Poradna duly
Jana Čurdová
nazdar, tady už je po ránu živo - teď jsem se doplácala do práce a už bych zase spala a ne se věnovala tvůrčí práci
jak jsem byla rozežraná na začátku, tak teď už to taky moc neřeším, jenom že nejím maso, tak si hlídám bílkoviny, aby nějaké byly a železo. taky vám svítí sluníčko jako tutaj v praze?
Hell: Mě taky svítí nad hlavou krásně sluníčko,to bude tím,že jsem taky z Prahy
Sedím taky v práci a šíleně se mi nechce.Tak mám spíš zapnutý net,než bych pracovala,pořád práci odkládám,že začnu za 10 minut,pak za dalších 10 minut a už tady sedím hodinu a půl a pořád nic
Ale jak se říká,práce neuteče…
davmi: přesně tak, dala jsem si limit 9.00, to začnu makat jako šroubek. ale už jsem duchem na obědě ![]()
ahoj holky, ja uz se tak tesim na jaro. Slibuju si od hezkeho pocasi, ze me prejdou nevolnosti, snad, kez by!
Jinak, od te doby co jsem tehotna ma hromadu snu, vetsinou se probudim uplne silena.
Dnes se mi napriklad zdalo, ze se vdávám, a nemám ucesany vlasy, nejsem namalovana a nemam zavoj, no uplna katstrofa. kdyz vezmu v uvahu, ze si saty necham usit, protoze na tehuli jsou same osklive. a termin mam az 9.6.2006 tj to uz budu meruna obrovska, a oni me chtej vsude soukat do korzetu.....brrr ![]()
je vam jeste nekomu spatne? ja mam strach aby to preslo.......Kristyna ![]()
davmi: dekuju, jeste jsem nakoukla nez pojedu ![]()
kuska: no ja saty resit nebudu, koupim si nejaky letni saty a tim to hasne, nechci ze svatby delat vedu, cesat a malovat se budu sama, takze by me ten sen ani tak moc nerozhodil
JInak neboj nevolnosti prejdou, u me presly ze dne na den ![]()
Jinak kdyz jsem psala rano tak jsem jeste byla v nocni kosili, ale ted jsem se oblikla a me normalne povyrostlo brisko
uplne z niceho nic
njn slunicko sviti i tady v Plzni tak se tesim ze bude svitit i v Praze, kdyz tak o tom basnite ![]()
kuska: necely tyden myslim nebo mozna trosku dyl, nevim presne, protoze jeste pred par dny by nebylo dobre vecer, ale ted uz je vse ok
dokonce kdyby mi dneska nepovyrostlo brisko, tak si ani nevsimnu ze jsem tehotna
(kdyz nepocitam buseni srdicka pri chuzi do schodu atd., ale na to uz si taky zvykam)
enkal: tak jo tak ja budu trpělivá…ahoj a měj se hezky v Praze
měla jsem štěstí, blbě mi nebylo vůbec, do schodů taky funím, a to jsem si myslela, v kdovíjaké nejsem kondici.
davmi: prapodivné sny mám taky, „nejlepší“ byly předevčírem (já husa se dívala na dokument o černobylské havárii) a to co se mi pak zdálo…
kuska1: Neboj,určitě to přejde,mě říkala doktorka,když mi bylo pořád blbě,že po 16 týdnu bych už měla mít klid,ale mě to přešlo tak 14 dní zpátky,taky ze dne na den,teď mě občas sice žaludek zazlobí,ale to když cítím něco od masa.Když si třeba přítel vaří párky,tak musím jít na vzduch na balkon,protože bych jinak kuchyň obhodila ![]()
Jo sny,ty mám taky šílené,zdá se mi asi 5 za noc a jsou to samé lahůdky.Buď někdo umírá nebo erotika
Už jsem měla v posteli asi 20 cizích i známých chlapů ![]()
Těpic holčiny
Tak hlasím, že na severu Moravy je také krásně a sluníčko svítí o 106.Bohužel u mne buj stavy stále přetrvávají a k večeru je to dost hrozný.Naštěstí povolila ta příšerná ospalost.Ale teď se zas vyrojila zvýšená sekrece v pochvě a demence
Připadám si úplbě pitomá a mám docela problémy se soustředit ![]()
K těm snům, tak to už mám dva měsíce.Střídá se mi jeden sen za druhým, úplný koniny a ráno jsem z toho docela zmatená ![]()
EnkaL gratuluji k práci.
olinku Tobě k těhu průkazce.
Davmi tak erotický sny bych docela brala
![]()
no prave zdaji se mi same hruzy a nebo erotika......bohuzel ne s tim mym.. ![]()
ty nevolnosti jsou u me odpoledne a vecer, ale uz se tesim az ustoupi, taky jsem slysela, ze po 16 tydnu to odejde ![]()
Kuska to je na tom právě to pikantní, že to není s tím tvým ![]()
No nevím, nevím, už tomu přestávám věřit, že po 16 tt to přejde.Nejdřív mne uklidňovali, že po 12 tt budu mít pokoj a je tu 14 tt a pořád nic.
bublax, to je moje rec, ja u prvniho mela nevolnosti jen kratce a koncem 2. mesice byly pryc, ted jsem byla v soku, ze je porat mam, tak mi rikaly, ze 12 tt to odejde, ted mi slibuji 16tt, kamaradka co ma druhy, taky rikala ze do 16 tydne to stalo za prd, ale vzdycky si myslela, ze uz je vyhrano a vratily se, a 16tt to zmizlo na furt, tak snad…uz jsem krapet silena, taky ty bolesti hlavy jsou dost dobry ![]()