Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
5.4.06 13:52

EnkaL:no,mě ho dala,ať si ho vložím do těhu průkazky,mám tam vložené všechny výsledky krve atd,má to prý být v průkazce,abych to pak předložila v porodnici,tak nevím,jestli to dělá každý doktorka jinak.Co ti řekla za výsledky,já měla riziko downova syndromu 1:8700 a riziko NTD 1:5000,pak tam mám nějaké hodnoty MS-AFP a uES a total hCG,ale těm číslům absolutně nerozumím,tak si s nimi hlavu nelámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
5.4.06 13:53

activ:Co máš za čísla u hodnot MS-AFP,total hCG apod?Já vím,asi otravuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 13:56

Ahoj mamči, jsem z říjňátek a ráda bych se vás zeptala, pokuď to některá víte, kde se dá udělat 3D ultrazvuk v Praze a kolik to stojí. Děkuju moooc.
Mějte se krásně

""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• Citovat
  • Upravit
5255
5.4.06 14:02

Amynka:Koukni na www.upmd.cz (porodnice v Podolí) tam to najdeš,stojí to asi 1.200,–,ale dělají to asi na více místech.I v gennetu na Praze 7,aspoň myslím :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.4.06 14:03

davmi - taky tomu moc nerozumím, ale nějaké hodnoty tu mám
riziko negativní - 1:47 000
HCG 22,79ng/ml
NT 1,0mm
Papp-A3,47mlU/ml

Ale myslím si, že u každého je to jinak, takže být tebou tak se nestresuju.
Kdy máš jít na tu plodovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
5.4.06 14:43

aktiv:Já na plodovku nejdu,to jde gris,mě to vyšlo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
5.4.06 14:47

gris - ničeho se neboj. Triple testy mají vysokou míru falešných výsledků (ovlivňuje ho mnoho faktorů, takže když to budu bagatelizovat, zvážila-li ses před odběry v tlutém svetru, může to mít vliv na pozitivitu testu), takže Tvoje miminko je s nejvyšší pravděpodobností v pořádku. Před amniocentézou se dělá ještě ultrazvuk a hodně doktorů ještě před provedením zákroku dokáže říct, jestli miminko vypadá zdravě nebo ne. Na výsledky se prý čeká déle, ale máš potom 100% potvrzené, že je dítko zdravé.

koralko - jestli uvažuješ o vrchlabské porodnici a máš nějaké dotazy, napiš mi SZ, abychom to tu nehltily. Rodila jsem tam před rokem a byla jsem moc spokojená. A tou dobou jsem taky byla pražanda.

U naší doktorky se do průkazky zapisují pouze hodnoty krevního obrazu, u AFP jsem měla jen poznámku negativní. Žádné vkládané zprávy (krom z UTZ z nemocnice) nemám.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
5.4.06 14:48

davmi: ja nic nedostala :roll: no priste si o ten papir reknu :) jinak mam vysledky negativni a riziko hooodne male (asi 1:50000 u obojiho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.4.06 14:49

jé davmi promiň , nějak jsem se sekla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 14:56

Davmi, děkuju moc, psala jsem to k nám holkám do říjňátek, taky to určitě rády využijí. Mějte se krásně a kulaťte.
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• Citovat
  • Upravit
375
5.4.06 15:05

Ahoj holky, já radši nechci vědět ty výsledky, kromě toho, že jsou negativní. Zase bych se stresovala, že mám málo. :( Znám se. :D

Někde jsem tady četla, že některá z vás jde na velký UTZ do podolí, ale pokud si dobře pamatuju, tak není ještě 21tt. Já tam totiž volala a řekli, že to dělaji až od 21tt, to mi taky přijde pozdě. Jak jste to udělali, že jdete dřív? Ještě bych se přeobjednala a ukecala je. Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
5.4.06 15:06

Gris jak píše KatM tak výsledky ovlivňuje spousta faktorů.Je to sice nepříjemné, že musíš jít na amnio, ale na rozdíl od nás budeš mít 100% jistotu, že je vše v pořádku.A zákroku se neboj.Kamarádka na něm byla a říkala, že je to jen vpich.

Holky a vy jste dostaly od dr. výsledky tripple testů jo?Já byla v pondělí na kontrole a akorát mi řekl, že je jak už mi říkal, tak je vše v pořádku a žádný papír jsem nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
5.4.06 15:06

katula: ja jdu na velky ultrazvuk, ale tady v Plzni a za 14 dni, coz podle UTZ to bude ten 21tt ale podle PM to bude 20tt :) me bylo dneska receno ze se dela kolem dvacateho tydne…tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
5.4.06 15:07

xbublax: taky jsem papir nedostala, jen mi rekla ty hodnoty, ktere si stejne presne nepamatuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
5.4.06 15:10

Jo a navíc to ani není 21tt. Teď jsem i počítala a jdu tam až 21+3. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie