Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek holčiny,tak hlásím první úspěch.Dneska to byla první noc co jsem nešla v noci na záchod!Jupí.Blbě je mi pořád a klesla jsem tak hluboko, že jsem si koupila zázvorová lízátka.Teda to je hnus sladkej:-))))
Veverika s tím štěstím souhlasím, co říkáš na romana, ten se včera vybarvil což.A jinak gratuluji k tetě.Šikovná.-)
katula super UTZ.Je to krásný mimíse vidět, viď. Žanetko neboj jak jsem koukala tak i večer tady holky bývají.
Davmi souhlas.Práce je vopruz:-)))))Zjišťuji, že mám čím dál větší problém se do něčeho donutit.
Kuska1 vítej do klubu bluj stavů:-)A uvidíš, že v pondělí průkazku dostaneš.Já ji dostala taky až teď v pondělí.Dr. mi říkal, že mi ji dá až ve 12tt.
enkaL no hurá, tak ať se tě dlouho drží ![]()
davmi: taky jsem ti napsala soukromou zpravu
kde i vysvetluju proc mam dobrou naladu ![]()
xbublax: jj ted to snad uz bude ok, neee oprava ted uz to bude ok ![]()
Jinak u nas krasne sviti slunicko, jen je venku pekna kosa - brrr… nastesti ven ted pujdu az zase v jednu a potom v pet a pak az tak kolem devaty vecer
(povinne venceni psu ![]()
xbublax:JO,já se taky do všeho nutím,ale je pravda,že u nás v práci už to všichni vědí a hrozně mě šetří a dělají všechno za mě,takže já mám docela pohodu ![]()
No,včera mě Roman vytočil,ale já bych mu asi taky neodolala ![]()
EnkaL: A to venčíš oba naráz?To zvládneš?Máš je na volno nebo na vodítku?Mě stačí na venčení ten náš hafan a to ještě posílám přítele,protože večer už by mě do té kosy nedostal nikdo
jo a máš tam odpověď v sz
EnkaL ještě že jsi se opravila ![]()
Davmi teda ty se máš.U mne to v práci také vědí, ale mám smůlu.Za mne by tu práci neměl kdo udělat, takže musí, fungovat jako předtím
Teda neříkej mi, že se Ti Roman líbí
.Vždyť je neskutečně slizkej. ![]()
xbublax: Slizkej?Tak mám asi slizkej vkus
Mě se zdá spíš slizkej Mázl,Šebek je na mě moc vysoký,Pavel takový nějaký neupravený no a Hruška? NO COMMENT ![]()
davmi: no Izu mam radeji na voditku (prece jen ho chodim vencit par mesicu a uz je mi 10let tak nevim jak by mu mohlo rupnout v hlave) a Besinku bez voditka, ta je moje je ji 5 let a mam ji 3 roky (predtim byla v jedny firme a tyrali ji, takze si sice dlouho zvykala ale ted na me neda dopustit a dkyz ji zrovna nehazim hracku tak ji mam porad okolo sebe) ![]()
xbublax: ![]()
Davmi ale prdlajs, že máš slizkej vkus.Jen máme každá jiný pohled na věc
mně on příjde jako neskutečný.Moc mu nevěřím.Šebek se mi líbí, bo je vysoký a vtipný, ale příjde mi moc hodný, Mázl mi přijde jako opravdový člověk, takového potkáš i v realitě, ale nebere mne a hruška je skvěle zahraný, úžasný hajzl
A Pavel mi příjde trapný.takže vlastně proč já se na to koukám? ![]()
EnkaL:Tak nás ta naše potvůrka z útulku zatím moc neposlouchá a miluje všechny psy,takže když jí mám navolno a vdálce se objeví nějaký pes,tak se rozeběhne a je v čudu,je pravda,že se zase hned vrátí,jen co si pejska očuchá,ale je to k vzteku.Taky dělá to,že když na ní začne někdo z lidi na ulici mluvit,no ty seš krásna apod,že na něho začne hned skákat a olizovat ho a je to fakt fajn,když má ten dotyčný třeba světlé kalhoty ![]()
No,v létě plánuju,že s ní budu chodit na nějakou velkou louku a začnou lekce slušného chování ![]()
Xbublax:Holka,teď ti děkuju za to slova BO ve větě,úžasně jsi mi připomněla domov a dneska jedu za našima na Moravu,tak už se fakt těším.No a co říkáš na Vendulku?Ta mi připomíná tady moji kolegyni v práci a ta ženská mě prostě baví ![]()
Davmi jo tak tu holku taky žeru
Je úžasně naivní a včera jsem se musela smát na celé kolo, jak vykulila oči když jim Gita svěřila co se stalo.To vážně stálo za to
Hej a nemáš zač, myslím, že si teď toho bo užiješ vrchovatě ![]()
jo a ještě k těm psům.já s tím mojím chodím od jednoho roku bez vodítka, poslouchá docela dobře ale děti miluje.Tak za nima občas zdrhne.Ale docela se bavím jak se ho někteří lidé bojí, protože jim příjde, že má zlý výraz a přitom je to takový ťulpas ![]()
Xbublax:jo ona je fakt skvělá,hlavně jak jí zajímají všechny drba okolo,fakt nemá chybu.
Už se na ty krátké zobáky těším,bo to tahání(nic proti pražákům)
mi už leze na nervy,hlavně když mi kolega v kanclu řekne:MOHLA BY JSI VOTEVŘÍT VOKNO!Otevírá se mi kudla v kapse ![]()