Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.2.06 12:30

Pro Pavču :
taky uvažuju nad tím, jak budeme s malou zvládat procházky, nákupy a další povinnosti. Budou s mimčem od sebe 20 měsíců, tak si říkám, že by nám mohl stávající kočárek stačit (pokud se nerozpadne - polský Tako). Spíš uvažuji o koupi babyvaku a skatu ke kočárku. Až bude hezky, tak začneme chození pořádně trénovat. Nejhorší bude zima, ale nějak to dopadne.
Ten kočárek pro 2 děti nechci, protože bychom ho stejně ani nedostali do auta, nemohla bych parkovat v kočárkárně, jsou tam úzké dveře a málo místa, a tahat ho každý den po schodech 2 patra nahoru, tak to teda ne. No uvidím.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
23.2.06 12:37

Ahoj holky,
tak jsem doma. Všechno je v pořádku. :D To jsem si oddychla. Dr mi dělala vnitřní UTZ. Mimísek spal, tak ho změřila, ukázala mi vše od páteře až po močový měchýř. Pak ho brobudila a to byly cviky. :D Mával ručičkama a nožičkama, otáčel se na všechny strany a opíral se ručičkama o stěnu. :D :D :D Bylo to super! :D Dokonce se dalo spočítat, že má 5 prstíčků na ručičce. No úžasný. Pak se mě zeptala, jestli je v čekárně manžel a chce to vidět. Tak přišel a už mi dělala jen ten vnější, ale taky to bylo super vidět.

Mimísek má cca 10 cm a podle velikosti jsem 12+2. Ale Dr říkala, že to pořád není finále, tak nechám metřík podle MS. Bude se mi to asi měnit o pár dní každý měsíc.

Taky se mě ptala, jestli se moc nepřepínám, a říkala, že mi napíše neschopenku, kdy budu chtít. Ptala se mě, co dělám, kde pracuju, atd. Chtěla mi ji dát na příštích 14 dní, protože jsem jí řekla, že mě sem tam bolí břicho. Na víkend jedu ale pryč, tak si pro ni asi půjdu až v pondělí. :)

Na triple testy jdu za měsíc. Vypočítala mi, že vzhledem k velikosti plodu je nejvhodnější termín 20.-23.3. Taky se bojim. :(

Už vás nebudu unavovat dlouhou zprávou. :D Tak se mějte, papa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
23.2.06 13:32

Katula:Nikoho neotravuješ,gratuluju k bezvadným výsledkům,hned je ten život veselejší,že? :)
EnkaL:Pošlu ti zítra soukromou zprávu,prostě musím na něco reagovat,protože spoustu věcí jsem měla podobně…dneska už mi to ale nevyjde,jdu dřív z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
23.2.06 14:37

Katula: to je super zpráva, moc moc gratuluji. Já už se nemůžu dočkat až mimíska uvidím. Jdu až 9.3 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.2.06 16:34

katula, moc blahopřeji k tomu co s viděla a zažila s mimískem. musí to být nádherný pocit to takhle vidět naživo. já to zatím ještě nezažila, ale za necelé tři týdny se doufám také budu rozlívat nad tím co uvidím.
enkal - já mám také veliký strach jestli je všechno v pohodě, ale zatím si ho zaas tak nepřipouštím. víš říkám si, že snad mě to neštěstí, rodiné prokletí opustilo tím, že jsem otěhotněla a žew na jednoho člověka by toho neštěstí bylo fakt až přčespříliš a že to není možné jeden člověk měl tolik moc smůli a ty i já jsme ji měli až přespříliš a příroda to snad už nedovolí, aby to bylo ještě horší. musíme doufat a věřit. vím je to moc těžké, ale snaž se. stres škodí tobě a vysokému tlaku, ale i miminku. a to přeci nechceš, ne…snaž se myslet na pozitivní věci, třeba si představuj jak tvůj mimíek vypadá, jaké má očička, nosík, pusinku tedy spíš po kom atd apak jak ho máš vv náručí a jak se s ním mazlíkuješ prostě takové to věci, jů???
až budeš v Praze mohli bychom se sejít všichni tři i s daavmi, pokud mě tedy vezmete mezi sebe co vy na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.2.06 16:40

kat M - díky za odkazy na kočárky jsou pěkné a lehké. určitě se na ně podívám na živo, akorád mi vadí ty rukojeti, ale to bych si jistě zvykla, o těchto kočárcích jsem vůbec nevěděla, při tom jsem psala do několika obchodů mail, ale ani jeden mě neodkázal na tyto kočárky, ale na hodně jiných, ale zhruba okolo 12 kg. tak ještě jednou díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.2.06 16:49

jinak také koukám na růžovou zahradu a to bylo jasné už když si i Gita nastěhovala do baráku. no jo za dobrý skutek, být po zásluze potrestán. jinak si myslám, že Gita se dá spíš dohromady s Hruškou a s tou Kamilou fakt váhám, protože Pavla nemiluje a nemá v něj důvěru.
jo jinak Poštu pro tebe uvádí moje teta Ester. je to mé babičky sestra a Ester je její dcera. tak jen tak pro zajímavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.2.06 18:10

Ahoj holky, hlásím se po delší době - nějak není čas a taky ta olympiáda!!
U nás nového zatím nic
Katule mám velkou radost z tvých dobrých zpráv a krásného zážitku. Já už se nemůžu dočkat 3.3., kdy prdýska taky uvidím a následně 8.3. paní doktorky, až mi řekne co dál. Ale už to doklepu!
Asi tu zrovna nikdo nebudete, že? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
23.2.06 19:41

Katulo - tak to je skvělé, moc gratuluju. Taky už se nemůžu dočkat až mimi uvidím.

Enko - uvidíš, že všechno bude v pohodě. Myslím, že smůly už sis vybrala dost a že je konečně čas na trochu štěstí. Tak se hlavně nestresovat, určitě bude všechno dobré.
To s tvým tatínkem je mi moc líto, dovedu si představit, jaké to je, mě dlouho umíral táta na rakovinu. Taky si strašně přál se dočkat vnoučka, ale bohužel jsem mu to nedokázala splnit :cry: Tak se hlavně drž, i kvůli němu, určitě ho to trochu vzpruží

já z genetických testů zatím strach nemám, ale možná to ještě přijde. Zatím mám největší strach z toho, že se mimi přestane vyvýjet (moje mamka o mimi přišla několikrát, tak doufám, že to není dědičné…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
23.2.06 19:48

jinak jsem se chtěla omluvit za rychlý úprk z diskuze dneska ráno :) Holt v práci to chatování není moc pohodlné. :) Proti plánu přišel šéf, tak jsem musela honem přestat a dopisovala jsem to pak v rychlosti, protože by mohl kdykoli přijít s nějakou prací a většinou ho děsně zajímá, co mám na počítači… a vzhledem k tomu, že to ještě neví, tak by to asi nebylo nejvodnější :wink:

A ještě musím říci že jak se mi nechtělo nic dělat a jak jsem byla zabraná do diskuse s vámi, že jsem úplně zapoměla na jednání, které jsem sama svolala a museli mi až zavolat, kde jsem :oops: :lol:

asi se moc nebudu moci účastnit diskusí s vámi přes den, ale aspoň si vás vždy přečtu večer z domova, ale to tu většinou nikdo moc nejste… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
24.2.06 06:59

Dobré ráno holky,tak já už sedím od půl 7 v práci a je to fakt opruz,v pondělí a úterý mám naštěstí dovolenou,ale zase se nedostanu na emimino,tak si vás přečtu hned ve středu,tak moc nepište,až to stíhám :)
Veverinka: To je jasné,že se k nám přidáš,až půjdem na ten čajík,každý kdo má zájem je zvaný,akorát pak musíme domluvit kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.2.06 08:38

ahoj holky, to jsem par dni musela ted lezet, bylo mi zle, porat nevolnosti, a koukam, co je tu za kvanta novych věcí.

Katula: uplně ti závidím já jdu na velký UTZ v pondělí, mam strach uz ted, asi z nedele na pondělí nebudu vůbec spát.

Doufám, ze po UZT me konecne obednaji do poradny, porat nechodim, ani nemam průkazku, uz mi to prijde ze bych ji mít mela… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.2.06 10:11

ahoj holky, dneska se uz hlasim s dobrou naladou :)

Veverika: jasne ze muzes jit s nami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
24.2.06 10:15

EnkaL: Ahojky,poslala jsem ti soukromou zprávu :wink: A je fajn,že máš lepší den,svítí u vás taky sluníčko?Tady v Praglu je dneska nádherně,tak se pořád místo práce koukám z okna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
24.2.06 10:19

kuska1: To máš různé,někteří doktoři s průkazkou čekají do konce 12tt,já jí dostala sice v 9tt,ale jen proto,že už jí sestřička vypsala,doktorka chtěla ještě počkat do příští kontroly,což bylo až teď v 13tt,takže kdyby nebyla aktivní sestřička,tak bych jí měla teprve až teď.Neboj,dočkáš se a pak ti ani nepříjde,že jí máš. Já jdu na velký utz až v 20tt,moje doktorka má v ordinaci jen ten vnitřní a až mě pak pošle do poradny,tak teprve tam.Trošku je mi to líto,že mimíska uvidím až tak pozdě,ale zase kvůli tomu nemíním měnit doktorku,když jsem s ní jinak maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí