Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj po ránu, tak koukám, že jsem tu první.
voda v praze vypadá už asi dobře, včera se říkalo něco o tom, že se zavřou některé části metra, ale dnes nic, do toho svítí sluníčko, tak to asi bude dobré. ale dívala jsem se ráno na vranovskou přehradu a to moc dobře nevypadá, na znojmo se valí velká voda. holky z jižní moravy, držte se.
a jinak jsem včera v jednu v noci dopsala text do katalogu (první z těch tří, co by měly být hotové do konce března, ten nejkratší), juch.
a zítra jdu na ultrazvuk, hurá, uvidím barnabáše, v jednu by mohl být vzhůru a trošku se předvést ![]()
Activ velká gratulace k výsledkům.
A Ondrášek je krásné jméno.
Didi tak jsem se na tvůj popud mrkla na to bříško a je to síla.Chuděra holčina, vždyť jí to musí převažovat. ![]()
Hell tak to jsi šikovná.Teda tkhle pozdě v noci jsi ještě schopná něco dělat?Já už jsem většinou kolem deváté polomrtvá.
To je fajn, že voda nestoupá.Na víken jedeme do Prahy a já chtěla jít do ZOO, tak mi jí snad neodsunou.Tož ať se ti zítra Barny pěkně předvede. ![]()
U nás včera kolem poledne začalo pršet a přestalo až večer.Teď je tu sluníčko a modlím se, ať vydrží.Záplavy zatím nehrozí, tak jsme v klidu.
ahojky holky,
tak od rána u nás neprší, vypadá to že to přečkáme. Je u nás kamarádka z Břeclavi s malým, těch evakuovali…
ale myslím že to dobře dopadne, hlavně že neprší.
Dívala jsem se na to bříško, docela ji lituju ![]()
Dobré ránko.
děkuji všem za blahopřání k testům ![]()
Misenka - no můj manžel ze začátku taky nebyl moc nadšený, ale nakonec to vzal.
To jsou speciální testy, které si musíš zaplatit. Jinak se dělají bezplatně v 16 týdnu.
Holky vložila jsem první fotečku našeho Ondráška do fotoalba, tak mrkněte jaký je to obřík ![]()
jj pocasi se umoudrilo ![]()
jj tu maminku taky lituju, ale zase na druhou stranu mi takovato briska budeme nosit v lete kdy bude veeelky teplo… a myslim ze nam da zabrat i mensi brisko uplne stejne
a jak se jinak dneska mate?
dobré ráno,
aktiv: úplně mě to dojalo, moc krásná a povedená fotečka
koukala jsem na ta bříška u dubńat a souhlasím, že my zas budeme takovýhle nosit v létě, uf uf doufám, že letos nebude žádný velký horko, už teď je mi každou noc vedro a spim odkopaná, jen v pyžamu
jinak mám radost, protože předevčírem mě taková čarodějnice zastavila a řekla: „no to bude kluk jak buk“ a my bychom moc chtěli chlapečka a vůbec jsem prostě pyšná, že to zatím opravdu vypadá na pěkně stavěné miminko
![]()
Souhlasím s holkama, Aktiv opravdu krásná fotečka.
Ted jsem se stím zas 2h mořila a když už konečně se mi tam podařila vložit 1 fotka tak jsem k ní nenapsala bříško ,ale ňuňu omylem.Jak jsem to pořád zkoušela tak už jsem byla zblblá.Ted už mi net zase blbne tak to zkoušet nebudu.Jinak včera u mě byla kamarádka ,a hned mi řekla to bude holčička,tak se ty váhy neustále přesýpaj,že už jsem zvědavá co řekne Dr.
![]()
Jo a Ondrášek byl dřív i můj tip(po dědovi),ale ted už mam zas jiné . ![]()
Didi téda Ty máš postavičku.Tak takovou bych brala hnedle.
A bříško je krásné, už je to pěkně vidět.
Ahoj,
Didi:moc krásné bříško ![]()
Activ:krásný mimísek ![]()
…jenom krátce vás všechny zdravím a utíkám pro Davídka do školky.
Zatím pa Stáňa
děkuji za lichotky ![]()
Didi - ty máš krásné bříško.
Té holčiny z Dubňátek je mi celkem líto, to břicho je fakt velké a takové zvláštní. ![]()
Ale je fakt, že nevím jak budu vypadat v srpnu já, že ?:roll:
Byla jsem vždycky hubeňour,v 18 mě přítel přived ke sportu (fitko,kick aerobik)a u toho jsem zůstala,proto se už moc těším až začnu s kamarádkou chodit na těhu.cvíčo,chybí mi už pohyb.Taky budu mít pujčenou knížku od Lucky Výborný-Fit maminka,prý je to moc hezká knížka se cvičením.Ale samozřejmě všeho s mírou.Pupik mi přijde zatím malej oproti vám,
,ale mi vás dohoníme.
![]()
Ahojky holky,
s povodněma je to u nás blbé, protrhla se spodní htáz a voda se valí na okolní vesnice, Lanžhot je už částečně pod vodou… hlasili že v Hradišti museli evakuovat lidi z nemocnice… ch jo ![]()
navíc to vypadá že každou chvíli začne pršet ![]()
gratuluji k fotečkám, já se tento týden taky snad dokopu
Jitula: to je mi lito
nechapu, dkyz vedi, ze proste zaplavy po zime jsou (a byly vzdycky), tak proc s tim nic neudelaji