Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, už se to tu asi řešilo, ale nic si nepamatuju a jsem líná to hledat. Chodíte někdo v Praze na těhu plavání? Chci začít. Vytipla jsem si pár míst, ale ráda bych šla na tutovku.
Díky, K
Ahojky, tak máme za sebou kontrolu a jsme v pořádku. Jenom se malinké tak mlelo, že ho pan doktor nemohl změřit
takže za týden jdeme znovu a uvidíme. Nebral mi ani krev na testy, protože neví, jak je mimi staré ![]()
by mě zajímalo, co mám udělat, aby malinké spalo
si asi dám nějaký makový vývar ![]()
Katula:My jsme to tu řešily spolu s EnkouL,ale taky zatím nikde nechodím,navíc bydlím v Praze teprve necelé 2 roky,tak ani nevím,kde tady něco je.Jaké místa máš vytipované?
ahoj,
chodila bych taky, ale v praze bydlím nedlouho, a taky moc neznám.
jinak přeju dobré ráno ![]()
ahojky, pokud se dohodnete na nejake to plavani tak se pridam, ale nejdriv za 14 dni (driv nemuzu kvuli tlaku, ale kdyz bude v pohode i potom tak budu moct). Kamaradka me laka na Slavii, ze tam ta voda neni tak studena,tak nevim…
dobré ranko, tak se musim ventilovat, dneska jsem si volala pro výsledky genetických testů a mám všechno v nejlepším pořádku, tak jsem ráda
![]()
babulda:Tak to gratuluju
A přeji všem hezký slunečný den.Tak holky,vymyslíme nějaký bazén a zajdem.Aspoň pokecáme osobně ![]()
ahojky,
stanusko - krásný fotečky a bříško
Já už se tak těším až se ten můj drobeček narodí. Nakoukla jsem do dubňat a tam už holky rodí jedna přes druhou ![]()
Dneska je v Brně krásné slunečné počasí , mám úplně jarní náladu.
babuldo - gratuluji k výsledkům, to je úleva, že ![]()
babulda, taky moc gratuluju
zkouším jít příští týden do medical fitness, kde mají cvičení pro těhotné pod vedením fyzioterapeutů, což bych vyzkoušela, už kvůli té skolióze. pak jsem se někde dotázala na podpůrné pásy a pro skoliotiky dělají na míru i něco, co má kšandičky, aby to udrželo bříško a tolik nezatěžovalo záda. to mne moc nadchlo.
jinak k tomu plavání - před časem jsem našla tu pražačku, tam psali, že je nový bazém po rekonstrukci, nějaký menší, který splňuje všechny hygienické nároky. ale neznám to tam, možná za návštěvu by to stálo
úleva to je, ale naštěstí jsem se nijak nestresovala, to přítel, dokonce jsem i zapomněla, že mám dneska zavolat a kdyby mě nepopohnal, tak si snad ani nevzpomenu ![]()
ale teď jsem jen spokojená, jak to je
Ahojky,
no tak o snech bych taky mohla vyprávět. Zrovna na dnešek se mi zdálo že jsem porodila holčičku,a pořád jsem nevěděla, jak ji mám držet, protože jí nedržela hlavička.No jinak mám hodně erotické sny, nedávno se mi zdálo o našem předsedovi vlády, kterého já zrovna vůbec nemusim.Tak nevím. Jo mamce když byla těhotná,tak se jí zdálo že rodila, a porodila hrozně veliký chodidlo a měla ho zabalený v zavinovačce.
Taky bych chtěla chodit na těhu plavání,ale tady je takovej hnusnej malej bazén tak se tam i štítím. A na těhu cvičení chodítě?já už si různý cvičení zjišťuju a na příští kontrole se zeptátm jestli můžu a ráda bych chodila.
Holky nevíte nějaký babský recept na průjem? pořád se toho nemůžu zbavit, a mám pořád křeče do břicha. ach jo.
Míšenka+Bobánek
tak blahopřeji k dobrým výsledkům.
jo s tím bazenem v Houbětíně je s vodou slanou jak v moři, není vůbec chlorovaná, čili bezpečnější, ale jak jeto s teplotou to nevím, byla jjsem tam naposledy předloni a voda byla příjemná a slaná.
jo na těhu cvičení se už také chystám na kontrole u dr. se zeptám zdda můžu a pak hůrá na to. mám výhodu v tom, že moje dr. pořádá těhu cviičeení ve svém druhém středisku, ona má ddvě ordinace, jednu blíž od nás, kam chodím běžně a druhou dál, ale je dobré, že tam jede bus přímo od nás asi 25min. ale tam jsem ještě nebyla. tak uvidím.
ještě na něco jsem chtěla reagovat, ale už nevím na co, tak se zatímm mějte krásně a opatrujte vaše břííška.
Míšenko tys mě dostala,pěkně jsem se nasmála,ale mohu jen potvrdit,mě se pro změnu narodilo mini miminko,který se proměnilo v pejska ![]()
Jinak k tomu plavání,holky budete používat ty tampony pro těhotný?Jsou pěkně drahý 480kč-8-10ks přesně nevím.Mam knížku Fit maminka a tam se píše,že bohatě stačí norm.tampon pokapaný olivovým olejem.Tak co si otom myslíte? ![]()
Tak jsem holky koukala na plavání pro těhotné a v Praze jsem našla jen jeden takový co by se mi jakžtakž zamlouval a je na adrese www.pomad.cz tak když tak jukněte.
Jinak jsem se rozhodla,že cvičit budu chodit do podolí do porodnice 5 lekcí tam stojí Kč 400,–,když tam budu mít předporodní kurzy,tak tam budu chodit i cvičit.
Jinak k tamponům,já mám s jejich používáním problémy celý život a nakonec mi to i gynekoložka zakázala,takže u mě je tohle pasé ![]()
misenka: mě na průjem pomahají sušené borůvky… stačí jich pár 4-5 kousíčků a mám pokoj.....