Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6200
11.4.06 11:02

EnkaL: tak jsem ti koukla do moudré knihy co mám doma :P a tam je psáno, že v pátém měsíci má miminko zhruba 350g a 25cm a maminka přibrala přibližně 5 kg :P Tak bych řekla, že ty tvoje údaje jsou naprosto tabulkové :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
11.4.06 11:03

Enkal ale to by mělo být v pořádku.Mne přišel email, že na konci 20 tt má mimi 25 cm a váhu 300 gr.I v knížce jsem to vyčetla, takže je tak jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
11.4.06 11:04

Jé Pavca my se krásně shodly:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
11.4.06 11:06

Tak já ty seznamy nějak dám do kupy, kdyby vám to stačilo na mejl naskenované, tak to mám natošup :P

Míšenka: ahoooj, dlouho jsem se tu s tebou nepotkala, nějak moc nestíhám a když je pěkn, tak musím vyrážet s Honzíkem ven :P
Na pálení žáhy se prý i v těhu dají pastilky Rennie.

Jo kdybych věděla, jak se sem vkládají fotky :P tak vám pošlu, jak vypadal při odjezdu z porodnice náš Honza :P Sice mu byl ten obleček trošku velkej, ale babičce by to bylo líto, když mu ho na tu příležitost koupila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 11:09

Dekuju za uklidneni, doktorka to bohuzel porad bere podle posledni MS, no a to by to minule byl zacatek 18tt a proto se ji to nezdalo… No uvidime snad ty testy zase dopadnou ukazkove ale rict mi to mohla :roll:

Pavca: taky bych poprosila o seznamek a naskenovany na mail muze byt klidne (lenkaboumova@centrum.cz)

• Citovat
  • Upravit
8603
11.4.06 11:15

Pavča- Renie zkusím a já klíďo taky naskenovanej. misbob@post.cz.
Tak dej nějaký fotočky do fotogalerie září 2006, je to lehký, klineš nahoře na apload obrázku a vložíš z nějakýho souboru aje to tam.
Míšenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
11.4.06 11:16

EnkaL: jo tak s termínem porodu a stářím plodu jsem v prvním těhu bojovala celou dobu, otěhotněla jsem až někdy 28DC, jenže to ty jejich tabulky neberou a podle poslední MS byl Honzík pořád malej :P no na to, že se nakonec narodil vlastně 40tt a ne 42tt, mel 3900g a 53cm, tak bych rekla, že malej rozhodně nebyl :P jen už prostě musel na svět a nechtěli ani slyšet, že ho mají ještě nehat být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
11.4.06 11:16

Míšenko košík je super věc.Aspoň máš mimi stále pod dohledem.Žáha mne občas páli a pomáhá mi 100% jedlá soda.

Pavca jasně že to stačí naskenované.Email je ga.bi@seznam.cz.Jo a fotečku vložíš jednoduše.Vlezeš si do alba září 2006 a dáš Upload obrázku, vybereš v galerii veřejná alba září 2006, pak klikneš na procházet a z PC tam vložíš fotečku kterou chceš.No a pak už jen dáš popis.

Enkal no jo, ale ono i záleží kdy jste mimi zplodili.Klidně to mohlo být dříve a tak je mimi dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.4.06 11:23

xbublax: jj drive to bylo urcite, alespon podle posledniho ultrazvuku v nemocnici to tak bylo… njn ale doktorka to proste porad nejak moc nebere :roll: takze jak psala Pavca asi s ni budu bojovat porad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
11.4.06 11:23

Pavco teda čekat s porodem podle dr. tak to by porod byl docela síla. 8O Tady je jasně vidět, že každé těhotenství může být jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
11.4.06 11:25

enkal tak si ber příklad z Pavci a až Ti dopadnou dobře i tyto výsledky, tak se můžeš hodit do klidu, že je vše jak má být a mimísek je v pořádku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.4.06 11:28

xbublax: jj doufam v to, jen doufam ze nevyjdou falesne pozitivni prave kvuli tem peripetiim se starim miminka :) no zatim jsem klidna, ale jsem na sebe zvedava za tyden…

Jinak koukam jsem na ten bazen na vinohradech a driv jsem tam chodila do sauny :)) a ceny take priznive, hodilo by se mi to v patek nebo v sobotu, ale je fakt ze se muzu prizpusobit i jindy :) no ale mozna tam zkusim stejne zajit jiz tenhle patek sama a kdyz nekdo bude chtit tak se muze pridat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
11.4.06 11:28

Tak jsem to naskenovala a posílám, je to vcelku čitelné, jen jsou tam u toho někde i moje poznámky, tak se omlouvám :P Jen u toho oblečení mám pcit, že to je takový základ a měla jsem toho víc, přece jen v létě se i miminka potí :P a taky jsem nechtěla prát každý den :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
11.4.06 11:37

tak jsem vám to poslala :P

EnkaL: ty testy na VVV by se ale měly dělat společně s UTZ, právě proto, aby tam nevycházely hauznumera. Mě doktor jasně řekl, že mi v poradně udělá UTZ, napíše přesně stáří podle toho na žádanku na odběry a hned ten den musím na krev.

Jo holky, jak vložit fotku do alba vím :P já ji chtěla vložit sem do diskuze, vím, že to jdem, ale nevím jak a nepodařilo se mi návod zatím najít :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
11.4.06 11:39

Pavca moc děkuji, už to studuji. :lol: no nejenom, že se potá, ale ony navíc blinkají. :lol: Souhlasím s Tebou, také se mi nechce prát každý den.Naštěstí body v sekáči stojí max. 30 Kč, takže tudy asi vede cesta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí