Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
30.3.06 16:26

jitule: držím palce, ať to všechno zvládnete, ta voda je šíleně blbá

maje dnes v práci foťák, nechala jsem si vyfotit bříško, ale vzato kolem a kolem, není to moc konkurenceschopné :wink: přesto jdu uložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
30.3.06 16:55

aúúúú, teď mi došlo, že jsou daně 8O našla jsem si formulář na webu, vyplňuju, ještě nemám všechny papíry, doufám, že to do půlnoci stihnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
30.3.06 17:21

hell: mas pidi brisko, ale neboj ty nas dozenes :wink: jj danema jsem se trapila v utery :roll:

jinak vsem zavidim co muzou cvicit… Ja bych mohla jit tak akorat do bazenu ale nemam s kym a ani vlastne nevim kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
30.3.06 17:34

chystame se dnes vecer do prahy, takze nevim jak se tu o vikendu ukazu… kdybych se tu zitra neukazala, tak vsem preju pohodovy vikend :) mejte se fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
30.3.06 18:12

Hell a to jsem si myslela,že mám nejmenší pupík :lol: ,ale vypadá to,že nemám :wink: .Dneska jsem vařila gulášek tak si po dlouhé době dáme knedlíček,doufám ,že bude ňuňíkovi chutnat,aby jsme pěkně rostli :D Kdo dnes něco vařil?přihodte nějaké tipy na další dny,je to hrozné pořád něco vymýšlet :lol:
Jo a kdyby jste mě chtěli zapsat do tabulky:

Didi/24let/t.p.24.9.(podle Ut.18.9.)Karlovarsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
31.3.06 07:05

dobré ráno, doufám, že vodu přežíváte, nás v praze drží orlická přehrada ještě v celkem normálním stavu, ale ve zprávách to je někde hrůza. je to strašný humus to vyklízení po povodni, do sklepa jsme v olomouci nemohli 14 dni, pak to tam všechno nahnilo, nějaký bordel a zvířecí mrtvolky, bláto, páchlo to šíleně… a to má celý víkend pršet.

k ránu jsem si uvědomila, že bych měla ještě danit naše občanské sdružení, co máme se dvěma holkama, tak ještě naháním papíry na právnické osoby. a to si občas řeknu, že nebudu všechno dělat na poslední chvíli, a stejně to tak dopadne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
31.3.06 08:10

Dobré ráno, doufám, že jste všichni v suchu, to je vážně hrůza s tou vodou.
Ráno hlásili, že Orlická přehrada už Prahu moc držet nemůže, že už musí začít upouštět víc, a to se to do Vltavy ještě valí ze Sázavy. Tak uvidíme, jestli se nakonec neprověří ty protipovodňové bariéry, co postavili… Některé stanice metra prý zavřou při průtoku 1530 a už je 1520 :? Já sice bydlím na kopci, ale nerada bych zase jezdila domů okolo celé Prahy jako v 2002. Tak snad to všichni v pořádku přečkáme. Hlavně aby už moc nepršelo…

jinak máte všichni moc hezké fotečky v albu. Nestačila jsem dříve reagovat, stěží stíhám vás pročítat. Nějak jsem teď nebyla moc po večerech doma a v práci se můžu zapojit jen výjímečně, když zrovna není šéf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
31.3.06 08:13

jé, koukám, že už jsem stálice :lol:

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jak se vám teď spí. Já jsem od začátku těhu spala jako miminko, ale tento týden mi to nějak nejde :( Tak doufám, že je to jenom načas třeba tou změnou času, že to není nějaký příznak, který mě bude držet až do konce :) Teď bychom měly mít to nejhezčí období, ne, tak nevím, nevyspalost mi moc fajn nepřijde :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
31.3.06 08:46

Dobré ráno všem,
voda je u nás pořád stejná, pořád pomalu stoupá… zatím to pustili na lesy a doufají že to pomůže…

zanetka: já naopak teď spinkám dost dobře, bylo to hrozné ze začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
31.3.06 09:27

ahoj všem, je mi moc líto těch , které trápí povodně.......už aby to pomalu odchtázelo…

chci se pochlubit, krevní vyšetření ny vrozené vady mi dopadlo dobře…už jsem nevěřila.....tak všem , které ještě čekají na výsledek přeju hodně štěstí…ahojky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
31.3.06 09:32

Kuska, moc gratuluju k výsledkům, to je super :D
Mě čekají odběry až příští týden a pak 2-3 týdny než budou výsledky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
31.3.06 09:52

zanetka: taky ty tripl testy? já měla výsledky za 10 dní…tak budu bržet pěstičky , at to dobře dopadne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.3.06 10:21

Ahoj, tak nás minulý týden v práci donutili podepsat výpovědi a teď jsem nezaměstnaná. :? Vůbec nevim, co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
31.3.06 10:30

Katula: :( ch jo to je mi líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.3.06 10:32

Jitula: dík. To budu mít asi hodně nízkou mateřskou. :(