Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
2.3.06 10:54

bublax: jeste k te erotice, ono i s tim mym by to bylo dobry, co jsem zjistila , ze jsem v jinem stavu, tak odmitam , jakykoliv kontakt. mam strach o mimco, vsichni mi rikaji, ze se to normalne muze, vcetne meho doktora, ktery nam to po tretim mesici dovolil, ale ja si nepomuzu, ten muj uz ma z te abstinence dost vyvalene bulvy :oops: :lol: ale je na to pripraven u prvniho byl scenar stejny, zacaly jsme az po 7 mesici a ke konci jsme dokonce museli.....jeste ze svatby vychazi na 7. mesic, jinak by to bylo takove male fauxpaux :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
2.3.06 11:14

Kuska tak bolesti hlavy mne také trápí.Nikdy předtím jsem to neznala a teď pravidelně večer, tupá bolest hlavy.Bojím si na to něco vzít a tak se snažím usnout co nejdřív.

S tím sexem je to u nás taky tak.Já nějak nemám chuť(asi podvědomí pracuje :lol: ) a manžel je zatím v klidu.I když už začíná mít poznámky, že bysme se mohli začít tulit a prý jestli ho nepustím aspoň na kousíček :lol:
A jaké fauxpaux.Vy už jste si přeci manželské povinnosti splnili :wink: Napadají mne slova dědečka z Jak dostat tatínka do polepšovny:„Nó vy ste zase hrozně moderní, máte osmiletý dítě a už plánujete svatbu“ :lol: To Ti vcelku nezávidím s pupíkem a v horku.no hlavně aby se to povedlo.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.3.06 11:21

Enkal, kdyby ses tu dnes či zítra od rodičů stavila, také ti přeji krásně prožitý víkend, ne moc náročné, ale hlavně zábavné hory a hlavně žádné velké stresy. opatruj se, páček. budu se těšit až se tu po horách zas shledáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 11:25

xbublax:no to mi povidej, jenze ten muj neni moc v klidu, ono ja mu nedam ani pusu, me to taky chybi, ale on projizdi z prace odpoledne, a to je mi uz divne a boli me ta hlava, presne jak popisujes, a kdyz se priblizi, tak me to ‚natahuje‘ je to neprijemny, chybi mi jeho blizkost, ale jen dopoledne:o) odpoledne sem rada, kdyz jdem s malou ven a v 9 jsem zrala na spani, ne kvuli neprekonatelny unave, to jen trochu, ale hlavne zaspat ty nevolnosti a tu hlavu.....to s tim ¨¨krajickem¨¨tu uz taky padlo…maji to stejne napady:o)))pak clovek nema mit ty eoticky sny. ta pauza musi bejt nekde videt! partner si to kompenzuje ted behanim a kdokoliv ze znamych prijde, tak si chlapa bere stranou a rika mu at se pripravi na půst, uz vydesil tri… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
2.3.06 11:41

:lol: :lol: Loni takhle děsil kamarád manžela.Čekali první mimčo a jen mu pořád říkal, že je to děs, že má doma ubrečenou harpyi :lol: :lol: No a teď mu manžel dává za pravdu, sice nebrečím, ale jak je mi večer zle a ta hlava do toho, tak jsem protivná až hanba a přesně, při pomyšlení, že bych měla v tomto stavu sexovat tak mám osypky :lol: Uvědomuji si, že jsem protivná, ale je to silnější než já :lol: Potřebovala bych se s ním bavit ráno, večer už chci jenom klid.Při představě, že by to tak mohlo trvat do září, je mi nás líto obou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 11:48

to ani neprivolavej, jsem protivna, nekdy zabulim, a hlavne nadavam, proste radost se ke me vracet z prace :lol: , mam taky pocit, ze me nevolnosti se mnou malo proziva :lol: tak mu porat pripominam, ze tri deti nebudou, ze dve a dost, taky mu kazdy den nekolikrat pripomenu at si jde perevleci ponozky a osprchovat se, jsem horsi nez policejni pes, s kosem chodi malem dvakrat denne. myslim, ze muj teror uz asi dlouho nevydrzi, on ani okoli, mam stavy, kdy se mi nechce s nikym komunikovat a jsem schopna neotevrit kdyz nekdo na me zvoni.....takovy silenec jsem nikdy nebyla(mimo minuleho tehotenstvi :oops: ) uz aby si hormony daly rict a srovnaly se. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.3.06 11:52

no tak to já žádné sny nemám, tedy spíš si je nepamatuji, ale to ani když jsem těhu nebyla. jen párkrát, když mě něco vzbudí vím, že se mi něcco zdálo, ale většinou už neím co. a s tím sexem jsem asi divná, ale já se miluji strašně ráda už od druhé zkušenoti, ta první nebyla nic moc. tedy před těhu bych se klidně milovala snad aždý den. jenže jsem neměla s kým, protože Tomáš se mnou byl 2×- 3× týdně a jenom, když měl dovču tak déle. ted jsme spolu jen 1× týdně což je strašně málo, ale… tak se milujeme tak 2×-3× za těch 24 hodin co jsme spolu. jsem štír takže sex je cpro mě velice důležitý a strašně mě baaví.
jo a je to asi tím , že na sex mám chut neustále, že žádnými nevolnotmi netrrpím anii jem netrpěla, vlastně ani nevím co to je.
jinak s tou bolestí hlavy. nebolí mě jen tak, ale od krční páteře. ale tím trpím už spoustu let. nejhorší to je když mi nastydne, tak ted nosim na krku šátek a ještě vestu s límcem, abych se tomu vyhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
2.3.06 12:01

Holky,tak to jsem ráda,že nejsem sama!Už jsem se považovala za vadnou,protože od doby co jsem se dozvěděla,že jsem těhotná,někdy po vánocích,tak přítel a já?TABU! :lol: Dokonce jsem mu koupila erotickou kazetu :lol: Chtěla jsemsi z něho udělat srandu,když se mnou teďka nic není,ale já jsem na něho teď spíš alergická,než že bych ho lákala do postele.Taky čekám,kdy to přejde,protože už je mi ho docela líto :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 12:06

veverinka: ja ‚to‘ mam taky rada, proto vsechno tak spatne nesu, ale ted si proste neporucim, je mi divne a boli me hlava, tak ze najednou na to nejsou myslenky, ale fakt je ten, ze bych i kdyby mi bylo dobre mela strach, at tomu prckovi neublizim, zavidim ti, ze si to vsechno dokazes uzit. plno zenskych rikaji, je v tehotenstvi vse daleko lepe prozivaly(co se tyce sexu)a chut kdyz mi je dopolko dobre na to mam…hlavne me je lito toho myho kdyz vidim, jak mu to chybi, on je sice ve znameni vah(ja jsem bejk) ale chut ma porat…to ja ani pred tim jsem zase porat chut nemela, asi to bude taky tim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 12:09

alergicka, to je to slovo…on se priblizuje pro pusu a ja se odtahuju.....to jsou situace...... 8O :? :oops: ale fakt me tesi, ze nejsem sama, pripadala jsem si hrozne divne, uz aby se vratila chut alepon si jit pro obejmuti a pro pusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
2.3.06 12:10

kuska přesně, když mi občas zavolá, že se zdrží, tak mne to není vůbec líto a jsem ráda, že budu sama a nebudu protivná.Taky mám pocit, že to málo prožívá a když mi řekne, že kolegyně v práci, která je těhotná jako já, má problémy a jak je jí zle, tak bych vraždila :lol: Tak mu pak jenom odseknu, že bych mu to taky přála a někdo tam nahoře mne vyslyšel, páč ho tři dny bolel zub :lol: No uklidňuji se, že to vážně jednou přejde…

Veverika tak to tě docela chápu.Než mi začlo být zle, tak jsem sex také milovala a aktivně jej vyhledávala, teď se mi dělá zle jenom při pomyšlení na líbání. :cry: Ale věřím, že i to se jednou srovná.

Davmi jo jo vítej do klubu :wink: Tak to jsi dobrá s tou kazetou.já bych se obávala, že toho jenom rozdráždí a pak mi nedá pokoj :lol: Asi v sobě nosíme pěkný sobečky, kteří chtějí maminu jen pro sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 12:14

s tou kazetou fakt bacha, ja ji koupila po porodu, po sesti nedeli je to podobna situace, jen mate zase trach, ze si natrhnete stehy :oops: a vubec to neni prijemny…pomohla nam kazeta…ted ji vytahl a jen ho to rozblblo.....ted je ma schovany, nechci riskovat :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 12:17

xbublax: s tim zubem jsem mu to asi privolala taky, uz ho par dni boli a vypadla mu plomba.....kdyz se zmini o jine tehuli strilim hned v zacatku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.3.06 12:19

holky jdu spat, mala uz usnula, ted je rada na me…tak zase odpolko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
2.3.06 12:27

Kuska tak na šití jsem zapomněla.Teda tak to si chlapy ještě užijí :lol:Doufám, že jsi z toho měla také takovou nepokrytou radost jako já, že jej něco bolí:-)))))))Tak se pěkně vyspi.-)

Jo a holčiny, pokud se chcete zasmát, tak mrkněte na:
 http://www.rodina.cz/clanek4841.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí