Poradna duly
Jana Čurdová
Gris teda hnedle bych si dala taky.Ale dostala jsem chuť na teplé mléko ![]()
XBublax, prostě nechci, já nevím, nechci. Nedokážu to nijak objektivně či uspokojivě vysvětlit.
Gris no za sebe mohu říct, že bych už do chomoutu znovu nešla
Ale ta svatba byla pěkná.
xbublax: me nevolnosti presly, takze to bylo ok a nemusela jsem ti brat…zazvorovy lizatka nepomahaji, ani zazvorovy tabletky na nevolnosti (vetsinou je mi potom jeste hur)
jinak k satum. Saty maji, ale vetsinou ne pro tehulky, ale pro baculky no a ty ja nechci, chtela jsem saty, ktere brisko nezakryvaji ale prave nejake ve kterych je krasne videt
no ale nakonec to dopadne tak, ze se budu vdavat v kalhotech a halene ![]()
EnkaL neblázni, vždyť v Praze je salonu jak hub po dešti.Není možný aby tam nic nebylo.Já jsem loni vybírala v Ostravě a jelikož jsem při těle, tak mi nabízeli těhulkovský a to mi právě vadilo, že by mi bylo vidět břicho ![]()
xbublax: vsechny salony v Praze co jsem nasla na internetu jsem obvolala a vetsinou tam mi rekli: saty pro primo pro tehotne nemame, ale mame par saty velikosti XL, jen v jednom salonu meli asi troje saty a to takove, ze se mi vubec ale vubec nelibily ![]()
Enkal, já jsem měla šaty z Andělskýho svatebního studia v praze. Tam mi ukazovali šaty pro těhotný. Mně se líbili na ramínku, ale paní říkala, že jsou právě pro těhotné, že se v nich teď dávala holka v 7 měsíci.
Katula: ty mi prave psali dokonce i mail kde mi jeste jednou potvrdili ze saty pro tehotne nemaji a jeste strasne neprijemne…ze sesty mesic neni sesty mesic ze dokonce jeji znama zjistila ze je tehotna az v sedmem mesici, takze tam ani nepujdu horsi pristup jsem snad nikde nevidela… ![]()
No co alespon usetrim nejake penizky, stejen to zatim vypada na to ze to bude jen svatba se svedky ![]()
To jsi mě strašně překvapila s tou půjčovnou. Já jsem s nima maximálně spokojená. Byla jsem i v jiných salónech, ale tady měli i nejlepší přístup. Prostě byli perfektní. To se nedá nic dělat. Asi vyměnili zaměstnance. ![]()
O mě se starala slečna, která byla právě těhotná. Já se vdávala v červenci 2005 a to ona akorát šla na mateřskou. ![]()
katula: tak asi vazne zmenili zamestnance, protoze ta se kterou jsem mluvila byla strasne neprijemna, az me to prekvapilo ![]()
EnkaL no tak to je docela mazec a že by sis je nechala spíchnout neuvažuješ?