Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
20.2.06 14:43

tedy vůbec to nechápu telecom nám zhruba před 14 dny poslal, že nám zvyšuje na 3 měsice rychlost internetu z 128 na 512 asi nějaký bonus či co?? ale mě se zdá, že místo aby byl net rychlejší je pomalejší i nnež byl původně,, dost dobře to nechápu. možná je to tím, že nepožívám klasický mikrosoft explorer, ale operu, ale ta by měla být naopak rychlejší a přehlednější atd. ale ted mi tak nepřijde dřív ano. a ted jsem omlem zmáčkla nějaký čudlík na klávesnici a opera mi zmizela a ted mi to píše nějakou tabulku, takže se do ní nemůžu dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.2.06 14:46

tak tady asi nikdo není. no tak já se také odpojím, půjdu navštívit kámošku a její dvě mále holčičky, které jsem dlouho neviděla , byloi totiž na slovensku u jejich rodičů měsíc, tak si toho jistě budeme mít hodně co řívct. tak zatím páček. večer se sem p řijdu podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 14:51

veverika: myslím, že by bylo dobré kdyby tam s tebou šel. Přítel se mnou byl na prvním UTZ a viděl malinké a jak mu bije srdíčko a byl z toho úplně mimo. Už se těší jak ho znovu uvidí na dalším :-)
Vím, že to máš težké, ale zkus ho přemluvit. Budu držet pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.2.06 15:46

Veverika: Aspon jeste ma tvuj pritel trochu casu na rozmysleni, zda pujde, snad se za tu dobu zacne vic o rostouci miminko zajimat a zacne se tesit, ze tam s tebou pujde. Mozna bys mu mohla naznacit nejake prijemne a pozitivni zmeny, ktere mu narozeni miminka prinese =) Aby se zacal tesit a prestal vahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 15:48

TAk jsem tady, mam dve fotky uzasnyho miminka :))) delalo kotrmelce, cucalo si palec u nohy a tak :)) no proste uzasny zazitek :) jen me trapi vysoky krevni tlak, takze jsem dostala prasky a kdzy nezaberou tak pujdu do nemocnice :( a miminko je o 8 dni starsi, takze novy TP mam 3. zari :) takze si potom zmenim metrik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.2.06 15:50

Muzu se jeste zeptat, zda jste to uz nektera oznamovala v praci? Nebo pripadne kdy se na to chystate =) Jsem to jeste nikomu v praci nerekla, ale premyslim, ze bych to po 12. tydnu uz mozna rekla aspon sefovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 15:51

tedka jeste poletim na prednasku a vecer tu uz asi nebudu, takze preju krasny zbytek dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 15:52

olinek: vzhledem k tomu ze jsem od zacatku ledna na neschopence, takze to u me v praci vedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.2.06 15:54

EnkaL: no vyborna zprava =) Tesim se az das fotecku do fotoalba, pokud ji budes pridavat. Byla jsi na tom ultrazvuku s pritelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 15:56

olinek: já jsem to už oznámila, ředitel to přijal docela v poho, měla jsem z toho trochu strach...... někde jsem četla, že je povinnost to nahlásit do 12 týdne, ale nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
20.2.06 15:59

EnkaL: super, moc gratuluji. Já už se taky teším, až ho o5 uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 16:03

tak na prednasku nejdu, nejak se mi zatocila hlava :(

olinek: ne-e sama,pritel musi pracovat, tak jsem mu vzala alespon fotecku :)
FOtecku budu pridavat, ale az budu u rodicu tzn pristi tyden :)

Jitula: jj je to uplne uzasny, jak delal kotrmelec a tak :)) skoda ze nemam ultrazvuk doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.2.06 16:10

Ahoj holky,
tak moooooooooc blahopřeju těm, který byly už na UTZ a viděly mimísky. :D Hned se podívám do fotogalerie. Já jdu ve čtvrtek a strašně se bojim. Snad to bude v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 16:13

Katula: neboj :) my taky byli v poradku :)) njn ale dvojcatka se nepotvrdili,t akze moji rodice maji smulu a prohrali sazky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
20.2.06 16:15

Díky holky za pochvaly fotečky z UTZ, to moc potěší :) . EnkaL taky gratuluju k fotečkám a už se těším až je přidáš do fotogalerie. A předběhli jste nás teď s termínem - my máme až 4.9.
Jinak, já jsem teda manžela na ty první ultrazvuky moc nechtěla. Můj dr. dělá ze začátku jen vnitřní UTZ a to je mi nějaké hloupé tam brát manžela, asi jsem stydlivka. Vezmu ho tam až ve 20tt na ten „velký ultrazvuk“ tam je toho už hodně vidět, sice už se mimísek nevleze na fotku celý jako v tom 12tt, ale je to super. Takže manžel se mnou půjde až někdy v dubnu.
Ale to focení není jen tak, mimísek se pořád nechtěl správně otočit, dr. chtěl totiž měřit i nějaké šíjové projasnění, nakonec to skoro vzdal a řekl, že to teda zkusí ještě vnější sondou, a ejhle, bylo to vidět najednou mnohem líp a mimísek se tam povaloval jak na dovolené. Říkal doktor, že to není moc obvyklé, aby to takhle brzo to mimi bylo tak dobře vidět vnějším utz. Byla jsem moc ráda že se to nakonec tak vyvedlo, i to šíjové projasnění máme zatím OK a v normě.
Tak jo, mějte se a já jdu zase něco dělat s Dandou( mým 2,5letým chlapíčkem)
pa
Pomněnka :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí