Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
25.2.06 20:20

veverika: jj mam dve, ty si sebou urcite vezmu i kdyz je mam uz procteny od zacatku do konce nekolikrat :)) ale vzdycky me to bavi :)) a pak nejaky knizky od Prachetta :)) (muj oblibeny autor) a pak jeste nejaky knizky co jsem dostala k narozeninam ale jeste jsem se k nim kvuli skole, praci a vsemu nejak nedostala, ale ted budu mit cas to napravit :lol: nudit se urcite nebudu, jak bych se mohla nudit u dobre knizky :lol: krasny vecer a zitra ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
26.2.06 10:35

ahoj holky, ač na neschopence, stavuju se na emailu, asi tu nejste… všechno jsem to proletěla, typy na kočárky dobré, moc se mi líbila někým ta doporučené INGLESINA MAGNUM, i s tím, že je to pak pěkný sporťák a relativně skladné do auta a lehké (připadám si jako reklama) - mám skoliózu a taky jsem řešila, jak to budu tahat.
jinak hurá za hokej, aspoň něco, ale ty rusové se chovali jako svině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.2.06 17:12

AHOJKY TĚHULKY,jak se máte????
enkal - no s dobrou knihou se nudit nedá, já mám strašně ráda životopisy, takové ty něčm zvláštní, moc se mi líbil o Edith Piaf atd.
hell - jo ta inglesina je fakt můj favorit a pak také teutonia fun, kkterýb přijde do ČR začátkem března, ale ten musím vidět. na té inglesině je dobré, že ta korba je docela veliká, takže pokuud nebute to mimi hodně veliké, tak b tam mohlo v pohodě vydržet do jára a možná i déle. strašně jednoduše se skládá a hlavně ta korba na podvozku je v perfektní výšce, takže žádné ohýbání. no fakt perfektní kočárek. sice o něco dražší, ale zas jsou na něj jedny z nejlepších recenzí. JEDNY Z NEJLEVNĚJŠÍCH KOČÁRKŮ CO JSEM NA NETU NAŠLA JSOU NA STRÁNCE www.ajuty.cz tam je okolo 11.000 k což je o 3.000kč éně než třeba v babyparku. ale ještě budu hledat levnější časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.2.06 18:14

veverika: ahoj tehulko, ja se mam fajn, sice po narocnem uklidu, ale i tak uz je mi docela dobre (ze by zacaly zabirat prasky?) :) napadlo me (nebo spis nevim jak na tom jsi), ale jestli jedes taky do Brna na tu vystavu nebo ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.2.06 18:30

já jsem na tom zatím lépe než dobře, těhotenství snáším úplně na jedničku, žádné nevolnosti nikdy, žádné jiné problémy, akorád ty prsa, pořád hodně citlivé a bolavé a přeciitlivělost, při každém citlivějším filmu pláču. jinak pohodička. jinak můj zdravotní stav je stabilizovaný, oni dr. se trošku báli aby se mi vlivem hormonu nezhoršila má nemoc. musím zaklepak je to zatím v pohodě.
do toho Brna nevím jestli pojedu, oc bych chtěla, ale samotné se miá vůbec nechcee a navíc Brno vůbec neznám. nikdy jsem tam nebyla. tak pořád nad tím uvažuji. ty pojedeš nejspíš s Ondrou, že??
apomněla jsem bydlí vaši v Kolodějích nebo Kolovratech??? já podívala bych se, ale nechce se mi to hledat. v Kolovratech bydlí kámošky skoro tchýně a tchán a mý prarodiče, které jsem od 6 let do 13 let neviděla a pak jsem je viděla snad2× a až do ted jsem je neviděla ani o nich neslyšela. a v kolodějích bydlel kámoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.2.06 08:37

veverika: rodice bydli v Kolodejich :) Jinak do Brna jeste nevim jak pojedu, bud prekecam kamaradku a nebo pojedu sama, to jeste nevim, uvidim taky jak dopadnou geneticke testy (ale ty snad dopadnou v pohode :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.2.06 08:57

Ahojky holky, tak jsem se dostala opět na net. jak tak čtu vidím, že už sháníte kočárky....... :-((((taky jsem našla spoustu podpory od vás pro mě. díky moc:-)
mám přesně týden po revizi, a teď se cítím celkem dobře, ke konci už jsem měla bříško citlivé i na dotyk:-( tak byl asi nejvyšší čas. dnes jdu k doktorovi tak uvidím co řekne, jak dopadla histolka, jestli už to bude hotové, protože ta doktorka v nemocnici co mě přímala měla dost blbé připomínky, cosi o velmi divném tvaru…atd. a po prohlídce když to klepala do PC mě poslala ven, protože jsem jí to samozřejmě nestydatě četla přes rameno. no tak ještě ke všemu mám teď nervy nervy aby to nebylo ještě horší než to je:-((
přestala jsem se cítit těhotně asi tři dny potom hormony jsou pryč, vždycky když jsem těhotná, mám pocit jako bych měla zastřený uvažování… uvědomujete si na sobě taky takové změny??? Mě totiž, když jsem těhotná to připadne normální a vidím to až potom,když se ty hormony ztratí. přeji vám, ať vás žádnou nepotká to co mě:-)))
 barkl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.2.06 09:01

barkl: uvidis ze alespon histolka urcite dopadne dobre (prece nemuzes mit takovy kopec smulu). Potom dej urcite vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
27.2.06 09:02

barkl: moc mě mrzí co se stalo, neboj histolka dopadne určitě dobře a teď už bude jenom líp. Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
27.2.06 09:26

Dobré ránko,
barkl - držím pěsti ať to v pohodě překonáš , někteří doktoři jsou fakt hrozní!

Dneska mi je teda celkem špatně a třeští mi hlava. Nejraději bych byla doma v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.2.06 09:28

až se vrátím odpoledne od doktora tak vám písnu jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.2.06 11:19

Barkl, moc dík, že jsi se ozvala i když to teď asi není nejjednoduší.Určitě to dobře dopadne!Musí!Jo a s tím zastřeným uvažováním, tak to si bohužel uvědomuji až moc dobře a pěkně mne to serká :lol: Musím se víc soustředit, přečíst si některé věci víckrát a mám pocit, že i inteligence mi klesla, že některé věci mi docvaknou až později. :lol: Jo jo není to to co dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.2.06 11:38

Jakpak se mate takhle skoro o pondelnim poledni? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.2.06 11:52

Ahoj, při pondělním poledni přemýšlím, jestli už mám hlad?! Zatím nic, tak se chvilku zdržím.

Co je přesně s Barkl? Nemůžu to pozpátku najít??

Pokud se týká zastřeného uvažování, jak to hezky nazýváte, plně souhlasím, až na to, že já si připadám jako úplný debil. A ještě k tomu, jak jsem doma zpomalenej!! Měla bych toho tolik, co na prácu, ale než se dokopu, je odpoledne. Hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.2.06 11:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat