Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
9.3.06 15:15

activ: gratuluju ke kontrole, svatba bude o.k., taky mám za sebou druhou a bylo to podruhé jenom lepší :lol:
jitule: to je bezva, taky se mi mrskal, taky to nešlo vyfotit (několik polokulatých fleků jsem dala do fotogralerie)
stanuska: tak ať je ti brzo líp

dámy, dnes to balím, práce mi od ruky nejde, mějte se a zítra se těším
 helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
9.3.06 15:18

Ahoj všem,

taky se hlásím z UTZ. Všechno bylo úplně v pořádku, velikost prý na den přesně odpovídá termínu, miminko se pěkně vrtělo, tak to bylo úžasný. Mám fotečku, tak jí dám do alba, až mi ji manžel naskenuje.
Jitule, to jsem ráda, že ti to taky dobře dopadlo. A proč si tě tam chtěli nechat, jestli se můžu zeptat?

Vítám mezi námi nové členky. Gratuluju k miminkům a doufám, že se všechny máte dobře.

Jinka Prevítem snadno a rychle jsem taky četla, je to super. Podívám se někde i po těch dalších knížkách o kterých píšete. :)

Jo s tou změnou doktora to asi nebude tak jednoduché, zkoušela jsem dneska obvolat několik klinik a nikde nové pacientky neberou :( :? A to jsem ani nestačila říct, že jsem těhotná, odmítli mě hned na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
9.3.06 15:22

Valerka, a odkud z Prahy jsi? Někam na kafe můžeme klidně zajít, ale až po práci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
9.3.06 15:27

Holky,já vám už dneska přeji hezký víkend,na zítra jsem si vzala v práci dovolenou,trošku mě pobolívá v krku,tak to chci vyležet hned na začátku.V pondělí,jestli budu v práci,tak se určitě ozvu(doma net nemáme) :?
Opatrujte se všechny a taky všem gratuluju k OK výsledkům UTZ.
 Páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
9.3.06 15:33

zanetka: mám vysoký tlak a pobolívá mě bříško… něco se mu tam nezdálo, ale nakonec se dal ukecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.06 16:07

praha

zanetko: jsem z dolnich brezan, coz je praha zapad (5 minut od prahy 4 - modrany, lhotka, libus, komorany). nastesti jsem doma „vyfasovala“ auto, takze jsem dost mobilni. tady je to s busama na draka, hlavne o vikendu - jeden rano, jeden odpoledne a jeden vecer.

• Citovat
  • Upravit
375
9.3.06 16:39

Ahoj, jenom vás chci pozdravit. Dneska jsem celý den uklízela náš pidi byt. :) Jde mi to strašně pomalu, hned jsem zafuněná.:)
Zatím se mějte, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
10.3.06 08:00

valerka: bydlím na kraji lhotky a krče, do dolních břežan jezdíváme na kole, pak na točnou a tak, tož to bychom se někdy mohli vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.3.06 14:29

Ahoj, tak nám debata nějak utichá. :(

Já jsem od včerejška úplně hotová, jak mě bolí hlava, úplně strašně. Ale slyšela jsem od více lidí, že na tom včera byli stejně, tak asi počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.3.06 14:50

Katula: asi bude něco s tlakem, já z hlavy šílím..... ch jo :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.3.06 15:12

Jitula: bereš na to něco? Mně třeba paralen asi nezabere. Jsem zvyklá na ibáče 400. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.3.06 15:47

Katula: Ibuprofen by se v těhotenství neměl brát! Paralen je dovolen.
Hodně rad teďka sháním na webu: http://www.porodnice.cz/poradny.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.3.06 16:05

Já vím, že ibáč nemůžu, taky ho neberu. Ale nic jinýho mi stopro nezabere. Musim to vydržet do jara, až se uklidní počasí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 16:48

Jenom zkoušim, jestli jsem přihlášená. Nejde mit to

Katula

• Citovat
  • Upravit
8671
10.3.06 22:14

Ahojky,
tak dnes jsem se po dlouhé době cítila celkem dobře.Večer se mi vrátí manžel z práce,tak mu za odměnu,že mě fazolka nezlobí,připravím nějaké to tuleníčko.páčko teď to s mým apatitem pro erotiku neni moc valný. :lol:
Na kontrolu jdu až 16.3. a UTZ dr. v ordinaci nemá,tak doufám,že si mě na nějaký objedná.
Jinak bříško mám jak ve třetím měsíci,ale do kalhot ,,bokovek "se pořád v pohodě vejdu.
Trochu se mi zdá,že debata Září 2006 nám trochu uvadá.
Pište holky,pište ať nám to rychle uteče a máme v náručí zdravá miminka. :lol:
Zatim pa pa pa Stana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí