Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
17.2.06 17:36

xbublax: ne-e nejsou na to penize a jak rikam tak to ted stejen vypada, ze to bude jen svatba se svedky a mymi rodici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.2.06 17:36

Tak to mě mrzí. Tak uvidíš, ještě máš čas. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 17:37

katula: myslim ze cas to nezlepsi…ale s tim ja nic nenadelam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 17:38

Asi na me padla ted nejaka deprese ci co, ale to zase snad prejde, takze vsechno vidim pesimisticky, ale no vsak je to jedno, nechci tim nikoho zatezovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
17.2.06 17:40

EnkaL jen se vypovídej, to pomáhá.A nejde o to jak velkou budete mít svatbu, ale o to, že se berete z lásky a chcete být spolu a to je to nejdůležitější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 17:51

xbublax: jde proste o to, ze uz docela dost lidi vi, ze cekame mimi (vetsinou pritelovi kamaradi), kdyz jsme oznamili svatbu, tak to vzali tak nejak napul ale nerekli ani slovo, kdyz se dozvedeli o miminku, no vlastne uz predtim jsem byla carodejnice co ho drzi doma a vsude me sebou taha (podle nich), ale ven s nima nechodil uz tak casto protoze jsme se odstehovali do jinyho mesta a chteli byt spolu, to byl i duvod toho proc me zacal brat sebou. No a ted se dozvedeli o miminku (nase silena spolubydlici to rozkecala protoze nasla u NAS!!! v pokoji pozitivni tehu test) takze jsem ta spatna co si ho k sobe pripoutala, vsichni odmitli prijit k nam na svatbu. Jo a jeste podotykam ze jeho kamaradi jsou i my spoluzaci ve skole, ale nikdy jsem se s nima moc nebavila - nejak nebyl cas a pripadala jsem jim moc slusna.
No a dalsi problem je s pritelovymi rodici, ale to uz jsem tu nekde resila, proste odmitaji od zacatku svatbu a ted i miminko. Moje budouci tchyne mi od zacatku tyka (bez toho aby se zeptala) a ja ji musim vykat (pripadam si strasne podrizene), ale pritel se s ni nechce hadat, takze za vsechno muzu ja.
No proste je vsem jedno, ze kdybychom se nesnazili o miminko tak miminko uz nikdy mit nemuzeme - njn asi je to zpusobeny tim ze je nam 20 let a ze je proste jina doba a vsechno je pozdejs…
Ale nic proti starsim holkam, ja jsem rada ze budeme mit miminko ted - protoze bych si sice dodelala skolu, a mozna i nejakou karieru, ale na tohle ja nejsem, skolu si dodelam dalkove, s tim si nemyslim ze bude problem a na karieru mam dost casu az detatko odroste… A hlavne mi tohle tehotenstvi vraci i nadeji ze budu moct mit dalsi deti, ale nejak je to vsem uplne jedno…

Jinak jediny ctyri lidi co stoji za nama jsou moji rodice (tatka ma roztrousenou sklerozu a je rad ze bude dedeckem, i kdyz je mu 40 a mamka se taky tesi byt babickou), proste maji uplne jiny pristup nez pritelovi rodice, ty jsou starsi a mysli si ze je moc brzo na to byt dedkem a babickou a potom se za nas postavili nasi svedkove na svatbe (lidicky co znam asi od cervna, ale je to priteluv nejlepsi kamarad od zakladky a jeho pritelkyne, uzasny lidi a Pepa nam dokonce i zavidi ze cekame miminko a premlouva i Simcu at si taky mimco poridi)

Omlouvam se jestli je to napsany moc zmatene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 17:56

tak koukam ze jsem tu stejne zustala sama, takze vypovidani nemelo moc smysl… :roll: ale treba se tu jeste dneska nekdo objevi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 18:01

No nic tak ja si pujdu lehnout a mozna vybrecet a pokusim se tu nejak prezit vikend sama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
17.2.06 18:03

EnkaL to je šílený jak se změnila doba a když chce někdo rodinu dřív, dívají se na tebe jak na vyvrhela. :( Nezbyde vám, než si svůj vztah uhájit přede všemi.Budete to mít moc těžký.Ještě, že máš podporu rodičů.Ale zkus myslet na to mimíska co nosíš a jak vám třem bude krásně až se narodí a jak se s nám budete mazlíkovat.Ostatní ať si trhnou nohou.Nejdůležitější je,aby jsi teď byla v pohodě a Tvůj přítel stál při tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
17.2.06 18:07

Enkal vyplakat se pomáhá.Ale jak říkám, mysli na to, že budete rodina!To zní přeci krásně.A uvidíš, že se časem vše srovná.Až prcek řekne Tvým tchánovcům babi a dědo, tak budou připosraní :lol: Známý se stal dědou v 45 a byl z toho na nervy.Že on není žádný dědek a že nechce vnuka a že ať se opovažuje to malé mu říkat dědo a když se malý narodil, tak zešílel.Kupoval mu hned šlapací autíčko a když mu řekl poprvé dědo, tak ucvrkával :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 18:11

xbublax: dekuju strasne moc za podporu asi jsem to potrebovala :) prece jenom prazdny byt v nem jen dve spici psiska na me pousti asi nejakou depresi… ja jen proste uz obcas nemam ani silu bojovat, ale vim ze musim uz kvuli Ondrovi (pritel), protoze vim ze s nima stravil 4 roky zivota a ze to neni malo… Ale prave doba je takova ze kdyz cekas dite ve 20, (az se narodi tak mi bude 21) tak se na tebe vsichni divaji uplne divne ale nechapu proc, mamka me mela v 17 a nikdo se tomu nedivil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
17.2.06 18:17

EnkaL protože dneska dává většina přednost si užít, cestovat, budovat kariéru atd. a rodinu zakládají později až když jsou nějak zabezpečení a to v dnešní době není žádná sranda.Mne na depky pomáhá hodně hudba.Pustím si něco pěkně svižného a hodně nahlas a většinou mne to k sobě vtáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
17.2.06 18:21

xbublax: pustit si hudbu, tak tu na me busi hned sousedi :)) ale zkusim to :) dekuju moc, proste to na me nejak padlo, jsem tu vlastne nejmladsi a Jannis co na to byla podobne jako ja, podobny osud, podobny vek, tak potratila, coz cloveku taky moc neprida, ale ja vim ze je vsechno v poradku, dokonce tata v hospode uzavira sazky jestli to budou dvojcatka (uz prichazi v uvahu jen jednovajecny, dvouvajecny mame vylouceny) a nebo jestli to bude holka ci kluk, takze kdyz jsem u rodicu (kde budeme po svatbe i bydlet, ted se tam pristavuje abychom meli vlastni vchod a tak) se na me chodi divat vsichni sousedi, musim ukazovat bricho a zatim vedou dvojcatka a holcicky, tak jsem na ne zvedava :) podle me je tam jen jedno (i kdyz mam bricho jak v patem mesici - podle mamky) a kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
17.2.06 19:04

EnkaL hoď si to do sluchátek :wink: To můžeš dát vcelku nahlas :lol: To je krásný, že mátě tak skvělý vztah s rodiči.Aspoň něco :wink: Tak to jsem zvědavá kdo nakonec u vás vyhraje :)Dvojčátka by byl mazec.Na Spektru dávají seriál Máme dvojčátka a když vidím jak ty maminy nestíhají, tak jsem docela ráda, že budu mít jen jedno.Na druhou stranu až trošku povyrostou, tak si budou spolu hrát a mamina tak bude mít více času pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
17.2.06 20:14

ahojky,
já byla dneska s našima na nákupu a ti se tak těší, že neodolali a navštívili mimi obchod :-) můžu vám říct že tak happy taťku jsme ještě neviděla, nechali tak asi 2500 a odnesli si kopu pidi věciček :-)
je zajímavé, že je to chytá dřív než mě. Ještě mě nakupování a šílení nějak nastačilo chytit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí