Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
3.4.06 11:17

Gerlin - ne, nenechala jsem si to říct, a včera jsme se s přítelem domluvili, že si to říct nenecháme. Jsem ráda,já to nechtěla,přítel chtěl no a najednou otočil. Takže to bude překvapení. Jo a pan doktor říkal, že příště si mám vzít přítelel sebou,tak jsem zvědavá,jak se bude tvářit až Bobánka uvidí.
Míšenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.06 11:19

to je úžasné, že už to začínají být cítít v bříškách - já si ještě počkám, ale moc vám to přeju. ve čtvrtek jdu na krev na triple testy, taky budu volat, co to půjde nejdřív. ale nějak pevně doufám, že to bude dobrý, ještě jak jsem sviště teď viděla v 3D zobrazení, vypadal tak pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.06 11:22

gerlin - mísenka: i kdybych nechtěla, na tom 3D to bylo tak jasně vidět, že doktor nemusel ani nic říkat, prostě tam byl vidět pindíček a nad ním zakroucená pupeční šňůra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.4.06 11:25

hell: ja jsem na tom stejne. Taky kluk !!! :lol: :lol: :lol: Taky tam byl pindicek mezi rozkrocenyma nozickama krasne videt. Asi bych to nevydrzela nevedet to, co to bude. Jsem hrozne zvedava zenska a pritel taky (zvedavej chlap) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.4.06 11:33

koukam ze tu zatim mame vetsinu kluku :lol: tyyy jo ja uz chci taky malickeho videt, naposledy jsem ho videla, no to uz je dlouho, asi 5 tydnu (sice jsem byla na ultrazvuku pred tremi tydny, ael doktor mi obrazovku neukazal). No ve stredu ho uvidim a chci vzit pritele sebou, tak uvidime jestli ho dovnitr pusti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
3.4.06 11:34

Jak jste tu diskutovali o tom píchání v podbřišku,tak ja to mam pro změnu u snídaně,jako kdyby hned po ní povyrostl :lol: .A u kýchání vůbec, jen když ležim tak někdy,spíš když ležim a smrkám,to mě tam píchne,tak se pak různě v posteli natáčím,abych se mohla vysmrkat.Ale jinak v pohodě.

A představte si,přítel si včera přečetl na netu nějaký článek o tom jak je krásné čekat 9m a nevětět jestli ch-h.A při porodu když pak na vás zavolají tatínku mate ch-h,že to je ten nejkrásnější moment překvapení.A tak mě začal přemlouvat ať si to nenecháme říct :roll: .Tak jsem mu radši net zakázala :) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.4.06 11:36

jinak uz mam zase lepsi naladu, rano na me padla nejaka deprese, ze mimiska necitim :) no vsak zatim nejsou pohyby citit pravidelne ne? takze kdyz jsem vcera a dneska zatim nic necitila, tak to snad neni spatne :)

no mozna mam i lepsi naladu kvuli tomu ze sjem se pustila do planovani svatby… a zacinam byt nervozni a to ani o tak velkou svatbu nejde, jde spis o malou :) ale silim z toho ze zatim nemam hotova vsechny oznameni, nemam vybrane saty a ani nevim jake presne budu mit, libi se mi jedny, ale mame se nelibi kvuli barve no a ted resime prstynky, sice uz mame vybrane, ale… no proste je to hruza, a to ani nemluvim o hostine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.4.06 11:38

Didi: u nas to bylo naopak ja to vedet nechtela a pritel jo no a kdyz se me doktor zeptal jestli to chci videt, tak jsem proste rekla ze chci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.4.06 12:38

ahoj holky, do 28 tt jsou pohyby nepravidelné a strídají se klidová a aktivní období, tak nebudte smutné…

jinak svatbu taky už musím naplánovat, přeci jen je za dva měsíce a 6 dní :D musím domluvit hostinu a koupit boty a tak…ale alespon mě to ozptýlí od pozorování břicha …neustále mám strach aby bylo vše v pořádku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.4.06 13:03

ahoj maminky,
tak jsem dneska byla na krvi na genetické vady, tak snad bude všechno v pořádku,
já zas až takový strach nemám, ale přítel je celý hin, ale má zakázáno se zbytečně stresovat a tím stresovat i mě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
3.4.06 13:48

Ahojky maminy, tak jsem vás pročetla, ale byla to pěkná práce, takových stránek jste popsali.
všwem co byli na testech a dopadli jim do dobře moc blahopřeji a těm co to ještě čeká jako mě držím moc palečky, už aychom je všechny mělii za sebou, abychom se nemuseli tak moc stresovat a vychutnávdat první pohyby.
no ted nevím zda.li tu už někdo oznámil holčičku, ale těch klučíků je tu fakt hodně, a všem kdom to už vědí blahopřeji. no my si ještě počkáme nejspíš dlouho na to než zas mimíska uvidíme, naše ddr. posíla naa utz. když je všše v pořádkju až ve 20tt.tak uvidíme.
jinak stim pícháním, také se mi to stává, ted už tedy méně ze začátku to bylo horší ,ale převážně při nějakých činnostech.
jo a stím spinkáním ted už je spinkání lepší, nnebudím se tak často na záchod, jako v prvním trimestru to bylo co dvě hodiny, ted už je to většinou tak po 5 hodinách. chodímn soát kolem půl jedné a na záchod jdu tak kolem 6 hod, to už je výkon, když si ezmu, že před tím jsem šla už po třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.4.06 15:07

Veverika: tak to u me s tim chozenim na zachod je spis cim dal horsi :lol: V noci se budim kolem druhe hodiny, pak kolem pate, a to jeste nepocitam, kolikrat musim jit, nez jdu spat… 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
3.4.06 15:32

ahojky, holky nemáte zkušenost některá s alerií? Jak začaly kvést ty mrchy je to hrůza a Zyrtec si vzít nesmím .-(
včera jsem probrečela celý večer :( ach jo to jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.06 17:18

jitula - zkus poradnu na porodnice.cz - odpovídají rychle a dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.4.06 17:54