Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
564
6.4.06 11:30

Ahoj bud.maminy
Jak jsme se dnes vyspinkaly?Ja fajn,až na ty občasné šílené sny co mě od počátku těhu provázejí,ale už jsem si zvykla,a když je vyprávím kamarádce tak se do konce i zasmějem(dneska se mi třeba zdálo,že schovávám v moři drahocený poklad,a všichni mi ho chtějí ukrást)opravdu nevím kam na to chodím :lol: minule se mi zas pro změnu zdálo,že moje bradavky se natáhly jak dvě žížaly a kroutily se a pak mi jedna upadla 8O :lol: ,jste na tom podobně?

Jinak k tomu věku-Nédávno unás klepali na dveře 2 díleři od T mobilu,a když jsem otevřela,zeptali se jestli mám doma rodiče(já na to ,že ne) a slečno už vám bylo 18?Já na to ,že jo,ale že přítel ani ja T.mobile nemáme,tak koukali jak vyoraný myši 8O :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
6.4.06 11:49

didi: Tak ty sny já mám taky šílené,už jsem se milovala ve snu asi s polovinou kolegu z práce,někdy zase s někým bojuju a zrovna včera se mi zdálo,že jsem byla nejlepší v Praze ve vykrádání aut :lol: A to jsem v životě nezvala ani pedro :D Taky nevím,kde se takové blbosti berou,ale někdy se tomu ráno fakt s přítelem zasmějem,teda i když ty sny o kolezích z práce si samo nechávám pro sebe,to by se mu asi moc nezamlouvalo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.4.06 12:07

ahoj holky :)

k tem snum :) taky se mi zdaji silene sny, ale nejak si je nepamatuju :oops: ale dnesni sen jo :)) bylo tam placici miminko a strasne kricelo a ja nevedela co mam delat :roll: no tak jsem se radeji probudila a asi hodinu nemohla usnout, protoze mi doslo ze vazne nebudu vedet co mam po porodu delat, a tak :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
6.4.06 12:35

ahoj
tak sny to je velká kapitola, mě se třeba vůbec nikdy nezdály erotický sny, prostě jsem je vůbec neměla, no a teď :oops: ale jaký krásný! nutno podotknout, že ve spoustě je můj partner, stále můj partner, ale ne vždy :wink:
na začátku těhu jsem mívala moc ošklivý sny, takže tohle je teda lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
6.4.06 13:03

ahoj,
dva dny jsem tu nebyla a tolik novinek

gris: taky držím palce, ale znám spoustu lidí, co na amniocentéze byly a z nich nevím o nikom, komu by to špatně dopadlo, navíc většina doktorů se shodne na tom, že opravdu „vadný“ plod se neudrží během prvních dvou tří měsíců a dojde ke spontánnímu potratu.

zanetka: taky budeš rodit v podolí? jsme zhruba stejně daleko, tak se tam asi potkáme. už víš, ke komu budeš chodit do poradny?

katula: taky jsem přibrala jenom kilo, mám pocit, že barnabáš je piraňa, protože takového jídla jsem nikdy do sebe nenasoukala a zatím nic moc.

dnes jsem byla na krvi na triple testy, zakázala jsem se stresovat, za deset dní se mám ozvat nebo mi zavolají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.4.06 13:05

ahojky,
tak mi se zdálo o lišce, je fakt že bydlím, kde lišky dávaji dobrou noc, kousek od Hukvald, kde i jedna Janáčkova liška je, ale že se mi bude zdát o přerostlé lišce, kterou jsem se snažila ubít, házela jsem po ní sekýrkou, a ona po mně taky :roll: když se mi ji podařilo ubít nebo nevím jakým způsobem zmizela, byly tam dvě mláďata, bojovala jsem zas s nima, ale asi nejspíš přežila, nevím, pak jsem se vzbudila.
To mám asi z těch veverek, včera jsem je pozorovala, jak mi lezou po stromě, že tu jsou srnky, danci jsem si už zvykla, ale asi jsem si ve snu vzpoměla jak soused říkal, že jednou tu pozoroval i lišku :(
No to jsou sny, že by jeden nevěřil 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
6.4.06 13:25

ahojky maminy, já nevím sny sse mi bud nezdají nebo si je nepamatuji, ale nikdy si nepamatuji své sny, to už musí být, když si nějaký vybavím, ale vzápětí ho povětšinou zapomenu, takže jako by se mi nic nezdálo, jsem docela ráda, když slýchám a ted čtu u vás, že máte takové zvláštní noční můry.mějte krásný den asi půjdu ven s kámoškou a s těma jejíma dvoouma číslama. tak zatím páček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.4.06 14:32

Teda holky koukám, že sny máte také úžasné.Mne se vřera zdálo, že jsem rodila.Koukala jsem sama na sebe jak rodím a viděla vše do podrobností a říkala si ježiš jak jsem to mohla odrodit.Narodila se nám holčička a byla hodně veliká a já brečela, že se nám nevejde do kočárku.Jo a ještě jsem sprdla manžela, co jí to přinesl do nemocnice za pitomou čepici.Já totiž takovou debilku(červená s volánkem kolem hlavy, že hlava vypadá jak kytka)nosila do páté třídy a hrozně styděla a on mi udělá tohle. :lol:
Takže jak vidíte řadím se mezi vás co se týče šílených snů.Jenže já je měla i před tím, dokonce chodím ze spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
6.4.06 14:48

Tak to vám ty sny, holky, docela závidím. Já skoro žádné nemám, případně, když vyjímečně mám, tak si je pamatuju asi tak 5 minut po probuzení a když je chci pak přes den někomu vyprávět, tak vlastně už vůbec nevím o čem to bylo… Ale že by se mi teď zdáli nějak víc, tak to myslím ne. Třeba to ještě přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.4.06 15:07

Koralko ta to si dej na noční stolek papír a tužku a hned po probuzení si napiš co se Ti zdálo.Pak si budeš lépe vzpomínat na ten sen. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.4.06 15:53

Ahoj holky.
Tak sny mám taky hustý. Nejen, že jsem v nich už asi 10× rodila, ale zdají se mi i dost nepříjemné kousky, jako třeba dneska, kdy jsem musla přistát s letadlem, kterýmu přestaly fungovat motory. Vždycky se probudím víc unavená, než večer, když jdu spát.
A erotický sny mám taky. V podstatě není noc, aby se mi nezdálo něco hodně barvitýho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.4.06 16:18

Ahojky,
dnes jsem byla na Výstavišti PRAGOMEDICA,vystavovali tam i sona a tak jsem si paní mimískovou mohla prohlídnout.Ten pán,co mi UTZ dělal nebyl ale doktor,tak pohlaví se určit neodvážil. 8O Dvě fotečky jsem vložila do fotogalerky. :lol:
Sny mám taky bláznivý a zítra jdu na odběr AFP testu,tak se trochu bojim.

Zatim pa Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
6.4.06 16:39

Katula no super, vítej do klubu. :lol:

Stanuska jé Ty se máš, že takhle zadarmíko jsi přišla ke dvěma tak pěkným fotečkám.A paná mimísková mám pěkný obličej.Na zítřek držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
6.4.06 16:53

Sny

Ahoj vsem, ohledne tech snu se muzu pridat zdaji se mi hrozny koniny a vetsinou to jsou spis nocni mury … zadna erotika, dost bizardni byl sen o tom, jak jsem prijela k rodicum, sla se projit na zahradu a tam lezeli pod stromy upiri a padali ze stromu a umirali na ptaci chripku a ja mela hrozny strach aby se mi prcicek necim nenakazil … vzbudila jsem se uplne hotova …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
6.4.06 17:27

Korálko a spol. ,kdo si po probuzení sny nepamatujete-Hned jak se ráno vzbudíte tak první co nesmíte udělat je podívat se z okna,to prý ten sen hned odletí,a vy okamžitě zapomenete co se vám zdálo. ** ** :wink: Tak to zkuste vyzkoušet a uvídíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí