Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, to počasí je fakt děs, doufám, že odpoledne alespoň na chvilku přestane pršet a budeme moct vyběhnout s Honzíkem poskákat kaluže
jinak nás myslím odvezou na psychiatrii oba
![]()
Teda holky musím říct, že jste některé fakt vzorňačky, už máte vymyšlená jména
tak to u nás absolutně nehrozí, myslím, že tentokrát to bude ještě horší domluva než poprvé
Jméno, co jsme měli pro holčičku už se mi zase nějak nelíbí
tak si budu lámat hlavu ![]()
S tím rodičovským příspěvkem je to prima, fakt se z té aktuální almužny nedá nic moc pořídit. Jo kamarádka už mi říkala, jk jsem si to prý uměla pěkně naplánovat, vyšší porodné i rodičák. No kdo holt umí, ten umí ne? ![]()
XBublax: u nás to s vodou vypadá špatně, čekáme kdy Morava zalije kolem stojící domky , moc jí už nechybí ![]()
v Hradišti, kde mají známý domek ( ještě nezkoloudovaný) jim dneska zakázali přístup… je to tady špatné
hell tak ať vám krtkodráhu nazatopí.
Pavca to víš, my matky prvočekatelky.
U druhého už to určo nebude tak horké. ![]()
Jitule tak to je hnus.U nás se vylila Odra a některé silnice jsou neprůjezdné.Vypadá to taky pěkně bídně a pořád leje.Obávám se, že to nedopadne dobře. ![]()
jitule: a prší u vás? v praze začalo vykukovat sluníčko, neprší, tak čechy to snad nějak přežijou. jinak zažila jsem povodně v olomouci, akorát jsem měla jet do brna na svoji promoci a dostat se tam bylo docela obtížné. vůbec jsme nevěděli, kdo přijede a pak nás překvapila většina příbuzenstva od moravského písku, kteří místo vysoušení domů a čištění vinohradů vyrazili na oslavu
hell: jo jo u nás pořád prší, od včera od rána nonstop ![]()
snad to dobře dopadne a brzo přestane.
Tak to divím, tady by to každý řekl že sklípek je přednější
jsou tu šílenci
Holky,ani nemluvte,dneska se chystám na Moravu k rodičům,naštěstí bydlí na kopci,ale ráno mi volala mamka,že už málem nedojela do práce,jak byla Petrůvka rozlitá.Chudáci ti lidi u vody,kteří to poslední léta zažívají rok co rok,to musí být fakt na nervy
Jo,příroda už nás má plnou …
Tak u nás se to ted jakž takž vyjasnilo,dokonce to i vypadá,že bude svítit sluníčko,kéž by musím do obchodu a zatím se mi tam moc nechce.Jinak u nás záplavy myslím nehrozí ,konkrétně našim městem teče jenom potok,a tady na západě jsme s těma řekama v pohodě.
Ale známí bydlí taky vPraze jako některé z vás takže vím,že je to tam docela drsný. ![]()
davmi: jo tady je to drsné… voda kam se podíváš ![]()
hlavně jeď opatrně
jdu týrat studenty, i když dnes budu týrat sebe, mám pro ně hromadu obrázků z yokohamského trienále, tak budu víc mluvit, uf.
ještě se ozvu, moc nezmokněte a voda ať se vrátí do břehů
Tak naštěstí jedu vlakem,takže záleží,jak opatrně pojede vlak,autem už si netroufám těch 400km je už na mě moc,mám strach na dálnici z těch šílenců a teď není ten strach ani tak o mě,jak o to mrně,navíc jedu bez přítele,takže sama po práci za volantem,to bych tak akorát usnula.Ve vláčku si krásně schrupnu a domů přijedu vyspinkaná ![]()
Holky,já vám už pomalu přeji hezký víkend,za půl hodinky mizím z práce na hlavák a zase se tady ukážu až v pondělí.Takže hezký zbytek týdne a aspoň trošku sluníčka.
Ahojky ,
tak jsem vás trochu zpětně pročítala a koukám, že za tu dobu co jsem tu nebyla jste pěkně narostly ![]()
Já už mám konečeně testy na vrozené vady taky za sebou a naštěstí vše v pořádku. Doktorka říkala, že to vypadá na kluka , tak budeme mít asi Ondráška ![]()
Bříško už mám taky celkem velké, ale je to asi vážně tím, že už je to skoro třetí těhotenství. To druhé teda nevyšlo, ale děloha se stačila natáhnout ![]()
Jinak s tím počasím je to opravdu síla. V Brně už teda neprší, ale je mi líto těch lidí, co čekají, až je to každou chvilku potopí. ![]()
Doufám, že vás se to moc netýká .
Activ: tady teda prší pořád, hlásí furt dokola, že Břeclav se má připravit, že Dyje je tam tak na pokraji a Morava se u nás taky pomalu ale jistě vylévá. Uvidíme jak to dopadne
Activ - to už ti dělali testy tak brzo?to se máš že je máš za sebou. Jů Ondrášek se mi taky hrozně moc líbí,chtěla bych to,ale musím ještě umluvit přítele, moc se mu ten Ondřej nezdá.
Míšenka
Activ: blahopřeju k výsledkům testů. ![]()
Jen tak dál, za chvíli je máme všechny v pořádku za sebou. ![]()
Holky nekoukali jste se některá na maminy co budou rodit v dubnu?Já tam nahlídla,a je tam jedna mamina s hodně zvláštním tvarem bříška,to jsem ještě neviděla.Mrkněte na Dubňata 2006 ![]()