Poradna duly
Jana Čurdová
tak ja si pujdu ukuchtit neco k jidlu at ma mimisek z ceho brat ![]()
Davmi: dekuju za podporu…
EnkaL: To jako fakt?Tak to jsem netušila,že se na právech i vzděláváte v umění
A v kterém jsi ročníku?
Tak s tím čajíčkem se určitě někdy domluvíme!
EnkaL:Za takové věci se neděkuje ![]()
Tak utíkej baštit,já teď dojedla brambor s čevapčiči,ale moc dobré to nebylo ![]()
davmi: jj to jako fakt
jsem v prvnim rocniku, ale premyslim ze bych si ted skolu odlozila a zacala zase za rok od LS 1. rocniku (prece jen s tim tlakem je to strasne narocne, ale to bych se doma unudila uz uplne, jeste ze existuje emimino
)
EnkaL:No,to budeš muset zvážit,jestli to přerušit nebo jak to budeš pak zvládat s prckem. I když kámoška má taky malé a studuje v pohodě,přerušila na rok a teď už je v 4 ročníku.
Já budu od května na nemocenské a doma net nemáme,tak jsem zvědavá,kde budu chodit na emimino ![]()
EnkaL kurnik jak, že by jsi nemohla mít štěstí?!!Autonehodu jsi přežila, těhulka jsi znovu také, tak mysli na to, že mimískovi by se nelíbilo kdyby měl smutnou maminku!
Davmi jen neboj, ono to porodné není tak vysoké, to se rozkutálí raz dva
Jasně, že na ordinaci koukám, ale ty jejich idylický vztahy…no reál je trošinku jiný.Proč Tě naštval, to bylo přeci jasný, jako že se Kamila vrátí k Pavlovi a Dita se dá dohromady s primářem.Dita se mu tolik nevěnuje a on je mladý s chutí si užívat
Mně se spíš líbilo jak dcerunka rpodávala papínka ![]()
Enkal já bych tu školu zatím nepřerušovala, přeci jenom se ti pak bude vracet mnohem hůře.
Davmi jé to bude krize, já zjišťuji, že jsem na netu závislá
A neuvažujete, že si jej domů pořídíte?
XBublax: No,protože mi Gity bylo líto
Mě bylo taky jasné,že to tak skončí,ale teď s tou svoji těhotenskou plačtivosti…jsem to obrečela,že je to tak vždycky-za dobrotu na žebrotu.
No,Kamila se určitě k Pavlovi vráti,ale to mě scénaristi z NOVY trošku vytočí,protože já jsem si to představovala jinak ![]()
XBublax: My jsme před půl rokem internet a kabelovku zrušili a měli jsme doma takový starý PC,tak jsme ho vyhodili taky,tudíž teď nemáme nic,ale asi začnu na přítele tlačit,ať něco staršího koupíme,přece jenom tak drahé už to v dnešní době není,tak určitě něco seženem.Je pravda,že si nedovedu představit,že budu doma bez netu a chodít pořád do kavárny,to mě za chvíli vyjde,jako ten starší PC. ![]()
Holky a dívají se na tu Ordinaci s váma i mužíčkové?
Já to teda nesleduji, ale od té doby, co jsem doma, se zase díváme na Rodinné pouta. Teda chvíli mi trvalo, než jsem pochopila, o co jde a že se to vysílá 2× týdně, ale teď je samozřejmostí, že se díváme oba dva a případně se k tomu i manža vyjadřuje (jako že je ta Simona nebo Andrea ale mrcha
). No, stejně za pár měsíců nám budou seriály ukradené, protože třeba zrovna v tu dobu budeme mít jiné povinnosti.
Míša
Míšo: Můj přítel to žere víc než já,vždycky když je před začátkem ještě reklama,tak už bubnuje o opěrky křesla a říká: „Už mají 3 minuty zpoždění“ ![]()
Holky,tak na hodinku padám,mám tu nějakou práci a vzhledem,že jsem v práci,tak musí dát přednost práci před emiminek - i když nerada ![]()
Davmi Ty už máš plačtivou te´dka?Já myslela, že se to dostavuje mnohem později
Ježiš jenom to né.Toho se nejvíc bojím
Jen ho pěkně tlač, není nad to být ve spojení.-)A jinak ať se ti dobře pracuje.
Míšo manžel dělal ofuky a teď mne volá, že tam mám ten růžovej zázrak
No a kouká na to se mnou a komentuje to.Na rodinný pouta se nedíváme.Kdysi jsem viděla pár dílů,ale nezaujalo mne to.Manžel se díval a měl ty samé komentáře.Jo a on se ještě rád dívá na Poštu pro tebe.Hrůza ![]()
xbublax: autonehodu jsem prezila, ale mela jsem smulu - nechytil me pas, i kdyz jsem byla pripoutana, takze jsem vlastne dopadla nejhur a budu mit do smrti nasledky (a pak ze jsou pasy bezpecne). Tehotna jsem to je pravda ale jeste tomu nejak porad nedokazu uverit… Snazim se myslet pozitivne a pak se neco stane a ja jsem zase dole. Nejak si asi s zivotem nevim rady. Nevim vlastne na co si stezuju, mam kde bydlet, cekam miminko… Ale na druhou stranu si rikam jak je to nespravedlive, sice mam pritele ktery me ma rad, ale mnohem vic mu zalezi na tom co povi jeho rodice. Kamarady vlastne nemam diky tem nehodam zadny - njn v nouzi poznas pritele a mam smrtelne nemocnyho tatu, ktery uz nemuze chodit a pritom je to strasne skvely chlap.
Jinak pritel se se mnou na ordinaci nediva, rika ze je to blbost a jak se na to muzu divat…
takze kdyz se snazim vydobyt televizi tak je to na dlouhe proseni a jeste jak je ted ta olympiada, tak se k televizi vlastne ani nedostnu ![]()