Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, zase po case pisu. dnes jsem se konecne dockala a byla jsem na velkem UTZ ve fakultce, tim, ze nechodim do poradny, jsem mela zle sny uz par dni predem. Kdyz jsem si lehla na postel , tak muj prvni dotaz byl, jestli tam v brisku miminak porat jeste je?
) doktorka mi s klidem rekla, ze jo a zacala pozorovat stavbu telicka…vse bylo jak ma.....je to nadhera…a 7.3. jdu konecne poprve do poradny.....uz jsem myslela, ze se nedockam......vim, ze jsou to jen moje radosti, ale tak moc jsem to chtela nekomu napsat…tak se nezlobte
Kristyna
Kuska, blahopřeji, myslím, že nemluvím jen za sebe, že jsme jistě všechny rády, že ti to všechno dobře dopadlo a že jsi nám dala vědět a myslím, že nám všem které ještě čekáme na utz a nevíme coo se s našimi mimísky děje, že nám to trošku dodává odvahu a že je dobře že je tu taková diskuze, kde se s našimi radostmi a starostmi, ale o nějakou tu radu podělíme, myslím, žev je to velice důležité, protože být na vše sama není O:K: že? ![]()
clovek tady chvili neni a pak jen kouka kolik jste toho napsaly ![]()
Jinak k tehu obleceni, mam dvoje kalhoty a jednu sukni (koupene minuly tyden), zadne svoje obleceni uz neobliknu ![]()
K podprsenkach (normalne ji moc nenosim), ale dneska jsem si ji oblikla, zjistila jsem ze mam prsa asi tak o cislo a pul vetsi, uplne zilnaty (coz vcera jeste nebyly) a vzdala to, takze asi budu muset schanet podprsenku (no uz takhle to byl problem sehnat 70C a tedka 70 nevim co
![]()
K ultrazvukum: taky mam vzdycky strach jestli je vsechno v pohode, ale zatim je
Ke genetickym testum (pro veveriku): jdu na ne 14. brezna na kliniku (jen nevim jestli je to triple test nebo co, protoze doktorka rekla ze jsou to geneticky testy a ja se zapomnela zeptat - radost ze tluce srdicko a z kotrmelcu byla vetsi), no asi mi vezmou krev a vysetri ultrazvukem a nebo uvidime)
To je asi tak vsechno o cem jste se bavily ze? (doufam) ![]()
Holky, asi jste už pryč, ale přišla mi sousedka a doteď jsme plkaly.
S tím oblečením jsem ráda, jelikož jsem si myslela, že tím jak jsem doma a bez pohybu, tak kynu, ale zdá se, že první zá:,–(ní problémy máte i vy ostatní, takže jsem to špatně napsala, nejsem ráda, ale uklidnili jste mě. Díky. Já už dostala kabelu s kalhotama - ale ty jsou až na bříško, šatama, halenkou a sukní od sestry. Takže něco už mám,ale stejně ještě něco takového lehkého letního budu muset pořídit. to má ovšem čas. I když o něco míň času, než kočárek. Na to se těším, až budu vybírat.
Tak ju, já zas poletím. Mějte se.
gris: tak jsem super nakoupila v Brně v Olympii. Je tam jeden obchod s mateřským oblečením a teď tam mají slevy. Koupila jsem těhu rifle jenom za 1000( původně stáli 2250 brrrrr) a podprdu za 200. Fakt tam mají bomba ceny
Enkal - to ještě nebudou tripltesty ty se prý dělají až v 16 tt. toto by měli být kombinovené testy v prvním trimestru které se dělají do 13+6 dnů. i když jak koukám na ten tvůj metřík, tak to tedy spíš vypadá na ten tripletest. no uvidíš. pak se zeptej dr. až na ně půjdeš. já mám totiž doporučení již na ten kjkombi test v prvním trimestru a mám o něm rozepsalý A4 papír co a proč a jak. tak jsem o tom poučená.
no já jsem podprrdy také moc nenosila, jsou trašně nepohodlné a hlavně doma.ale ted ji nosím pořád za 1 si zvykám za 2 aby se mi nevytahali, četla jsem, že v těhu je to docela nutnost, tak to dodržuji, za 3 jsou těžké a blejí, tak mi ta podprda drží a tolik nebolí.
veverika: jj spis to budou triple testy, no uvidime co na me vymysleli - radeji se o nic nestaram abych se nemusela stresovat, vsak oni mi reknou co mi budou delat - potom se zeptam ![]()
Jakpak se dneska mate?
enkal - no myslím, že ted to není zas tak důležité vědět. ono je to vlasttně jedno. hlavně, že víš, že to jsou genetické testy a už není zas ta podstatné jaké. oni jsou podle mě ve směs na stejné bázy tedy podle mého názoru. no uvidíš. budu zvědavá. a nestresuj se, víš to stejně nemá cenu. určitě to dopadne dobře.
veverika: jj taky jsem si rikala jsou to geneticke testy - jsou, tak co resit dal. Kdyz vyjdou divne tak pujdu na plodovku a ta bude ok ![]()
Ahoj holčiny.
Tak se jen nahlásím a asi zalehnu, neb dnes jsem se překonala, ráno nakoupila, kapustu uvařila, masíčko k tomu v papiňáku podusila a taky jsem konečně z toho vývaru z neděle vyrobila polívku. Teď jsem to všechno ochutnala a asi půjdu hajat.
Já jdu na ty gen. testy v pátek brzo ráno, na ty, co sou mezi 11-13 týdnem. Tak Vám pak hned písnu, jak to vypadalo, co s nama prováděli a tak.
Hezký den - tu v Brně svítí moc hezky slunko - a navačer se ještě asi ozvu.
Enkal - takové uvažování je moc O.K. jsi mladá máš velikánskou pravděpodobnost, že budou v pohodě
BUDU VÁM VŠEM, ALE I SOBĚ CO JDETE NA NĚJAKÉ TESTY DRŽET PALEČKY ČI PĚSTIČKY ABY TO DOPADLO DOBŘE. JE VELICE DŮLEŽITÉ, ABYCHOM BYLI MY I NAŠI MIMÍSKOVÉ V POHODĚ.
gris - včera veer jsem se k tomu šití trochu dokopala sice jen na třiičtvrtě hodky, ale aspon něco. no a ted půjdu nakoupit do sámošky a trošku se projít. a pak ještě nevím co budu dělat, musím ale něco dělat i to nic nedělání mě nebaví a hlavně strašně štve, jenže nevím co budu dělat. no nic mě prostě nebaví.
Zdravím všechny těhulky, já jsem kontrolovaná každý týden, sotva se vyhrabu z jednoho problému spadnu do druhého, minulý týden jsem nebyla na KO, a ejhle problém s čůráním, řekla jsem že to musí vydržet až na kontrolu, tak jsem jedla jen brusínkový extrat (doktor doporučil i nadále používat), no a dneska jsem skončila na antibiotikách, a kontrola zas příští týden. Jsem pod přísným dohledem doktora, který co týden kontroluje zda mimi něco neohrožuje, zda roste tak jak má - na 12 týdnu 5,5cm! Raději bych chodila do práce a těmto problémům se vyhnula, tak uvidím jak to půjde dál?
Já jsem přibrala cca 2kg, snažím se jíst, ale naštěstí se do kalhot zatím vlezu, ale to jen díky tomu, že jsem před rokem a půl zhubla cca 8 kg, tak zas nosím co dřív. Ale novou podprsenku co jsem měla jen jednou, už mi je malá
Švagrová mi dala dvoje letní šaty, něco mi dala mamka, ona je širší,tak se do toho v létě vlezu, takže skoro nic kupovat nebudu, až asi na jedny kalhoty, hodně nosím ryfle, tak na jaro uvidím.
Jitula: v kterém to bylo butiku?
angelika: v Oplympii hnd na začátku od potravin je velký těhu obchod, jmenuje se nějak Mothercare. Mají tam dost slušné ceny, a ty rifle jsou úžasné
Ahoj holky, já jdu na triple testy mezi 20.3. a 23.3. do IKEMU. dostala jsem žádanku, ale teď jsem si uvědomila, že nevim, jestli se tam objednává, nebo ne. Na tý žádance není telefon a moje dr už neordinuje. Nevíte to někdo. Strašně mě to zajímá. Zítra samozřejmě zavolám Dr, ale jenom, jestli některá nevíte. ![]()
Díky