Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6200
17.2.06 16:04

Ahoj holky, tak jsem tu pár dní nebyla a najednou je tu tolik nových těhulek a tolik stránek na přečtení :P tak to jsem zvědavá, kdy to stihnu dočíst :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
17.2.06 16:06

no to jsme se ale rychle přehouply do 101 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
17.2.06 16:07

tak vejdu se ještě na 100, nebo už to bude 101? :)

Katulo, taky už se moc těším, až začnu procházet ty obchůdky s malinkejma věcičkama. Ale zatím jsem si to zakázala, než překonám těch 12 týdnů a budu mít potvrzeno z UZ že je vše OK.

to je vážně děsný, jaká je mezi těmi prohlídkami doba. Nejrizikovější období, a nechají nás čekat na potvrzení 6 týdnů :x A to bychom se teď vůbec neměly stresovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
17.2.06 16:08

Activ: yo taky jsem si vsimla, bude nas vic na ty prochazky s kocarkama =)

No mne uz posilala svagrova, hned jak se to dozvedela, odkazy na miminkovske obleceni a probiraly jsme nakupovani na e-bayi :D Ale zatim koupene nic nemam, mozna az bude hezci pocasi, zacnu prochazet obchudky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
17.2.06 16:09

Já teda taky raději chci počkat až ukončím 12 týden, budu pak víc v klidu. Ikdyž už mám nějaké věci po Lucince.
Jo a teď jsem si vzpoměla, že mám balíček z Intersparu :lol: ( dudlík, ponožky a přesnídávku)
Holky já dneska pádím, opatrujte bříška a krásný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.2.06 16:11

teď jsem si v sousední diskuzi četla o vegetariánství - u malých dětí, u těhotných, jak to babičky špatně zvládají - jak jste na tom s jídlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
17.2.06 16:21

hell: tak s vegetariánstvím zkušenosti osobně nemám, tak nemůžu posoudit. Já nejsem ani moc velkým milovníkem zeleniny :P , ale u prvního těhu mi dělaly zle všechny multivitamíny, tak jsem to doháněla právě zeleninkou a ovocem, mám pocit, že jsem nesnědla tolik zdravé stravy za celý život jako za těch 9 měsíců :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
17.2.06 16:25

Preju moc prijemny patecni vecer, ja jdu do pelisku vyhanet bacila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.2.06 16:29

olinek - díky, dneska bude - mám vlastní dámskou jízdu, choť na služebce, půjčím nějaké dvd, hromada lipovošalvějového čaje, postel… co víc si přát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 16:38

Hell - jak jsme na tom s jídlem????? Právě jsem si objednala obrovskou pizzu, za chvilku dorazí!!!!! mňam :roll:
Osmadvacítek je tu hodně, ale my jsme bezkonkurenčně nejstarší, a to já jsem těhu prvně. Kdy to doženu, s takovou se vnoučat nedožiju. Sice mě těší, že náš stát do nás vkládá takové naděje a předpokládá, že budem makta do 70, ale mě se při té představě rosí čelo, že mě z kanclu vym¨nesou v penálu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 16:39

A z Brňaček mám radost, to je fajn.
Do té ordinace na Mendlák chodí známá, je už v 7. měsíci, ve 4. měsíci měnila a tady je moc spokojená. Já chodím na Orlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
17.2.06 16:41

gris: 32 - ideální věk na první dítě :!
já bych snědla dům, kdybych se nekontrolovala. místo chuti na kyselé bych jedla čokoládu, místo nevolností bych vykradla pekárnu. jenom to maso mne netěší, nevoní, neláká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 16:43

Holky miminkovský oblečení a takové ty věcičky mě berou, ale naštěstí nemám moc příležitost se dostat ven, takže jsem v klidu. Včera jsme byli nakupovat a já čekala na petra než dojde chodila kolem výloh, je tam i jeden dětský obchod, ale odolala jsem a nevlezla tam. Taky vydržím na ten březen, až bude vše potvrzené. To bude i veselejší počasí.
Teď navečer tu vysvitlo sluníčko, a po té celodenní apokalypse to vypadá hned růžověji, vypadá to, že začíná boj zimy s jarem. Mimichodem v Londýně začaly kvést stromy, tak to už tu bude cobydup!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.2.06 16:46

Hell, no já jedinou změnu chutě , kterou registruju je, že nemusím moc slaný. Já milovala večer pochropat pytlík brambůrek, nebo arašídky, - to mě teď vůbec neláká, mám spíš chuť si schrupnout a nebo chroupu mrkev. A taky mám občas záchvat na majonézu, pařížskej salát, chlebíčky s hodně najonézou a tak. To mě bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.2.06 16:46

Taky bych si zalezla do pelíšku a pustila něco pěknýho. To závidim. :D

RADĚJI TO SMÁZNU. SPOUSTA LIDÍ ZNÁ STRÁNKY, KAM CHODIM. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...