Poradna duly
Jana Čurdová
jitule: držím palce, ať to všechno zvládnete, ta voda je šíleně blbá
maje dnes v práci foťák, nechala jsem si vyfotit bříško, ale vzato kolem a kolem, není to moc konkurenceschopné
přesto jdu uložit
aúúúú, teď mi došlo, že jsou daně
našla jsem si formulář na webu, vyplňuju, ještě nemám všechny papíry, doufám, že to do půlnoci stihnu
hell: mas pidi brisko, ale neboj ty nas dozenes
jj danema jsem se trapila v utery ![]()
jinak vsem zavidim co muzou cvicit… Ja bych mohla jit tak akorat do bazenu ale nemam s kym a ani vlastne nevim kde…
chystame se dnes vecer do prahy, takze nevim jak se tu o vikendu ukazu… kdybych se tu zitra neukazala, tak vsem preju pohodovy vikend
mejte se fajn ![]()
Hell a to jsem si myslela,že mám nejmenší pupík
,ale vypadá to,že nemám
.Dneska jsem vařila gulášek tak si po dlouhé době dáme knedlíček,doufám ,že bude ňuňíkovi chutnat,aby jsme pěkně rostli
Kdo dnes něco vařil?přihodte nějaké tipy na další dny,je to hrozné pořád něco vymýšlet ![]()
Jo a kdyby jste mě chtěli zapsat do tabulky:
Didi/24let/t.p.24.9.(podle Ut.18.9.)Karlovarsko
dobré ráno, doufám, že vodu přežíváte, nás v praze drží orlická přehrada ještě v celkem normálním stavu, ale ve zprávách to je někde hrůza. je to strašný humus to vyklízení po povodni, do sklepa jsme v olomouci nemohli 14 dni, pak to tam všechno nahnilo, nějaký bordel a zvířecí mrtvolky, bláto, páchlo to šíleně… a to má celý víkend pršet.
k ránu jsem si uvědomila, že bych měla ještě danit naše občanské sdružení, co máme se dvěma holkama, tak ještě naháním papíry na právnické osoby. a to si občas řeknu, že nebudu všechno dělat na poslední chvíli, a stejně to tak dopadne. ![]()
Dobré ráno, doufám, že jste všichni v suchu, to je vážně hrůza s tou vodou.
Ráno hlásili, že Orlická přehrada už Prahu moc držet nemůže, že už musí začít upouštět víc, a to se to do Vltavy ještě valí ze Sázavy. Tak uvidíme, jestli se nakonec neprověří ty protipovodňové bariéry, co postavili… Některé stanice metra prý zavřou při průtoku 1530 a už je 1520
Já sice bydlím na kopci, ale nerada bych zase jezdila domů okolo celé Prahy jako v 2002. Tak snad to všichni v pořádku přečkáme. Hlavně aby už moc nepršelo…
jinak máte všichni moc hezké fotečky v albu. Nestačila jsem dříve reagovat, stěží stíhám vás pročítat. Nějak jsem teď nebyla moc po večerech doma a v práci se můžu zapojit jen výjímečně, když zrovna není šéf ![]()
jé, koukám, že už jsem stálice ![]()
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jak se vám teď spí. Já jsem od začátku těhu spala jako miminko, ale tento týden mi to nějak nejde
Tak doufám, že je to jenom načas třeba tou změnou času, že to není nějaký příznak, který mě bude držet až do konce
Teď bychom měly mít to nejhezčí období, ne, tak nevím, nevyspalost mi moc fajn nepřijde
![]()
Dobré ráno všem,
voda je u nás pořád stejná, pořád pomalu stoupá… zatím to pustili na lesy a doufají že to pomůže…
zanetka: já naopak teď spinkám dost dobře, bylo to hrozné ze začátku
ahoj všem, je mi moc líto těch , které trápí povodně.......už aby to pomalu odchtázelo…
chci se pochlubit, krevní vyšetření ny vrozené vady mi dopadlo dobře…už jsem nevěřila.....tak všem , které ještě čekají na výsledek přeju hodně štěstí…ahojky ![]()
Kuska, moc gratuluju k výsledkům, to je super ![]()
Mě čekají odběry až příští týden a pak 2-3 týdny než budou výsledky ![]()
zanetka: taky ty tripl testy? já měla výsledky za 10 dní…tak budu bržet pěstičky , at to dobře dopadne.....
Ahoj, tak nás minulý týden v práci donutili podepsat výpovědi a teď jsem nezaměstnaná.
Vůbec nevim, co mám dělat.