Poradna duly
Jana Čurdová
davmi: od kterého měsíce se může do podolí - už jakoby teď? nemají to jenom jako přípravu k porodu?
na pomad jsem se dívala, za půl hodiny cvíčení mi to přijde docela drahé, ale asi stojí za vyzkoušení
Do Podolí se taky chystám na ty kurzy. Jsou cca od 20tt. Jenom chtějí potvrzení od Dr. Na to plavání jsem taky četla dobrý reference na Pražačku, kde bych to asi zkusila. Teď mě ale zaujal ten bazén se slanou vodou v hloubětíně, jak psala veverika. Můžu začít chodit, až doberu magnézium, tak týden potom. Tak bych začala po velikonocích.
Babulda: Gratuluju ke skvělým výsledkům testů!!!!!!!!!!! ![]()
Prosím vás, co to znamená? Jsem asi natvrdlá, ale nevím, co znamenají ty zkratky. ![]()
.....pro ženy, které nejsou v pracovní neschopnosti a mají žádanku "Poukaz na ošetření, vyšetření, FT, K, 06 " - hradí pojišťovna
Díky moc
Katula:Tak to jsme asi natvrdlé dvě,já taky nevím,ale jelikož už budu v pracovní neschopnosti,tak se mě to stejně netýká,škoda ![]()
Já se na to zeptám, až tam půjdu na ten UTZ. Jsem tam na půl 9 jako první, tak snad nebudu čekat, a pak s stavim objednat na ten tělocvik. ![]()
i zavolala jsem do podolí - ty zkratky jsou prostě na tom formuláři, jak to tam je uvedeno v uvozovkách. prakticky je to tak, že pokud člověk chodí do práce a gynekolog doporučí cvičení, tak napíše žádanku na formulář: „Poukaz na ošetření, vyšetření, FT, K, 06“ a pak je cvičení zdarma, je potřeba jen se objednat, mluvila jsem přimo s tou cvičící dámou novákovou a byla velmi milá
Jééé Hell , tak to jsi šikulka.
Asi se objednám bez toho. Ale určo do Podolí. Stejně tam budeme chodit i na ty kurzy a doufám, že i rodit, tak ať si zažiju prostředí. ![]()
mně se v podolí líbí, je tam teď sice blázinec, ale nesetkala jsem se tam, až na jednoho doktora na ultrazvuku, s nikým, kdo by nebyl fajn nebo normální. škoda že nemají i bazén.
Katula:A kdy jdeš na ten ultrazvuk do podolí?Já jdu ve čtvrtek 13.4.,tak se půjdu asi na ten tělocvik objednat taky.
Davmi: Já jdu bohužel až v pondělí 24.4. To je za 14 dní. Cjtěla jsem se přobjednat dřív, protože hned další den jdu do poradny a tam další UTZ, ale kašlu na to.
Budu mít dva zážitky po sobě.
Hned se tam objednám a začala bych chodit, hned jak to půjde. Tak dej vědět, až budeš po UTZ, jak to probíhá. ![]()
koukam ze resite cviceni a tise zavidim, ja zatim enmuzu a nevypada to ze bych mohla nekdy pozdeji
ale na plavani se urco musime dohodnout, jen by taky bylo potreba aby hodina nestala treba nejak mooooc
![]()
Ahojky,
dnes jsem byla na UTZ a už vím,že čekáme HOLČICKU
.
Takže budeme mít Emičku,celá rodina je nadšená,manžel tomu nemohl ani uvěřit a od té doby se tváří jako: ![]()
Je moc krásně tak půjdeme někam ven oslavit tu skvělou novinu. ![]()
Mějte se krásně
Stáňa
stanuska: tak to je fajn, konečně holčička v té záplavě kluků. a ema je moc pěkné jméno.
jo, venku je nádherně, už jsem chtěla zdrhnout, ale můj drahý šéf dorazil místo v devět ve dvě a teď jsme měli půlhodinovou poradu. no dělat porady v pátek do půl čtvrté je pitomost. tak to pozvolna balím, budu zítra
stanuska: jeeee konecne nejaka holcicka
gratuluju
hell: jj utikej domu ![]()