Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9865
21.2.06 09:09

Hoj hoj hoj.Tak u nás je hnusně, prší a všude je břečka.
Co se týká té práce, tak já jsem to řekla hned po zjištění, že jsem těhotná.Občas jsem vyskladňovala objednávky a některé „balíčky“ měli i 20kg.Takže sklad už obcházím obloukem :D

Veverika já sice Brno nemám kousek(vlakem pojedu dvě a půl hodiny), ale jelikož si chci ošahat kočárky, který je jak těžký, jak vysoký apod. tak do toho jdu.Ve vlaku to uteče jak voda :wink: A k těm pocitům jestli jsme něco poznaly.No my se o mimi snažili půl roku, takže jsem si pravidelně měřila bazální teplotu.Nikdy nezklamala.Než jsem zjistila, že jsem těhu, tak jsem měla pocit, že to mám každým okamžikem dostat.Takže spíše ze zvyku jsem změřila teplotu a ejhle.Dva dny před MS byla pořád vysoká.Takže den po nedostavení se měsíčků jsem udělala test a co myslíte?No byly tam :lol: Teprve až týden po vynechané menstruaci nastoupila bolest prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.2.06 09:58

xbublax: no ja bych se do toho Brna mozna jela podivat taky, i kdyz nevim jak preziju cestu a jestli se v Brne vyznam :) no uvidime…ja mam sice kocarek uz vybrany (nebo spis mam sveho favorita) ale i tak to neni definitivni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
21.2.06 10:04

Dobré ránko,
díky za odkaz na veletrh. Teď mě napadlo, že bychom se tam mohly všechny potkat :lol:
Mě je dneska zase nic moc a trochu mě píchá v břichu. Někdy napravo a někdy nalevo, dělá to taky některé z vás? Hlavně mám pocit, že musím prasknout protože jsem už nebyla cca 4 dny na záchodě :oops: Už mi nepomáhá ani magnesium. A to jím celkem dost ovoce. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.06 10:30

Ahoj holčiny,
já jsem se teď pár dnů neozvala, protože jsem vůbec nevěděla, co napsat. Četla jsem tady o partnerských problémech, hlavou se mi honila spousta rad, ale sama nevím, co bych v takovém případě doopravdy udělala. Raději jsem se proto držela stranou v komentářích. Ale musím říct, že vás holky moc obdivuju a držím palečky. Chlapům spousta věcí dochází později, je to možná tím, že to mimi pro ně ještě pořád není skutečné, nemůžou si na šáhnou, pochovat.

Gratuluji všem k fotečkám miminek. Já sice už jednu mám, ale je to z 5. týdne, takže jenom takový flek. V neděli jsem manžovi ukazovala v časopise, jak to naše mimčo teď vypadá a co už má vyvinuté, jak to bude za další 4 týdny a nějak se na ty fotečky zakoukal. První těhu byl pořád pryč, takže chudák neměl možnost to tak moc prožívat. Snad teď už půjde se mnou na kontrolu, teda až bude mimi větší a bude co vidět.

Jak píšete o problémech se záchodem, tak u mě je to naopak (i 3× denně). Ale myslím, že je to trochu od nervů, protože jsem byla minulý týden u odborného lékaře (ne gyn.) a ten měl pro mě hodně špatné zprávy a bohužel to může mít vliv i na mimi. Protože na první kontrole na gyn. ještě nebylo vidět srdíčko, tak mám strach, co bude teď ve středu. Ale myslím, že to bude OK, protože prostě musí.

Končím a jdu snídat. Uvařila jsem si vajíčko na tvrdo, to s chlebíkem a máslem, mňam.

