Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1126
19.2.06 14:30

EnkaL a Veverika: to je mi strašně líto, co tu píšete. :cry: Neměly jste to jednoduché, obdivuju vaší statečnost. Držte se, budu vám držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.2.06 14:46

zanetka: dekuju veverika ti urcite podekuje sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.2.06 15:06

Ahojky holky,
je mi líto,co prožíváte,když vás tady tak pročítám.My máme jeden problém,tedy dost podstatný,že sháníme byteček.Jinak jsem spokojená.Rodiče z obou stran jsou také spokojeni.Pokud by si chtěla některá popovídat,tak není problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.2.06 16:33

holky díky. jste milé. je to těžké to držet v sobě, tedy aspon pro mě. jsem taková ukecaná ženská. určitě tu nikdo není, že??? většinou se trefím do doby když tu nikdo není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.2.06 17:00

potvůrka, máš pravdu to je velice důležité mít kde bydllet a nejhorší je když není ani velká vyhlídka, že byt buddete mít. kámoš se svou přítelkyní a jejjím bráchou také řeší úlpně stejný problém a ted se rozhodli, že si postaví své pomocí dvojdomek kousek od Prahy, mají malé platy takže si myslí, že když si ho postaví samy tak je to vyjde levněji než na klíč. tak kéž by jim to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.2.06 17:44

Ahoj holky,

musím přiznat, že jsem v naprosté depresi, když vás tady čtu a strašně vás obdivuju za tu sílu, kterou v sobě máte.

Musím říct, že se stydím za to, jaký problémy jsem řešila. Ani vám je nebudu popisovat. Asi byste se mi vysmály. :oops: My máme perfektní vztahy s rodičema z obou stran (kromě toho, že mi vadí, co tchýně vaří a nutí nám to domů, ale to neřešíme a nehrotíme) a máme vyřešený bydlení. Fakt se stydim. :oops:

Držím vám palce a přeju nám všem krásný zdravý mimísky, protože to je to nejdůležitější, to co má smysl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.2.06 19:09

katula, jejej to jsem nechtěla, aby ses cítila trapně a byla v depresi, vše co nás trápí je problém i když je to třeba jen prkotina, ale pro člověka, který se tím zabívá tak je to jistě důležité. vůbec s nemusíš stydět a dělat si z toho hlavu, klidně když budeš chtiít svěř se, jistě ti nikdo vysmívat nebude. snad jsme velké holky a máme pochopení pro každého, ne???? naše starosti a životy jsou důležité a když cítíme křivdu, většinou se potřebujeme vykecat (jako správný ženský) chlapy to většinou neřeší a ještě když je s tím zatěžujeme, no to jev halo …nemám pravdu.
tak se nestyd a neboj, máme jistě pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.2.06 20:37

Veveriko, díky moc. Jenom jsem měla pocit, že se musim aspoň tou zprávou trochu omluvit. :oops:

Holky, taky máte tak divný nálady? Já na manžela někdy tak vyjedu, až je mi ho líto. To jsem nikdy nedělala. :( Nemůžu si pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 07:15

Katula: to ja delam taky, ale uz ne tak casto jako ze zacatku ;)

Veverika: dekuju za SZ a neboj mimi bude v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.2.06 08:01

ahoj holky, tak jsem to taky všechno přečetla, strašně moc držím palce, ať se všechno vydaří, ale jak říká katula, nejdůležitější jsou zdravá mimi. A taky si uvědomuju, jak spoustu věcí, které už považuju za samožřejmé, je vlastně dar, jako fungující vztahy a nějaký normální život - nadávám na práci, že jí je moc, občas na dojíždění, ze sportu na tchýni, ale vlastně všechno je takové normální.
pěkné pozitivní pondělí
 helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 08:21

hell: jj to tak byva, a kdyz by to nahodou pominulo (o cems pochybuju), tak terpve vidis co jsi mela :)

Jinak dneska ve tri jdu na kontrolu a uz ted jsem nervozni, nemohla jsem dospat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.2.06 08:30

enkaL: no, já si užívám na „stará kolena“, mám za sebou jeden rozvod s úžasnou první láskou se studií, to co bylo na fakultě okouzlující se po času ukázalo jako velmi dětinské a pro život naprosto k ničemu. naštěstí jsme neměli děti a vlastně jsme spolu ani nebydleli, já byla v olomouci, exmanžel v jedné vísce u prahy u rodičů, odkud se odmítl odstěhovat a já se k jeho rodičům do jednoho malého pokoje nechtěla přistěhovat, kompromis se nějak nedařil …
hlavně ať ti dobře dopadne vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.2.06 08:39

hell: dekuju, myslim si ze bude v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.2.06 09:51

Ahojky, dneska myslim hodne z vas jde na kontrolu, ze? Snad vam to vsem dopadne dobre, a dejte urcite zpravicku sem :)
Procitala jsem si ted vypraveni od EnkyL a Veveriky z vikendu, holky drzte se a budte silne, a to vy urcite jste, jak je z toho videt! A hlavne se soustredte na mimiska a budte v pohode, i kdyz se vas bude snazit nekdo rozhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
20.2.06 10:35

Ahojky baby.Koukám, že jste zde probíraly docela vážné téma.Smekám před vámi, že bojujete dál.S těmi chlapy je holt někdy potíž.Te´d jsou ale nejdůležitější bříška a zdraví miminek!A co bude pak se uvidí.Však ono už se to nějak vyvrbí!

Dneka mi přišel email, že mám za sebou nejkritičtější období.Jupí!Doufám, že mi to potvrdí i dr. a že cypís vyrostl.Pokud mi udělá i fotečku, tak vám ji sem večer šoupnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí