Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
27.2.06 12:07

Ahojky holky,tak jak se máte?Barkl,copak se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.2.06 12:08

Gris: měla jsem zmlklé těhotenství (pořád nevěděli jestli jo nebo ne, táhlo se to týden) a v 9tt jsem šla na revizi to bylo přesně před týdnem. a dle poznámek doktorky v nemocnici jsem usoudila, že by to mohlo být ještě něco horšího „než jen“ to že jsem přišla o mimčo. ale asi je to dobrý:-)
 blarkl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.2.06 12:35

Barkl, ajaj, to je mi líto, jen nevím co může být „ještě horšího“? To jsi statečná, že to tak zvládáš. Jak jsi poznala, že je něco v nepořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.2.06 13:03

gris: no podle toho že mi doktorka řekla že embrio má velmi divný tvar a vlastně celé plodové vejce vypadá divně. …:-((( tak jsem si říkala nedej bože aby to bylo třeba ještě něco zhoubného. Už jsem o tom slyšela a četla, že se to někomu přihodilo. no třeba mě doktorka chtěla dostat jen z té smutné nálady, že mimčo je pryč a chtěla mě vyděsit ještě něčím horším. ale to asi ne, spíš to jen tak „plácla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
27.2.06 13:22

barkl, je mi to moc líto a držím palečky at brzy otěhotníš a tentokrát porodíš krásné zdravé miominko. tak hodně štěetíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.2.06 14:26

Barkl, takže ty jsi byla na kontrola a oni na to přišli, Ty sama bys na to nepřišla. Asi. No tak to budu teď ještě víc do toho pátku napnutá, jestli bude bouchat nebo ne.
Holky to je hroznej napnelismus, když jeden neví co a jak a kontroly jsou po měsíci!!! Já abych nenervovavala, bych potřebovala každé ráno, třeba takový čůrací testík, který by řekl - jo všechno OK, dneska vyrobíme 2 žebra a nehtík na palci u nohy!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
27.2.06 14:31

Enkal - neboj všechno bude O.K. musíme tomu věřit všechny, také si to neustále říkám. toho trápení jsme snad už měli až nadbytek, tak ted trochu štěstíčka, ne… kdy jdeš na ty genetické testy??? já jdu po neděli na krev a po další neděli na utz. strašně se těším až uvidím mimíska. už aby to byluu. to čekání je nekonečné. ty dny jsou pro mě ted tak strašně dlouhé, víš dřív mě bavilo takových věcí, skoro jsem neznala nudu i když už jsem 8 rokem doma, pořádc jsem si něco výmýšlela, hledala si nějakou práci, ale ted jsem taaaak stašně lííná, ale nejen to mě vlastněě nic nebaví což je nejhorší. víš když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná začala jsem si šít těhotenské jarní šaty, mám ušitoou sotva půlku a přes 2 týdny jsem na nich nebyla schopná pokračovaat. fakt se cítím jak největší hnup.a docela mě to s… ale nějak to nemůžu překonat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.2.06 14:38

Veveriko, přesně jsi vystihla můj stav!!!! 8O 8O
dneska jsem ráno vstala a byla jsem naprosto neschopná čehokoliv, že jsem se radši natáhla, pak mi hlodalo, že mám už od předvánoc vytaženej ten šicí stroj a nedošitý polštáře, tak jsem po asi hodinovém přemnluvání ušila 1, slovy jeden a byla jsem totálně vyčerpaná, vůbec mě to nebavilo. ¨Tak jsem z toho měla takovou depku. Polívku od včera ještě teď nemám dodělanou, kastról s vývarem pořád trůní na dlažbě v chodbě a - nic. Nechce se mě. Já vím, zní to, že jsem zhnilá, ale mě prostě jak jsi to napsala - NIC NEBAVÍ. Myslíš, že se s tím dá něco dělat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
27.2.06 14:41

gris máš naprostou pravdu, je to srašně dlouhá doba a nejhorší je ta nejistota zda je vše v poho. to by bylo úplně super kdyby takový testík existoval aměli bychom po starostech. ale to by bylo zas strašně jjednoduché,ale to by jsme zas dr. nepotřebovali a to oni přece nemohou dopustit, vždyt by jich většina bylaa bez prýáce a stávkovali by a za s by byli strašně naštvaný a to jim přeci nemůžeme udělat :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
27.2.06 14:51

také jsem nad tím přemýšlela, ale nic mě nenapadlo, zatím… je to divné a to jsem byla fakt docela aktivní a plná nápadů, je to faklt hrozné. aspon že ten hlad mě donutí vřit, jinak bych umřela hlady. jinak sedím u pc nebo na posteli nebo hajám. no prostě lenoch nejvěštší, jen musím doufat, že až vejdu do druhého trimestru, tak, že se to změní, jinak nevím. no to bych asi schnila. a k tomu doufám nedojde :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.2.06 14:53

Veveriko to máš asi pravdu a pak by nebylo třeba ani ministerstava zdravotnictví a tudíž by byl kašpárek bez práce a to se nesmí dopustit, že … :lol: :lol:
A co jinak, krom lenóry? Tvému mimískovi se daří dobře?
Chjo, kdyby mě aspoň to bříško tak nebolelo, tak bych byla klidná, ale pak si zas říkám, když bolí, tak se něco děje, kdyby byl klid, bylo by mě to určitě taky podezřelý … do pátku to už vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
27.2.06 14:57

holky u nás je šílené sehnat nějaké těhu oblečení. Mají tady jenom S a to je malé holce, která není těhotná a váží 50 kilo. Jsem naštvaná, ještěže za chvíli přijede přítel, pojedem na nákup do Brna. Ach jo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.2.06 15:00

Jitulo, ty už se taky do ničeho nevlezeš?

Já se vejdu jen do jedné plastické sukně a jedněch vyřazenejch elastickejch (ještě že jsem je nevyhodila) gatí. Toť vše.
Musela jsem zakoupit novou podprdu, protože ty moje balóny se mě do žádné, co jsem měla doma nevešly, resp. vešly ,ale táhlo to!

Musíš dát pak vědět jak a hlavně kde si uspěla, čeká mě to v Brně taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
27.2.06 15:22

no já právě, že nevím co je s mím mimískem. naposledy jsem byla na utz před 4 týdn a mám naplánoaný až za 14 dnů, ale doufám, že je vše v pohodě, beru to podle toho, že už miám také trošku bříško, do džin se ještě vejdu, ale nezapnu je, mám manžestráky, které jsou trošku volnější, kuipovala jsem si je loni, zkoušela jsem si menší o číslo, ale podle toho jak mi byli tyto a tamty tak to bylo podle mě spíše o 2 čásla. tak jsem kopilab ty větší a ted jsem moc ráda, protože mi jsoun skvěle a snad ještě min. měsíc budou… jo jinak prsav také mám tak o číslo bětší, takže podprdy, kterých mám asi 10, tak ani jednu nosit už nemohu, tak jsemk si koupila před 14 dny větší, ale ta už mi tzaské zzačíná byt malá, no hrůza a ted ty sstavy té plačtivosti pořád, tak podle toho usuzuji, žeš by mimísek mohl být v pohodě. ještě po těhu klhotech nekoukám, ani nevéím co a jak. je to hrozné mám docela přehled o kočárcích, ale o těhu oblečení ani šajna. musm to nějek napavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
27.2.06 15:23

gris: ale jo vlezu, ale normální rifle jsou mi strašně nepohodlné a tlačí. Bříško se už pěkně klube :-) No jsem zvědavá kde co koupím, ale dám určitě vědět. O podprdě mi ani nemluv, s tím jsem taky válčila, naštěstí mám teď asi 3 dost pohodlný, takže v poho. Ale byl to mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí