Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
24.2.06 14:52

Davmi: měj se hezky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.2.06 14:56

davmi: uzij si to u rodicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.2.06 17:44

Ahoj holky těhulky, :D

jenom vám chci popřát hezký víkend. Tak jsem sem jukla a nikdo nikde, tak zase běžim. :)

dívám se na hokej, ale musim pořád přepínat, je to děs běs. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.06 18:48

Katula: jj byl to des :roll: ale co cekat kdyz jsem videla jak hrali na zacatku, az na sedm minut druhe tretiny to bylo sileny :roll: zvlast obrana, hlavne dali pryc Hnilicku, ktery vlastne ani za jeden gol nemohl - kdyz nefunguje obrana tak je tezky chytat zapas :evil:

• Citovat
  • Upravit
11935
25.2.06 13:06

ahoj, tak koukam ze na vikend vsechny nekam zmizely :) vcerejsi anonym jsem ja :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.2.06 16:18

jela jsem za ním před jeho práci a pak jsme šli s Tommem do mekáče, já měla jsem na něj velko chut. pak na chvilku do hospody, to měl zas chut Tomáš na točené. a pak nám na poslední třetinu hokeje. no hrůza, jak jsme to projelii. no byl tady do dnešního odpoledne do půl třetí. jako každý pátek. jo probíhalo to v pohodě, až na to, že Tomáš pořád nechce mluvit o mimískovi, ale to se snad zpravý časem. tedy doufám.za 14 dní jdem na utz, tak doufám, že tehdy se v něm něco zlomí, aspon trošku.
Enkal, to je husté mít tak malé sourozence. také obdivuji, ale oba rodiče, protože i pro tátu to musí být těžké se o ně téměř celí den starat. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
25.2.06 18:11

veverika: jj je to pro nej tezke, vlastne se kvuli tomu muselo vsechno prizpusobit a kdyz je nejaky problem tak mama musi zustat doma :) Jinak s Tomase si nic nedelej, uvidis, ze se to spravi, chlapi proste nekdy tezko vyjadruji city :roll: Ale ultrazvuk ho snad zlomi :)

Ja jsem ted doma sama a asi tak do pulnoci budu. Ondra je v Praze a zarizuje nam hory, kdyby me nepremluvil tak nejedu (je rezervovana chata v horach a budou tam „nasi“ kamaradi)… No nastesti Ondra slibil ze na sjezdovky jezdit nebude (je to asi 40km) a bude pres den se mnou. Jen mam strach z veceru, no vlastne jak se znam tak budu nahore v pokoji sama (nemam rada oslavy, piti, koureni atd., a ted mi to vadi jeste vic). Takze si sebou vezmu kopu knizek a alespon neco prectu :) Proste se ty hory pokusim uzit :) ale to je vlastne az za tyden :) I kdyz nejhorsi pro me bude asi cesta autem (od ty nehody jsem v aute nesedela - mam sileny strach), tak tam mozna pojedu sama vlakem, no jeste nevim, to musim promyslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.2.06 18:32

jojo too chápu, že se ti tam moc nechce ještě k tomu s takzvanými kamarády. ono je strašně těžké se bavit a užívat si, když není s kým. je hrozné co všechno jsme ochotné překousnout, udělat pro ty naše chlapy, aspon kdyby si toho vážili, ale to oni to berou spíš jako samozřejmost, což není dobré. s tím autem tě plně chápu, Tomáš měl před vánocema také autonehodu. řídil on, ale to auto mu prostě najednou vypovědělo službu a nezahlo tam kam mělo, takže jel ze srázu několikrát se otočilo a nakonec zůstalo na střeše, naštěstí Tom vylítl z auta asi hned při prvním nárazu a letěl do pole, protože kdyby zůstal v autě tak by asi nepřežil anebo byl na tom hůř. protože střech byla promáčklá až na sedačku.ale proč to píši měl pohmožděná a naražená záda, kyčel a koleno, ale nic zlomeného. ale šílené bolesti. po nehodě asi 14 dní až 3 týdnyříkal, že za volant už nesedne, že se bojí a ted už jezdí, zatím opatrněji, ale myslím že mu to dlouho nevydrží, tedy kéž by. tak snaž se ten stach překojnat, pokud máte dobrého řidiče, stach není dobrý když se nepřekonává, spíš na škoodu, víš říká se že důležitý je v tomhle čas, že čím dřív tím líp.toto říkám ceklé 4 roky Tomášovi vůči jeho rodičům, ale nějak mě neposlouchá, je v tomhle strašný srab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.2.06 18:43

