Poradna duly
Jana Čurdová
EnkaL: tak jsem ti koukla do moudré knihy co mám doma
a tam je psáno, že v pátém měsíci má miminko zhruba 350g a 25cm a maminka přibrala přibližně 5 kg
Tak bych řekla, že ty tvoje údaje jsou naprosto tabulkové ![]()
Enkal ale to by mělo být v pořádku.Mne přišel email, že na konci 20 tt má mimi 25 cm a váhu 300 gr.I v knížce jsem to vyčetla, takže je tak jak má být.
Tak já ty seznamy nějak dám do kupy, kdyby vám to stačilo na mejl naskenované, tak to mám natošup ![]()
Míšenka: ahoooj, dlouho jsem se tu s tebou nepotkala, nějak moc nestíhám a když je pěkn, tak musím vyrážet s Honzíkem ven ![]()
Na pálení žáhy se prý i v těhu dají pastilky Rennie.
Jo kdybych věděla, jak se sem vkládají fotky
tak vám pošlu, jak vypadal při odjezdu z porodnice náš Honza
Sice mu byl ten obleček trošku velkej, ale babičce by to bylo líto, když mu ho na tu příležitost koupila ![]()
Dekuju za uklidneni, doktorka to bohuzel porad bere podle posledni MS, no a to by to minule byl zacatek 18tt a proto se ji to nezdalo… No uvidime snad ty testy zase dopadnou ukazkove ale rict mi to mohla ![]()
Pavca: taky bych poprosila o seznamek a naskenovany na mail muze byt klidne (lenkaboumova@centrum.cz)
Pavča- Renie zkusím a já klíďo taky naskenovanej. misbob@post.cz.
Tak dej nějaký fotočky do fotogalerie září 2006, je to lehký, klineš nahoře na apload obrázku a vložíš z nějakýho souboru aje to tam.
Míšenka
EnkaL: jo tak s termínem porodu a stářím plodu jsem v prvním těhu bojovala celou dobu, otěhotněla jsem až někdy 28DC, jenže to ty jejich tabulky neberou a podle poslední MS byl Honzík pořád malej
no na to, že se nakonec narodil vlastně 40tt a ne 42tt, mel 3900g a 53cm, tak bych rekla, že malej rozhodně nebyl
jen už prostě musel na svět a nechtěli ani slyšet, že ho mají ještě nehat být ![]()
Míšenko košík je super věc.Aspoň máš mimi stále pod dohledem.Žáha mne občas páli a pomáhá mi 100% jedlá soda.
Pavca jasně že to stačí naskenované.Email je ga.bi@seznam.cz.Jo a fotečku vložíš jednoduše.Vlezeš si do alba září 2006 a dáš Upload obrázku, vybereš v galerii veřejná alba září 2006, pak klikneš na procházet a z PC tam vložíš fotečku kterou chceš.No a pak už jen dáš popis.
Enkal no jo, ale ono i záleží kdy jste mimi zplodili.Klidně to mohlo být dříve a tak je mimi dopředu.
xbublax: jj drive to bylo urcite, alespon podle posledniho ultrazvuku v nemocnici to tak bylo… njn ale doktorka to proste porad nejak moc nebere
takze jak psala Pavca asi s ni budu bojovat porad ![]()
Pavco teda čekat s porodem podle dr. tak to by porod byl docela síla.
Tady je jasně vidět, že každé těhotenství může být jiné.
enkal tak si ber příklad z Pavci a až Ti dopadnou dobře i tyto výsledky, tak se můžeš hodit do klidu, že je vše jak má být a mimísek je v pořádku. ![]()
xbublax: jj doufam v to, jen doufam ze nevyjdou falesne pozitivni prave kvuli tem peripetiim se starim miminka
no zatim jsem klidna, ale jsem na sebe zvedava za tyden…
Jinak koukam jsem na ten bazen na vinohradech a driv jsem tam chodila do sauny
a ceny take priznive, hodilo by se mi to v patek nebo v sobotu, ale je fakt ze se muzu prizpusobit i jindy
no ale mozna tam zkusim stejne zajit jiz tenhle patek sama a kdyz nekdo bude chtit tak se muze pridat ![]()
Tak jsem to naskenovala a posílám, je to vcelku čitelné, jen jsou tam u toho někde i moje poznámky, tak se omlouvám
Jen u toho oblečení mám pcit, že to je takový základ a měla jsem toho víc, přece jen v létě se i miminka potí
a taky jsem nechtěla prát každý den ![]()
tak jsem vám to poslala ![]()
EnkaL: ty testy na VVV by se ale měly dělat společně s UTZ, právě proto, aby tam nevycházely hauznumera. Mě doktor jasně řekl, že mi v poradně udělá UTZ, napíše přesně stáří podle toho na žádanku na odběry a hned ten den musím na krev.
Jo holky, jak vložit fotku do alba vím
já ji chtěla vložit sem do diskuze, vím, že to jdem, ale nevím jak a nepodařilo se mi návod zatím najít ![]()
Pavca moc děkuji, už to studuji.
no nejenom, že se potá, ale ony navíc blinkají.
Souhlasím s Tebou, také se mi nechce prát každý den.Naštěstí body v sekáči stojí max. 30 Kč, takže tudy asi vede cesta. ![]()