Poradna duly
Jana Čurdová
EnkaL:Tak to jsme na tom stejně,já první týdny prolézala všechny stránky o těhotenství,hlavně o komplikacích,v těhotenských knížkách jsem hned hledala stránky o problémech a nemocech v těhu apod.Byla jsem jak magor a teď mě ty špatné myšlenky díky bohu přešly.Věřím,že je všechno v pořádku a zbytek neřeším!!Taky když mě přešla nevolnost,tak teď chvilkama vůbec zapomínám,že jsem těhotná.Kdyby mi nerostlo břicho a nebolely prsa,tak si připadám absolutně netěhotně ![]()
čauky těhulky, dnes se mám dobře ostatně jako každý den, jen se cítím strašně osaměle. no to se nedá nic dělat.
s tou krví je to přesně jak psala Olínek, RH - u matky je tak trošku problém. mě ddělala testy na krevní skupinu obvodní dr. už před léty a vyšla mi 0+ takže v pohodě, le dr, gynekoložka mi ted dělala znovu. sice nevím proč, ale snad se to dozvím v pátek. to jdu konečně po 3 týdnech do poradny, ale mimíska ještě neuvidím, protože moje dr. nemá utz. což mě fakt mrzí.budu si muset nejspíš počkat nejmín 10 dnů tedy od toho pátka. je to ta strašná doba.
Olínek gratuluji k těhu průkazce.
včera na netu jsem prohlížela těhu oblečení a tedy nevím připadá mi tak nějak na jedno brdo a hrozně malí výběr a dost drahé, což mě hodně odradilo, ale co bych chtěla. asi je těžké vymýšlet sřihy na neforemnou postavu. koupit nějaké musím, jelikož ho pár měsíců budu potřebovat.no jo no.
ahojík všem,
holky chtěla jsem se zeptat jak to máte s jídlem? Já nemám chuť vůbec na nic a někdy se musím nutit, abych něco snědla ![]()
před nedávnem si ze mě dělal přítel srandu, že nám stouply náklady na jídlo, a teď jsem úplně bez chuti k jídlu
no já na tom nejsem tak špatně s tím jídlem. ale zas si hodně vybírám, táké nemám moc chut na jídlo. ale jíst musím min. každé 3 hodiny jinak mi z hladu je špatně, ale jak se říká, žže těhotné mají různé chutě, které jsoéu divné, tak já to vůbec nepozoruji. jen jsem vždy milovala nakládaný hermelín a než jsem zjistila, že jsem těhu jsem si naložila 3 ssýry a jen jsem ochutnala jestli jestli už je, ještě nebyl, tak jsem ho v té lednici nechala dojít, ale od té doby jsem se ho ani nedotkla už ho tam mám min 5 týdnů, a pořád tam je ani jsem ho od té doby neotevřela. je to hrozné, ani nevím jestli třeba není zkažený. jsem hrozná. ![]()
ahoj po delším čase, jsem ráda, že se máte fajn
jdu z ultrazvuku, fazolka vyrostla na okurčičku (od hlavičky k zadečku má 4 cm), srdíčko bije ostošest, brali mi krev na vvv, za tři týdny, uch, už aby to bylo za náma ![]()
chutě taky nemám nijak zvláštní, jenom jsem nikdy nejedla sladké a teď bych si ho docela dala, což zase nechcu, ať nejsem příšerně obézní matka.
k tomu těhu oblečení - něco ne úplně špatného je v sekci těhotenská móda na quelle, dokonce jeden šikovný overal - občas zahajuju nějaké výstavy a tohle myslím bude fajn
nikde nikdo, tak já to dnes balím a jdu předvést fotečku manželovi, a´t z toho taky něco má - příště už půjde se mnou
pěkný večer
ahoj jeste jsem to nestihla vsechno docist, prisla jsem jen rict, ze jsem tu praci dostala
no nejsem ja sikovna ![]()
Ahoj těhulky,
taky se po nějaké době hlásím
a pročítám, co jste všechno napsaly
EnkaL - gratuluju k práci
Jinak jsem vám chtěla říct, že jsem to nakonec nevydržela a vnutila jsem se na UTZ o týden dříve. Viděli jsme s manželem 4 cm miminko (taky hlavička-zadeček), srdíčko tlouklo (já to teda na velkém monitoru u stropu neviděla, ale manžel potvrdil - koukal doktorce přes rameno
), dr. ho trochu pošťouchla a tak začalo blbnout a pohybovat ručičkama i nožičkama. Takže nádhera… už se těším 9.3. na ten oficiální UTZ
![]()
Tak jsem se trochu uklidnila, máte naprostou pravdu, je to strašně dlouhá doba mezi těmi vyšetřeními, zvlášť v nejrizikovějších prvních 12 týdnech ![]()
Zvlášť když se člověk snaží o mimi přes 2 roky a konečně se povede (a to moje mamka taky několikrát o mimi přišla, tak to člověku nepřidá)
ještě jsem se chtěla připojit k „lenivým“ těhulkám
Jsem na tom úplně stejně, jen bych pořád spala, nic se mi nechce a dokopat se něco dělat je velký problém…
a to mi přitom ani není nijak moc špatně ![]()
Jo a ještě k tomu jídlu - taky nějak nemám na nic moc chuť. Jím jen proto, aby mi nebylo špatně z hladu, ale chutě teda fakt nemám. A taky jím strašně málo. Sice musím častěji, ale v práci se děsně diví, jak málo toho sním k obědu (zatím pravý důvod stále tajím…) ![]()
Enkal také blahopřeji k práci, je dobře, žes ji dostala, aspon budou penízky pro miminko. Žanetko jen tiše závidím. to já si ještě po čkám, ale už e nemohu dočkat, strašně se těším.
tak asi už všem přeji krásné ráno. jsem tu dnes nejspíš poslední.já jsem taková noční můra, hlavně protože nikam nevtávám.
ahoj tak az ted jsem vas docetla, vcera jsem hned padla do postele
Nevim kdy se tu zsae objevim, protoze dnes jedu za rodici (no a taky si musim odbyt povinnou navstevu zubare
) a v sobotu odjizdime na hory. Zkusim vam tam dat behem dneska nebo zitrka fotecku prcka ![]()
K chutim na jidlo - ja bych jedla neco porad, ale jsem ted strasne vybirava…i kdyz je fakt ze kdyz na to prijde tak snim uplne vsechno
ale mela jsem radost s pribranych dvou kil a ted jsem zase kilo zhubla (nechapu kdyz uz nezvracim) ![]()
Tehu obleceni je sice drazsi, ale nasla jsem obchudek, kde maji zakladni cenu sice drazsi, ale pak jsou tam ruzne slevy pri objednani pres internet (minimalne 7%), ja mela 15%
ale kupovala jsem si jen kalhoty na ven a sukni, doma budu nosit svoje krasne vytahane teplaky ktere jsou o par velikosti vetsi (jsou tak pohodlne)
JInak adresa toho obchodu je www.promi.cz
Jo jeste kdybych se tu uz neobjevila, tak vam vsem preju krasny vikend, pristi tyden a ten dalsi vikend
kdyby byly nejake hooodne dobre zhave novinky tak mi pisnete SZ (abych to pak v docitani neprehledla)
Tak ja mizim dobalit ![]()
EnkaL: Užij si to,hlavně si odpočin na horách a stresy se zakazují!! ![]()