Papa
Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.2.06 10:36

Miso,
promin ze se tak hloupe ptam ale jake problemy? :( Jinak s tebou souhlasim v tom, ze vlastne pro chlapi to neni realne, sice mam vetsi bricho, vybiram kocarky a tak, ale vypadam spis tluste nez tehotne :lol: vsak to bude v pohode, ja tomu verim a ty a mimisek taky budete v pohode, uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
21.2.06 10:49

Activ: v bříše mně občas pobolí, občas píchne taky, na obou stranách, tak si říkám, že si tam ta děloha dělá místo :D a zácpa je taky, řeším to sušenýma švestkama, což docela pomáhá. a potom v lékárně glycerinový čípek, což je čistý vosk a taky dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.06 10:56

To EnkaL: když pominu zdr. problémy, které mám už několik let, ale se kterými se dá celkem normálně žít, tak teď se k tomu ještě přidal problém s imunitou. Kdyby šlo jenom o to, že prostě je ta imun. oslabená a já jsem náchylnější k nějakým nemocem, tak to by bylo celkem v poho. Ale ve zkratce jde o to, že ve mně dochází k rozkladu tkání. S doktorem jsme probrali všechny možné důvody, proč to mám v krvi, ale vypadá to na poškození některých orgánů. Takže teď za poslední 2 měsíce jsme byla několikrát na odběru krve, moči + dalších vyšetřeních, no a prostě to, co mi pak vždycky řekne, není moc povzbuzující. A to prý jsem i podle jeho slov velký optimista. A ještě říkal, že je dost zvláštní, že jsem opět otěhotněla (že tělo přijalo něco cizího). No vždycky, jak vidím tu tabulku s výsledky rozboru krve a hodnoty, které jsou vždycky hodně ale hodně mimo stanovené rozmezí, tak už mě to fakt nebaví. Pokaždé na mě vychrlí spoustu cizích slov, pořád nějaké viry a jiné hnusy. Spoustě věcí nerozumím, tak na to ani nemyslím, ale to, že by mimi mohlo být poškozené a nebo i samo odejít, mě fakt dostalo.

A to jsem do 21 let byla zdravá jak rybička (když pominu některé vrozené „neodstatky“, holt jsem se narodila v 8. měsíci a kdysi to nebylo na takové úrovni jako teď).

Ale hlavní je to, že zatím můžu normálně fungovat, dělat téměř vše, co dělají zdraví lidé, mám spokojené manželství a hlavně jsem nejbohatší člověk na světě, protože mám Karolinečku. A to je to největší štěstí, které může být.

Jdu malé chystat obídek.

papa

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
21.2.06 11:02

hell - díky za radu , zkusím ty švestky, třeba to zabere. Pamatuji si z prvního těhotenství, že jsem měla zácpu až tak ke konci, ale je to přece jenom skoro 8 let :roll:
Ale někdy fakt trpím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
21.2.06 11:10

Hezké útery maminky :wink:
Tak včera jsem měla obíhací den,ráno jsem byla u zubaře na prohlídce,tak mi vrtala zub a pěkně jsem jí tam od bolesti nadskakovala,ale nakonec jsem to teda nějak přežila,fuj,jak já nesnáším zubaře.Pak jsem si šla koupit těhotenské lacláče,ale ještě týden musím počkát na zkrácení,jelikož mých 160cm je vždycky problém :D
Na 1hod jsem běžela ke gynekoložce a jelikož jsem byla ráno tak vynervovaná z toho zubaře,tak jsem si zapoměla vzít sukni,tudiž jsem ji tam vpadla do ordinace z šatny v krátké mikině a z nahým zadkem :) Tak jsem se jí omluvila,že jsem sklerotik,vzala to s úsměvem,rychle mě vyšetřila,poslala mě obléct a pak mě teprve vážila,měřila tlak apod.Kontrolovala mě tentokrát jen pohmatem,takže jsem prďolku bohužel neviděla,v moči jsem měla nějakou zvýšenou bílkovinu,ale prý je to normální a nemám si s tím lámat hlavu.Na další kontrolu jdu 6.3. a v tom týdnu půjdu i na odběry krve na vrozené vady(genetiku),tak už jsem trošku vynervovaná.
Jinak k partnerským problémům EnkaL a veverinky - chlapi jsou pro nás nepochopitelní a měli by si uvědomit,že vy jste teď pro ně nová rodina!Ach jo,já bych těm chlapům někdy nakopala tu jejich prdel!!!!
Jinak držím palečky a budte teď sobecké a myslete především na sebe a mimísky!
Zatím ahojky Míša
EnkaL: Pokud jsem pochopila dobře,že se jmenuješ Lenka,tak přeji všechno nejlepší k svátku,hlavně klid v duši! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
21.2.06 11:13

Míšo drž se!Snad se mimísek udrží navzdory všemu, ale těhotenství asi bude docela záhul.

