Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
17.2.06 12:27

Tak už by se to mohlo přehoupnout na další stránku,né?Nějak dlouho jsme na 97.
A kde máme dneska Katulu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.2.06 12:46

Už jsem tady. Dočítala jsem asi půl hodiny. :)
Já teď spím do 11 a než se vyhrabu, něco uklidim, najim, atd, tak je jedna.

Barkl: to je mi moc, moc líto. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
17.2.06 12:47

Barkl - to je mi hrozně líto, stalo se mi to stejné při minulém těhotenství.
Teď to bude chvíli bolet a bude ti smutno, ale přejde to a za chvilku budeš zase těhulka a vše bude ok. Taky jsem dlouhou dobu přemýšlela proč se to stalo a všechny doktory jsem tím trápila, ale prostě je to tak. Viděla jsem tě nakukovat v diskusi těhotenství po potratu, jsou tam samé super holky , které toto vše mají za sebou. Pokud budeš mít chuť a náladu tak zajdi, když nic , tak se tam budeš moci vypovídat.
Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.06 12:55

Barkl, je mi to taky strašně moc líto. Jak tady holky píšou, nejsi v této situaci sama, už se to stalo mnohým a teď mají doma malé rošťáky a rošťandy. Třeba by nebylo všechno vpořádku a tělo to prostě vyřešilo hned na začátku.
Přeji moc sil psychických i fyzických, brzo další // a třeba pod stromeček malý uzlíček.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.2.06 12:55

Holky, mám dotaz. Cvičíte? Já ne. Jsem strašně líná. A strašně rozlámaná, protože teď fakt nic nedělám. Myslim, že bych asi měla začít, aspoň na záda. Ale protože nevim, co by mohlo kodit, tak se bojim. Kurzy jsou všude až od 20tt a víš. Nemáte některá s tím zkušenosti?

Dík, K :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.2.06 13:02

Katula: Tak koukám,že řešíš podobný problém,já taky pořád přemýšlím,že bych měla začít cvičit něco,aby mě v pozdějších měsících nebolela tolik páteř,bolí mě teda už teď,ale to trvá už víc roku,ale taky nevím,jaké cviky můžu a za další,jsem taky tak strašně lína,že se stejně asi nedonutím. Mám doma asi 5 knížek o těhotenství a v jedné jsou myslím i cviky,tak to zkouknu a dám zítra vědět.
Jinak závidím všem co viděli srdíčko u plůdku,moje doktorka mi zatím utz nikdy neukázala,má obrazovku natočenou k sobě,vždycky jen řekne VŠECHNO V NAPROSTÉM POŘÁDKU a tím to končí.Ale věřím,že kdyby se jí něco nezdálo,že to začne řešit,naposledy jsem byla koncem 9 týdne a teď jdu,jak jsem už psala v pondělí,tak už se hrozně moc těším,zároveň se bojím,ale to máme asi všechny stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.06 13:03

To Katula :

Cvičení? BRR.
Teď si dělám trochu srandu, pohyb mi nevadí, ale nikdy jsem neměla ráda takové ty povinné rozcvičky ve škole. Podle mě je cvičení dobré, ale ne nezbytné. Hodně záleží na tom, v jaké fyzické kondici jsi a co děláš. Pokud nejsi vyloženě gaučový typ nebo otylka, která si sama ani nezaváže tkaničky, tak je to v poho. Já jsem vždycky hodně, ale opravdu hodně a rychle chodila, po celé těhotenství jsem dělala všechny domácí práce (teda mytí oken velmi zlehka) a nakonec to bylo u porodu úplně OK. Doktor i sestřičky mi říkali, že jsem v obdivuhodné kondici a to i těsně po tom porodu.
Možná, že kdybych měla s kým a kdy, tak bych cvičit chodila, ale spíš tak pro zábavu a nějakou změnu. Pokud máš sedavé zaměstnání, kde opravdu celý den jenom sedíš, tak to protáhnutí je dobrá věc.

Toť můj názor.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.2.06 13:09

Díky moc. Budu se muset k tomu dokopat. Ty záda mě bolí dost. Ale každej si řeknu: tak od zítra. :? Prostě jsem strašně zlenivěla.

Zkusim najít něco na netu a když tak dám taky vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
17.2.06 13:59

zdravím z práce, výjimečně je tu klid, tak jsem si vás mohla přečíst, ale na moc dlouhý pokec to nevidím :(

k tomu cvičení - zatím to nechci v prvním trimestru nějak hrotit, taky jsem pořád dost unavená, ale od druhého trimestru se chystám. Kdo jste z Prahy tak Zkuste www.materstvi.cz . Moje 2 kolegyně tam byly moc spokojené a chodí tam i s malými, tak bych to časem taky ráda vyzkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
17.2.06 14:03

závidím vám všem, kdo už jste viděli srdíčko. Já byla jen na potvrzovacím utz v 6tt (prý byl vidět počátek činnosti, ale já neviděla nic) a od té doby jsem nikde nebyla a půjdu až někdy mezi 12-14tt. Tak nevím jak to vydržím. Celkem bych ráda, aby mě někdo uklidnil, že je vše OK. Celkem mi nic moc není, tak mě občas přepadají takové myšlenky… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 14:07

Ahoj holky, tak vy máte skoro všechny psíky??!! Já jsem kočičí, mám kocoura velikosti menší pumy (7 kg) a jsme srandovní dvojka, on se ode mě skoro nehne. Je zvyklý mi třeba u televize ležet na klíně, ale to nám teď dělá trochu problém, jelikož když mě šlape břicho, tak je to trochu nepříjemný - a nechce to pochopit, urazí se.

Barkl - neházej flintu do obilí!!! Třeba byl prdík jen schovanej tak, že to nebylo vidět!!

Holky mě blbě vůbec není Není to divný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
17.2.06 14:13

Ahojky, jak se mate a jak se citite?

Jsem to teda uz vsechno precetla, ale prece jen ;) Me nejak pomalu snad uz prechazi i ta unava, tak ty vecery zvladam lip, jen ten bacil porad se me nechce pustit =(

Dneska jsem byla poprve na ultrazvuku, dostali jsme fotecky a posunuli nam o tri dny driv TP, ted to jeste upravit v metriku =) Mimi teda v tom brisku pekne cvici, mavalo tam rucickama, ale moc jsem to na te obrazovce nepoznala, presne kde co je =)

Jako cviceni myslim je dobre to plavani, jen je na to celkem stale blby pocasi a chce to nejaky cistsi bazen… Ty cviky na zada urcite taky, protoze az bude brisko vetsi, je to velka zatez, a taky pry zatez na kycle kvuli neustalemu spani na boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
17.2.06 14:23

zanetka: Tak dneska mi rikal dr ze je nejlepsi jit v 12.t+0. A muze se jit od 11.t do 13.t+6. Je to kvuli stanoveni rizika VVV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.2.06 14:24

Teda já vám tak závidím, že jste viděli, jak s sebou mimi „mele“ a hází ručičkama, Já jsem viděla srdíčko v 8tt. Teď doufám, že je všechno vpořádku a za týden taky uvidím, jak s sebou pěkně hází a dělá kotrmelce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
17.2.06 14:31

zanetka: Tak dneska mi rikal dr ze je nejlepsi jit v 12.t+0. A muze se jit od 11.t do 13.t+6. Je to kvuli stanoveni rizika VVV.

uff nejak mi to hodilo jeste jednou stejny prispevek, kdyz jsem si nastavila znovu podpis a dala aktualizaci… no aspon se blizime k te 100. strance ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí