci a narodila se jí Kačenka a nevypadá to, že by to na ní nechalo nějaké následky. ![]()
xbublax:Na vyvolené občas koukám,ale teď jak změnily ten čas,tak jsem nějaká unavená,takže chodím spát už v 9hodin a jelikož vyvolené posunuli až na 9,takže teď už jaksi nesleduju,jen budu o víkendu. Komu fandíš,teda pokud se to dá tak nazvat?
Mě leze na nervy Tony,jinak mi nějak zvlášť(ten použiji jejich slovní obrat) nepřirostl k srdíčku nikdo ![]()
Davmi to já koukám pořád.Když skončila první řada, tak jsem měla absťák.
Na nervy mi lezl Kuba.Oblíbeného jsem měla ze začátku Tonyho, ale teď mi trochu vadí, že dělá silácká gesta a pak se podle toho nechová.Jinak, že bych měla někoho vyloženě raději, tak to se mi ještě nestalo.Nevím, asi je to tím, že tihle jsou úplně jiní než ti první a to v tom, že nejsou tak přirození a tak citově založený.Minule byl můj favorit Jindříšek.
Ahoj holky,
no já jsem proti vám úplná ostuda. Já zatím na kočárky jen občas juknu v obchodě,ale zatím nepřemýšlím nějakým speciálním. POřád si říkám, že mám ještě čas. Ten rodičovskej příspěvek je super. Vzhledem k mému obrovskému platu na soudě budu mít asi rodičovskej příspěvek větší než tu půlroční mateřskou,co se vypočítává z platu,tak to je fajn.
Holky jak jste na tom se spaním?Já se pořád budím, tak 6× za noc,a mám pravidelné čůrací hodiny, vždy ve 12 a pak okolo 4.Ale už jsem si nějak zvykla aspoň mám trénink až bude mimi a budu k němu vstávat.
Míšenka
Misenka tak to pak ten příspěvěk obzvláště potěší.A k těm kočárkům, no já si říkám, že bych chtěla mít výbavičku celou do 30tt.Tím, že budeme rodit až v září, tak se obávám, že s tím obr břichem se mi ve 40° asi nebude chtít chodit po obchodech.Navíc na červenec plánujeme dovolenou a tak bud mít jiné myšlenky v hlavě.A s tím spaním, mám te´d docela problémy usnout, neboť nevím jak si lehnout.Dost cítím bříško a když si blbě lehnu, tak mne to bolí a na záchod chodím také dvkrát.Poprvé kolem jedné a podruhé kolem páté.
Tak musím oponovat,protože u nás se Nelinka pěkně rozjela,jen z mého okolí znám 3 čerstvě narozené,2 odrostlejší a kamarádka jí chtěla taky,ale jelikož ty Nelinky taky zná tak dala Ellu.
Ale jméno to je hezké,u nás se to mění jak na kolotoči,přítek si dělá legraci a každý večer se ptá s jiným jménem co mimi dělá,Honzíku jak se máš.....Filípku copak děláš.....atd.
a to ani nevíme jestli je to holčička nebo kluk. ![]()
Didi tak to já ať přemýšlím, tak přemýšlím, tak jsem nikdy žádnou Nellu nepotkala.Ale vím, že někde jsou stránky se statistikou jmen.podle ní jsme vybírali jména pro cypíse.A tam musí být jak časžté to jméno je.I když jestli se někomu jméno líbí, tak ho asi statistika nezajímá.
To s tvým manželem mi připomíná jednu reklamu na auto.Jak ten taťka neví jméno synátora. ![]()
ahoj, dnes máme šrumec, je tu jakési kolokvium k trienále, které bude v roce 2008, což mne sice spokojeně nezajímá, ale aspoň musím jakýsi zájem přestírat.
my vybrali roberta, takže čertík bertík, pracovně barnabáš, což se mi hodně líbí ![]()
kočárky jsem zatím odložila, ono se to nějak schází - kamarádka má pro mne postýlku s novou matrací, sedací židličku, pojízdnou motorku jako chodítko a autosedačku do jednoho roku, hluboký „zimní“ kočárek se taky rýsuje, tak se to snad stihne. jenom mám od obou babiček zakázáno mít cokoliv předem doma, že to bude neštěstí, o spoustě pověr jsem já bláhová ani nevěděla.
v noci se kupodivu nebudím a na břiše ještě spím v pohodě, daří se mi i už týden večer cvičit, ne nějak dlouho, ale nějakých 20 minut to je.
a zakoupila jsem včera noční biokrém na citlivou pleť (teď mi ta moje dělá divy - chvíli přesušená, chvíli mastná) a ráno jsem byla maximálně spokojená. jó, kosmetiku miluju
Hell tak to se ti nedivím, že Tě to nezajímá.
My teď máme v práci docela hnus a tak se těším jestli budu v dubnu na nemocenské, že z toho vypadnu.To je pěkné ten čertík bertík.
Barnabáše jsem chtěla jako normální jméno, ale nejdříve mne poslal manžel do pr. a pak i rodina.
To máš super, že se ti to takhle pěkně sejde od rodiny.To je hnedle pár korunek ušetřených.A na pověry nedej, kdyby se toho všeho člověk měl držet, tak zblázní.
Ostatně na emiminu je i o pověrách diskuze.
jo a Hell jak to u vás vypadá se záplavami?teď mi volal kámoš, že prý je střelecký ostrov z půlky pod vodou a stromy u nábřeží prý jsou pod vodou a chybí už jen metr, aby se Vltava vylila. ![]()
bublax: já tam svého času nakoukla, že s tím přijde tchýně, jsem tak trochu počítala, ale že i moje naprosto pragmatická matka…
ještě k těm penězům, myslím, že ti ten měsíc nemocenské ten průměr zase tak nerozhází, je to za rok, tak by se to nemělo tak projevit. podívej se na tohle http://www.tehulka.cz/view.php?… někde dole je i příklad výpočtu, tak si zkus spočítat, co jak by to nemocenská na měsíc rozházela. a myslím, že někde jsem četla, že to může být do maximálního platu zhruba 19,400 kč, nad to už se nenavyšuje.
jsu jako krtek - na praze 4 vlezu do metra a vylezu v holešovicích, sedím ve veleltržním paláci a k večeru opačně. ale odpoledne učím na famu, to je na nábřeží u národního divadla, tak pak ještě poreferuju.