Ahojky těhulky.Tak jen tak mezi vás nakukuji…
Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
25.2.06 18:52

veverika: no ja kvuli ty nehode byla i u psychologa, takze jsem na tom byla fakt spatne (druha nehoda za posledni dva roky a ani za jednu jsem nemohla), celni naraz do autobusu (proste nam tam vjel :roll: ). Jj ja to prekonam, ale prave nebude ridit Ondra (sice ridil pri ty nehode, ale byl by to jediny clovek se kterym bych se nebala), ale nekdo jiny a zatim nevim kdo, ani jakym autem pojedeme, to mi snad rekne dneska v noci :)) ja ten strach prekonam, i kdyz priznam se na prechodech se bojim do ted a ted jak jsem tehotna tak se to zhorsilo ale Ondra mi hodne pomaha :oops: zvlast kdyz stojim na prechodu a jecim ze ho proste neprejdu ze ty auta nezastavi :oops: njn v tomhle jsem nervak ale dostavam se pomalu ale jiste z toho, taky mi hodne po ty nehode pomohl Ondra a dodaval mi odvahy a vlastne psycholog nepomohl a Ondra jo, diky jemu me netrapi nocni mury :))) si porad na neco stezuju, ale jsem vlastne stastna…miluju ho, vim ze miluje me, a dokonce uz i vim ze se na miminko tesi a uvidis ze Tomas se taky zlomi kdyz ne hned tak az se prcek narodi tak urcite, pro kazdyho chlapa musi byt zazitek drzet v naruci sveho syna nebo dceru :)

Potvurka: osamocene, ale stastne a dokonce uz je mi i dobre, i kdyz porad nesmim nic delat, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.2.06 19:06

Enko,to je mi líto.Já v pohodě.Jen mě bolí hlava od chřipky.Skočila na mě od přítele.Ale jinak je mi fajn.To s tou nehodou je mi líto.Neboj,určitě to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
25.2.06 19:18

Potvurka: jj ja verim ze to prejde, a uz to neni tak hrozny jako treba kdyz jsem byla v nemocnici :)) Spis je hrozny ten muj psychicky blok kvuli prechodum a nevim jak budu reagovat v aute, no asi budu zkouset pasy, a kdyz se mi nejaky nebude zdat tak si sednu jinam anebo pojedu vlakem, to bude mozna nejjistejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.2.06 19:35

vlastně Tomáš měl také dvě autonehody a také ani za jednu nmohl, tu první měl asi v sedmnáctI a řídila jeho matka a prostě úsnula Tom seděl vedle ní a viděl ja se ve 120 na dálnici řítí na svodidla tak zařval, ale už byli mimo za svodidlama a skončili ve stromu omotaný a Tomáš jelikož se nrepouta, tak zas vyskočil z auta a letěl snad 35 metrů a naboural hlAavou na kámen a ten ho zastavil, má na čele asi 5 cm jizvu, ale jinak v pohodě. a matka vyvázla jen se šokem. a to ji Tomáš s krvácející hlavou ještě chlácholil že to bude v pohodě. takže také měl dvě, ale z obouch vyvázl relativně v dobré pohodě a ted mu všichni říkají kaskadér. věřím, že TI Ondra pomohl víc než psycholog. ono hodně záleží na důvěře.takže jelikož mu věříš a miluješ ho. to je fakt, že člověkovi tpo pomnůže víc.
potvůrko, mám se docela fajn za chvíli jdu hlídat kámmošce ty její dvě čísla. pěti a půl letou a dvou a tří letou holčičky, ale ty kdž jsou spolu, to jsou dablíci. tak bude veselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.2.06 19:44

enkal - jo ještě jsem ti chtěla napsat, ale zapomnněla jsem, aby sis na ty hory vzala nějakou knihu o miminkách tím se skvěle zabavíš a určitě se do ni zažereš a nebudešš se nudit a ten čas na pokoji ti rychleji uteče a naví se poučíš. což je tké fajn. tedy pokud chceš nenutím, jen píši co bych si vzala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.2.06 19:53

tak já popádím, tak se mějte moc krásně a zítra se tu snad stavím. pokud možno krásný večer a zítra páček. držíme palce těm našim hokejistům at máme aspon tu bronzoovou a ne bramborovou. tak páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí