Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
8.3.06 10:27

hell:Já vím,že si to nesmím připouštět,ale když vidím toho kolegu,jak je totálně v prdeli,tak mě to bere :cry: Navíc v pátek byla úplně v pořádku a v pondělí ji odvezl večer do nemocnice,protože dostala šílené bolesti a řekli jí,že je to asi jenom zánět a včera už bylo po všem… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
8.3.06 10:38

davmi: hlavu vzhůru, pořádně pohlaď bříško a mysli pozitivně. Nestresuj se, mimískovi to škodí
a usměj se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
8.3.06 10:40

Jitule:děkuju moc,jdu něco dělat,ať přijdu na jiné myšlenky a přece jenom jsem v práci,tak a´t taky něco za dnešek udělám 8O Zatím se holky mějte,ještě se tady odpoledne juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
8.3.06 14:17

to je dneska zase pracovní den - dvě hádky s kolegy, jedna nesmyslná porada… ještěže byl dobrý oběd. a konečně jsem si objednala těhotenské rifle, tak se mám na co těšit. a pak dvě trička, který jsou sice s normálního obchodu, ale tak strašně pod prsama nařasené, že by se tam vešly ty bříška tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.3.06 15:40

ahoj holky, tak vás pročítám a vidím, že sháníte nové oblečení. došel mi katalog Litexu a jsou tam celkem pěkné věci.
já jsem po revizi navíc dostala zánět dělohy a vejcovodu, tak jsem z toho nešťastná:-( ale doktor říkal, že se vše spraví, tak mě nezbývá než mu věřit. přeji všem ať vám bříška rostou a jste v pohodě:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
8.3.06 15:48

Žanetko, být tebou vůbec nepřemýšlím a jdu k někomu a vůbec se neobávám, že by tě v jiném stavu nevzali. ze zákona máš právo měnit dr. a vůbec to neřeš a jdim k někomu jinému.
DAvmi snaž se nad tou strátou nestresovat . ty máš své maličké v bříšuku a jemu určitě není příjemné, že jeho maminka se stresuje. snaž se myyslet pozitivně a hlvně na to tvé miminko.
Hell já mám průkazku již od 8 tt, ale klidně bych ji oželela ve prospěch troho, abych mohla vidět svého mimíska aaspon každých 14 dnů. já ho vlastně ještě neviděla jen na fotce a to v 6 tt. je to strašné utrpení,. čekat tak strašně dlouho. a ještě přesněě týden si počkám.

chtěl jsem se zeptat někdo tu zhruba před 14 dny psal, že se objedná na a ted nevím jestli 3D nebo 4D utz . jemn chci vědět kolik to zhruba stojí slyšela jsem totiiž že tenn 4D utz stojí 5.000 kč. tak mě zajímá, jestli je to
možné. díky za odpověd
jo a mějte se páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.3.06 16:06

s tím přejítím k jinému doktorovi, myslím, že je to v současné době problém, moje kamarádka se snažila u někoho zaregistrovat,a zkoušela čtyři doktory a neuspěla. poradila jsem jí svého doktora o kterém vím, že ještě nové pacientky registruje a až tam uspěla. když jsem se s ním po tom o tom bavila, tak mi řekl, že už taky nové pacientky nepřijímá…, prý jsou nějaké změny v těch jejich limitech či co:-((((
asi by bylo dobré zjistit si kde máš v okolí nějakého dobrého doktora, myslím že nejlepší doporučení je „jedna paní povídala.....“ a zkusit je obvolat,a až pak bych na něj vybalila, že jsi těhotná. přeji hodně štěstí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
8.3.06 16:57

Ahoj holky,

zdravím z práce. Asi máte pravdu, zkusím se poptat, jestli by mě ještě někde vzali, včera mě vážně namíchla. Doporučení by bylo asi vážně nejlepší, ale o žádném dobrém doktorovi od svých kamarádek nevím :(
A taky bych asi radší chodila na nějaké větší středisko, ne jen k soukromému dr., jako je ta moje. Tam asi budou mít nějaké ultrazvuky, někdo se o mě postará, když můj dr. bude na dovolené a tak. No tak jsem zvědavá, jak uspěju :?

Davmi, to je vážně hrozné :cry: Ale snažme se myslet pozitivně, stres neprospívá ani nám, ale hlavně našim mimi.

Jinak průkazku mám od 8 tt. Měla jsem z ní radost, ale souhlasím s Veverikou, že UTZ vyšetření je určitě lepší :D

ten 4D UTZ - nevím, jak je to jinde, ale v Praze v Gennetu stojí 1000 Kč i s videokazetou a snad fotkou, bez ničeho - jen ten UTZ asi 450, nebo tak nějak. Nevím, jestli je na to třeba nějaké doporučení, nebo nějaké další podmínky, ale takovýhle jsem tam viděla sazebník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.3.06 21:17

Ahojky holky,chtěla jsem vás všechny jen pozdravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.06 08:25

Ahojky,
já se připojuji jen tak, aby řeč nestála :lol: :lol: :lol:

Průkazku jsem dostala hned v 6. týdnu. Prostě jsem se objednala na kontrolu, zašla jsem si tam na záchod, počurala chytrý papírek a ukázala ho sestřičce. Ta mi řekla, že je to jenom pro těhotné, tak jsem jí řekla, že já těhotná jsem. Víc jsme neřešili. Ale je tam moc hodná sestřička a hodný doktor. UTZ dělá vždycky, obrázek je součástí zprávy z kontroly, která se zakládá do složky. Zatím jsem ho vždycky ukecala, ať mi to vytiskne taky. Při minulém těhotenství mi to vždycky připnul do průkazky, ale ta se odevzdává v porodnici. Nějaké obrázky mojí Karolinečky jsem zachránila a zrovna včera jsem se dívala, jaká byla maličká. Jo a na kontrolu jdu zase příští týden, ty 3 týdny se dají bez problémů vydržet (zvlášť když už je jedno zlatíčko doma, se kterým je strašná sranda).

HOlky, dostaly jste včera kytku? U nás doma se na to zapomíná, manža aspoň večer uvařil dobré jídlo (zcela neúmyslně).

Papa Míša s dobrou náladou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
9.3.06 08:47

ahoj,
kytka nebyla, jídlo bylo, ale to jsem zaspala, po práci jsem usnula po šesté, vzbudila se v jedenáct, umyla zuby a spala zase do šesti. drahý sice uvařil špagety ale to bude tak na dnešní dojezení :)
dnes ráno jsem se byla ostříhat, a mám úplně jinou hlavu, juch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
9.3.06 09:06

Míšo tak to máš dobrého manžela :wink: Ten můj prohlásil, že je to komunistický přežitek a že budeme slavit svátek matek a na ten se moc těší :lol:

Veverika o tom 4D ultrazvuku jsem psala já.Stojí to 700Kč a naharají jej na kazetu.Šíleně moc se těším a navíc mi to zaplatí mamina, která chce cypíse moc vidět.

Jo a holky včera mi přišel email co se děja v bříšku a psali, že prďolka má teď chodidla 1,5cm.Tak jsem hned koukala na pravítko a rozplývala se nad tím jak má krásně malinkou nožičku.A s manželem jsme si koupili knížku Nejšťastnější miminko v okolí a Nejšťastnější batole v okolí.Docela mne nadchla, neboť jsou tam velmi užitečné rady jak utišit mimčo po narození.A kamarádky co mají děti si tu knížku nemohou vynachválit.Tak jsem zvědavá, jestli to jednou zabere i na to moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
9.3.06 09:11

hezký den všem,
tak dneska jdu na kontrolu UZ a jsem nervózní jak sáňky v létě :-)
snad bude všechno o.k

s tím 3D UZ, nevíte jestli je i v Brně a kolik stojí? Platí se i když budu mít doporučenku? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.3.06 09:38

Ahoj holky, zdravím po delší době :)

Nás čeká další vyšetření až koncem března, a jak koukám tak už jste řešily tripple testy. Tak ty asi nějak hned poté, protože se dělají kolem 16.týdne. No zatím se kochám fotečkou z předchozího UZ z konce února :)

Nějak se mi nedaří sehnat si těhu kalhoty, no ještě že se zatím vejdu do některých mých normálních… Už jsem oběhla několik obchodu v Brně, ale nějak mi to buď nepadne nebo ani nelíbí :oops: Jedny jsem si vybrala na internetu, ale vypadá to že ten obchod už je možná zrušený :cry:

Ať máte moc pěkný zbytek týdne a nepřepínejte se, takže hezky v klídku ;) Včera jsem dostala karafiát 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
9.3.06 09:41

Jitula: V Brně dělaj 3D v sanatoriu Helios a v Prenatalu: www.sanatoriumhelios.cz a http://www.prenatal.cz/ Stojí to prý pětikilčo včetně fotky a videokazety, ale je to na těch stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí