Poradna duly
Jana Čurdová
hell:Já vím,že si to nesmím připouštět,ale když vidím toho kolegu,jak je totálně v prdeli,tak mě to bere
Navíc v pátek byla úplně v pořádku a v pondělí ji odvezl večer do nemocnice,protože dostala šílené bolesti a řekli jí,že je to asi jenom zánět a včera už bylo po všem… ![]()
davmi: hlavu vzhůru, pořádně pohlaď bříško a mysli pozitivně. Nestresuj se, mimískovi to škodí
a usměj se ![]()
Jitule:děkuju moc,jdu něco dělat,ať přijdu na jiné myšlenky a přece jenom jsem v práci,tak a´t taky něco za dnešek udělám
Zatím se holky mějte,ještě se tady odpoledne juknu.
to je dneska zase pracovní den - dvě hádky s kolegy, jedna nesmyslná porada… ještěže byl dobrý oběd. a konečně jsem si objednala těhotenské rifle, tak se mám na co těšit. a pak dvě trička, který jsou sice s normálního obchodu, ale tak strašně pod prsama nařasené, že by se tam vešly ty bříška tři.
ahoj holky, tak vás pročítám a vidím, že sháníte nové oblečení. došel mi katalog Litexu a jsou tam celkem pěkné věci.
já jsem po revizi navíc dostala zánět dělohy a vejcovodu, tak jsem z toho nešťastná:-( ale doktor říkal, že se vše spraví, tak mě nezbývá než mu věřit. přeji všem ať vám bříška rostou a jste v pohodě:-))
Žanetko, být tebou vůbec nepřemýšlím a jdu k někomu a vůbec se neobávám, že by tě v jiném stavu nevzali. ze zákona máš právo měnit dr. a vůbec to neřeš a jdim k někomu jinému.
DAvmi snaž se nad tou strátou nestresovat . ty máš své maličké v bříšuku a jemu určitě není příjemné, že jeho maminka se stresuje. snaž se myyslet pozitivně a hlvně na to tvé miminko.
Hell já mám průkazku již od 8 tt, ale klidně bych ji oželela ve prospěch troho, abych mohla vidět svého mimíska aaspon každých 14 dnů. já ho vlastně ještě neviděla jen na fotce a to v 6 tt. je to strašné utrpení,. čekat tak strašně dlouho. a ještě přesněě týden si počkám.
chtěl jsem se zeptat někdo tu zhruba před 14 dny psal, že se objedná na a ted nevím jestli 3D nebo 4D utz . jemn chci vědět kolik to zhruba stojí slyšela jsem totiiž že tenn 4D utz stojí 5.000 kč. tak mě zajímá, jestli je to
možné. díky za odpověd
jo a mějte se páček
s tím přejítím k jinému doktorovi, myslím, že je to v současné době problém, moje kamarádka se snažila u někoho zaregistrovat,a zkoušela čtyři doktory a neuspěla. poradila jsem jí svého doktora o kterém vím, že ještě nové pacientky registruje a až tam uspěla. když jsem se s ním po tom o tom bavila, tak mi řekl, že už taky nové pacientky nepřijímá…, prý jsou nějaké změny v těch jejich limitech či co:-((((
asi by bylo dobré zjistit si kde máš v okolí nějakého dobrého doktora, myslím že nejlepší doporučení je „jedna paní povídala.....“ a zkusit je obvolat,a až pak bych na něj vybalila, že jsi těhotná. přeji hodně štěstí:-)
Ahoj holky,
zdravím z práce. Asi máte pravdu, zkusím se poptat, jestli by mě ještě někde vzali, včera mě vážně namíchla. Doporučení by bylo asi vážně nejlepší, ale o žádném dobrém doktorovi od svých kamarádek nevím ![]()
A taky bych asi radší chodila na nějaké větší středisko, ne jen k soukromému dr., jako je ta moje. Tam asi budou mít nějaké ultrazvuky, někdo se o mě postará, když můj dr. bude na dovolené a tak. No tak jsem zvědavá, jak uspěju ![]()
Davmi, to je vážně hrozné
Ale snažme se myslet pozitivně, stres neprospívá ani nám, ale hlavně našim mimi.
Jinak průkazku mám od 8 tt. Měla jsem z ní radost, ale souhlasím s Veverikou, že UTZ vyšetření je určitě lepší ![]()
ten 4D UTZ - nevím, jak je to jinde, ale v Praze v Gennetu stojí 1000 Kč i s videokazetou a snad fotkou, bez ničeho - jen ten UTZ asi 450, nebo tak nějak. Nevím, jestli je na to třeba nějaké doporučení, nebo nějaké další podmínky, ale takovýhle jsem tam viděla sazebník
Ahojky,
já se připojuji jen tak, aby řeč nestála
![]()
Průkazku jsem dostala hned v 6. týdnu. Prostě jsem se objednala na kontrolu, zašla jsem si tam na záchod, počurala chytrý papírek a ukázala ho sestřičce. Ta mi řekla, že je to jenom pro těhotné, tak jsem jí řekla, že já těhotná jsem. Víc jsme neřešili. Ale je tam moc hodná sestřička a hodný doktor. UTZ dělá vždycky, obrázek je součástí zprávy z kontroly, která se zakládá do složky. Zatím jsem ho vždycky ukecala, ať mi to vytiskne taky. Při minulém těhotenství mi to vždycky připnul do průkazky, ale ta se odevzdává v porodnici. Nějaké obrázky mojí Karolinečky jsem zachránila a zrovna včera jsem se dívala, jaká byla maličká. Jo a na kontrolu jdu zase příští týden, ty 3 týdny se dají bez problémů vydržet (zvlášť když už je jedno zlatíčko doma, se kterým je strašná sranda).
HOlky, dostaly jste včera kytku? U nás doma se na to zapomíná, manža aspoň večer uvařil dobré jídlo (zcela neúmyslně).
Papa Míša s dobrou náladou
ahoj,
kytka nebyla, jídlo bylo, ale to jsem zaspala, po práci jsem usnula po šesté, vzbudila se v jedenáct, umyla zuby a spala zase do šesti. drahý sice uvařil špagety ale to bude tak na dnešní dojezení ![]()
dnes ráno jsem se byla ostříhat, a mám úplně jinou hlavu, juch
Míšo tak to máš dobrého manžela
Ten můj prohlásil, že je to komunistický přežitek a že budeme slavit svátek matek a na ten se moc těší ![]()
Veverika o tom 4D ultrazvuku jsem psala já.Stojí to 700Kč a naharají jej na kazetu.Šíleně moc se těším a navíc mi to zaplatí mamina, která chce cypíse moc vidět.
Jo a holky včera mi přišel email co se děja v bříšku a psali, že prďolka má teď chodidla 1,5cm.Tak jsem hned koukala na pravítko a rozplývala se nad tím jak má krásně malinkou nožičku.A s manželem jsme si koupili knížku Nejšťastnější miminko v okolí a Nejšťastnější batole v okolí.Docela mne nadchla, neboť jsou tam velmi užitečné rady jak utišit mimčo po narození.A kamarádky co mají děti si tu knížku nemohou vynachválit.Tak jsem zvědavá, jestli to jednou zabere i na to moje.
hezký den všem,
tak dneska jdu na kontrolu UZ a jsem nervózní jak sáňky v létě ![]()
snad bude všechno o.k
s tím 3D UZ, nevíte jestli je i v Brně a kolik stojí? Platí se i když budu mít doporučenku? děkuji
Ahoj holky, zdravím po delší době ![]()
Nás čeká další vyšetření až koncem března, a jak koukám tak už jste řešily tripple testy. Tak ty asi nějak hned poté, protože se dělají kolem 16.týdne. No zatím se kochám fotečkou z předchozího UZ z konce února ![]()
Nějak se mi nedaří sehnat si těhu kalhoty, no ještě že se zatím vejdu do některých mých normálních… Už jsem oběhla několik obchodu v Brně, ale nějak mi to buď nepadne nebo ani nelíbí
Jedny jsem si vybrala na internetu, ale vypadá to že ten obchod už je možná zrušený ![]()
Ať máte moc pěkný zbytek týdne a nepřepínejte se, takže hezky v klídku
Včera jsem dostala karafiát
![]()
Jitula: V Brně dělaj 3D v sanatoriu Helios a v Prenatalu: www.sanatoriumhelios.cz a http://www.prenatal.cz/ Stojí to prý pětikilčo včetně fotky a videokazety, ale je to na těch stránkách.