Poradna duly
Jana Čurdová
Hell: já jsem si to taky poprvé dovolila po další kontrole. To už je čtvrtek. Když bude všechno OK, něco malinkýho si koupim. ![]()
tak dámy, už to zabalím, dodělala jsem různé resty a těším se do postele. pěkný večer a leni, taky všechno nejlepší k svátku
helena
Dobré ráno holky,tak já už sedím v práci u PC a vůbec,ale vůbec se mi nechce,jediné co se mi chce je spát ![]()
Jinak jak se maminky cítíte?Nevolnosti už přešly?
Já mám fakt hlad a nic jsem si do práce nevzala,ale za hodinu mě kluci z kanclu hodí na snídani,teď mě docela rozmazlujou,tak si to užívám ![]()
hell: dekuju za vcerejsi prani k svatku ![]()
Davmi: to se to nekdo ma
Nevolnosti se zda ze uz odstoupili (doufejme) a jinak je tak stridave, trapi me ten vysoky tlak a rychly tep, takze kdyz se snazim neco delat tak to nedopadne dobre
Nekdy jen vyjdu schody a pripadam si jak kdybych bezela kilometr (ne udychanim ale busenim srdicka) a tohle se jen tak nespravi bohuzel ![]()
Ano nevolnosti ustoupily i mně. Je to mnohem lepší. Šetřím se a skoro nic nedělám. Už i v noci v pohodě spím, tak jednou se probudím na čůrání. Mám jen teďka problémy, hlavně po ránu, kdy se mi chce moc čůrat a při čůrání to pálí jak čert. Piju teď ka močový bylinkový čaj, nevím jestli ho vlastně vůbec můžu, tyto bylinky v těhu, ale je to po něm trochu lepší. Zatím jsem s tím u doktora nebyla, doufejme že to přejde. Měla bych více pít, abych kyselinu v moči zředila, ale nějak mám stím problémy, vypiju tak maximálně litr denně.
EnkaL: Tak to je nepříjemné,hlavně se musíš šetřit a raději nic nedělej,já mám spíš tlak nižší,ale ještě je to v pohodě,takže mě to ani nijak zvlášť netrápí.Mě spíš štvou zuby,v pondělí mi jeden zubařka zaplombovala a pořád ho cítím a nemůžu vůbec teplé,vlastně ani studené a krvácí mi dásně a prostě mě bolí celá huba ![]()
Angelika: To pálení po močení jsem měla chvíli taky,pak to odeznělo a začal mi trošku výtok,právě to má spojitost s tím,že mi doktorka v moči zjistila nějakou tu bílkovinu.Prý se to upraví časem samo a může to znova přijít před porodem.
Tak se opatrujte maminky ![]()
Hojec holčiny, tak se hlásím z pracovního procesu a musím se mi přiznat, že mám kopr jak blázen
U nás je už zase kosa a ráno padal sníh.
Nevolnosti mne bohužel trápí pořád a včera po jízdě autem to bylo ještě horší.K těm mimi věcíčkám.Zatím ještě nemáme nic, ale chystáme se v březnu na burzu dětského oblečení, takže už nějaký základ budu mít.No a potom od kamarádky mám nafasovat spoustu oblečení po jejich třech dětech.Takže oblečení bude.postýlku mám ještě po mně, takže stačí jen madrace no a zbytek budeme muset dokoupit.Příští měsíc si chci psát seznam a na tom veletrhu mrknu na ceny a´t jsem v obraze.
EnkaL,Olinek ještě k tomu kočárku.No když si postupně vše dokoupím, tak ta cena asi bude někde jinde.Ale pak zas vypadá dobře.Jé je to bude ještě haló s kočárkem.
Angeliko na močák a pálení prý jsou dobré brusinky.Říkala mi to kamarádka.Za 14 dní má rodit a měla také takový problém.Prý se dají koupit tablety v lékarně.
davmi: no ja bych se rada setrila ale to nejak nejde
proste uklizet, varit a tak musim ![]()
Jo jo holky, brusinky jsou super. Mám to odzkoušené, dost trpím na zánět močáku a od chvíle co jsem objevila brusinky, už jsem nemusela brát žádné ATB. Když jenom cítím, že to na mě leze, vezmu si jednu dvě tobolky s brusinkovým extraktem a všechno je v pohodě. Těhotné to můžou, v lékárně mají více druhů na výběr, není třeba kupovat ty nejdražší( zrovna levné to teda není) ale spíše se poraďte s lékárnicí kde je větší obsah brusinkového extraktu.
Jinak nevolnosti mě teda chytají tak obden…Vždycky už mám radost, že už zmizely a další den mě to zase chytne. Ale už to není 7 dní v týdnu, jistý posun k lepšímu je vidět
.
Pa
Pomněnka
EnkaL:
Tak já se ti musím přiznat,že i když mě v podstatě nic netrápí,tak přítel je tak nadšený z toho mimiska,že mě nenechá nic udělat,celý víkend pral,vysával,vařil,myl nádobí,utíral prah a já ležela na posteli a koukala na dvd
Bylo mi trapně jako nikdy a pořád jsem mu říkala,že jsem těhotná a né nemocná,ale on na to,že ať odpočívám,že chodím přes týden do práce a on je teď po operaci už měsíc doma.Takže já fakt teďka kromě žehlení nedělám vůbec nic
Navíc přítel hrozně rád vaří a dobře,takže i v tomhle mám veget! To jsem se teď samozřejmě nechtěla vychloubat,jen spíš říct,že je mi docela dost trapně,tak pokud budete chtít některá pomoct s úklidem,tak já se klidně stavím ![]()
davmi: jj to je duvod proc jsem se vcera pohadala s pritelem, no spis ja brecela a on poslouchal a nic na to nerekl, ale prave obraceny, ja bych podle doktorky nemela nic delat, ani uklizet natoz varit a tak a proste bych si potrebovala odpocinout, ale priteli je to vlastne jedno. Nejak asi nechape, ze kdyz mam vysoky tlak tak to ohrozuje jak miminko tak me…Nejradeji bych ho obcas nakopala, ale je fakt ze rano dosel vyvencit psiska…
Ale ona i spolubydlici kdyby trosku pomohla tak by ji neuskodilo a ona jedine co umi je kdyz prijede jecet jaktoze neni vyluxovano a tak (nemam rada kdyz na me nekdo krici a porouci mi). JI rikam ze jsem tehotna a mam zdravot. problemy a ze nesmim nic delat a ona ze ji to proste nezajima
no neuklidila jsem jediny na co jsem se zmohla bylo domyt nadobi (co jsem zrovna myla dkyz prijela) a jit si lehnout…
no nic ja utikam na prednasky (dneska uz urcite)
stavim se tu jeste mozna vecer ![]()
EnkaL: To je mi líto,ti chlapi by prostě fakt někdy zasloužili a ty teď přebýváš kde?V Plzni nebo v Praze?Že máte tu spolubydlíci víš?To musí být teda kravka,když není schopna ti spíše teď nabídnout,že udělá třeba více věcí i za tebe,když jsi těhotná a ještě se necítíš ok.
Opatruj se na přednáškách!
holky já když čtu jaké máte problém tak se ![]()
já se mám jako prasátko v žitě, všichni kolem mě lítají, starají se a podstrkují mi. Včera jsem byli dokonce vybírat s přítelem byt ( úplně nádherný) a všichni čekali jako co na to řeknu já ![]()
EnkaL: tu spolubydlící bych asi kopla do patřičných míst, opravdu kravička…
držte se a myslete na mimísky
Jitule:
Já jsem na tom podobně,já se rozčiluji,že přítel nechce vypnout v 9 televizi,protože já chci už jít spát a televize mě ruší
A on chudák si tam pak při lampičce čte noviny,protože on v 9 spát nechodí
Tak jsem se rozhodla,že budu kapánek tolerantnější!!!
Kupujete byteček nebo jdete do podnájmu? Já bych do budoucna chtěla vypadnout z Prahy zpátky na Moravu a postavit si nějaký menší domeček,ale jaká bude realita,hlavně po finanční stránce,to si nedovedu představit! ![]()