EnkaL neboj, najít veletrh v brně není složité.pokud přijedeš vlakem, tak před budovou hl. nádraží jsou hnedle šaliny a tak naskočíš do 1, která povalí doleva a je to tuším 4.nebo5. zastávka.Každý Ti tam poradí,–)Co máš za favorita?Také už mám jeden vyhlídlý-Bebeto Tiger.Velmi rozumná cena a vypadá slušně.

Activ to by byl gól uspořádat sraz maminek při honbě za mimi věcma:-))))S tím problémem, má se jíst hodně vlákniny, dobré jsou i na lačno banány, nebo od danone takový ten blaf :lol: S tím pícháním mám občas také problém.Dokonce když si pčiknu, tak mám pocit, že se mi urval vaječník:-)Ale říkal dr. že to bude ustávat, jak teď funkci vaječníků na sebe přebírá kompletně placenta.No a pak nastanou problémy s dělohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
21.2.06 11:16

Davmi teda zubaře se bojím jak čert kříže :cry: a vůbec se mi tam nechce.Jé ty se máš, že už máš těhu kalhoty.Mne to teprve čeká.

Enkol no jo vlastně!Všechno nej k svátku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.2.06 11:54

ahojky,
dívala jsem se na vstupné na ten veletrh, mělo by to být pro ženy, které mají nebo čekají mimi zadarmo. Obchodníci předvádějí své zboží, oni chtěji prodat, a my abychom si to mohli koupit, už zaplatíme za to že to jen uvidíme. To se mi teda nelíbí. :evil: To je jako kdybychom přišli do obchodu a u vchodu po nás chtěli už vstupné, za to že jim zašpiníme podlahu. Je to děsné. Někdy bývají akce na veletrh, že si vstupenku na vstup zadarmo vytisknu z internetu a na základě toho mně pustí zdrarma. Myslím že veletrh od těchto obchodníků má dost peněz a aby ještě tahal prachy od lidí, to se mi zdá už přehnané. Beru když se na veletrhu platí za výstavu květin a pod, ale za prodej zboží, které se koupí normálně v obchodě? Jestli se vám zdá všechno v pořádku, pak to akceptuju,je to jen má myšlenka, když jsem se podívala na stránky veletrhu a mírně mě to rozladilo, takže tam asi nepojedu, kočárek asi koupí babička :lol: Ve čtvrtek jedem do Čech jí to oznámit tak jsem z toho rozladěná jaká bude reakce? 8O Přítel má přikázáno jí koupit kytku :P
Zdraví Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.2.06 12:25

Miso, to je mi lito, ale snad to bude vsechno ok :)

davmi: jj jsem Lenka a moc moc dekuju :), jinak mas pravdu, chlapi si obcas zaslouzi jen nakopat :roll: Chapu tvuj problem s kalhoty, ja ho mam taky :)) ale nastesti mi je privezou do toho obchudku uz ve ctvrtek (dneska to posilali) a pak uz jen zkratit :) A k zubari jdu 2. brezna a vubec se mi tam nechce :(

xbublax: muj favorit je http://www.oskarek.cz/detail.php?…. No ja si taky poradim a ten veletrh najdu, kdyztak sebou nekoho vezmu :) a dekuju za prani k svatku

angelika: jj naprosto s tebou souhlasim, ale zaroven se chci i podivat na dalsi kocarky bez sloziteho obihani obchodu a navic si muzu udelat takovy maly vylet :) sice to bude cestovani na par hodin, ale zase rada jezdim vlakem takze to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.2.06 12:45

xbublax: az ted jsem si vsimla ze uz tam nenabizeji komplet kocarek :roll: najdu ti obrazek jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.2.06 12:49

xbublax: http://www.detskydum.cz/detail.aspx?… tak tay jsou vsechny obrazky, jen uz zase drazsi, takze stejne nakonec skoncime u jineho, ale strasne se mi libi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí