Poradna duly
Jana Čurdová
Ahopj holky ![]()
gratuluju k dobrym KO a doufam, ze u Moni a lenky to uz je lepsi zvlast pri tech vedrech co nas cekaj
musim teda rict, ze ja si na vedra zatim nemuzu stezovat, mam to rada, tak jen krom ty motanice hlavy je to v pohode. Teda este to plavani mi celkem chybi, moc jsem se tesila az budu tehu, tak ze budu chodit plavat a trochu si uziju ten stav beztize, ale doktor mi to zakazal, teda spis mi rekl, jestli chci riskovat? To se vrrr, ze nechci a tak to do podzima vydrzim. S pritelem jsme se dohodli, ze bude krouzit s kocarkem u plovky a ja si na tu hodku pujdu plavnout
tak doufam, budu bez problemu a od takoveho listopadu si to zas uziju ![]()
adys tak ty mas objevny den, treba jeste neco objevis
tak dej vedet ![]()
ja se dala po trech mesicich do vybalovani krabic ze stehovani a nestacim se divit, co objevuji
nejhorsi je, ze nevim kam co dat, co budu potrebovat a co ne a jak a kdy a tak na co bude cas…
musim se priznat, ze obcas nakouknu do cervnove diskuze a zacinam se tesit na tu nasi za tri mesice, jestli to pujde podle seznamku, kdo bude prvni a tak
ale zatim je cas, ze jo… jeste si musime uzit posledni trimestr ![]()
tak vsem preju krasny patek a mejte se fajn holky ![]()
zdravicko ![]()
no jo.. objevnej den jsem teda vcera mela, jen co je pravda
, nakonec jsem tady vecer stravila asi hodinu nad metrikama. nasla jsem si tak nadhernej tehu metrik, animovanej, ale vubec to neslo prekopirovat do podpisu, tak jsem se tu vztekala
a nakonec musela vybrat jine. chtelo to zmenu
, ale stejne ten Adovo nejak blbne. ![]()
mybe ,
jsem se prave chtela zeptat, jestli se ti porad mota hlava? co na to doktor ![]()
Mario ,
tak ja jsem teda napnuta, jak se vam ten 4D utz vyvedl … ![]()
jo.. vsimly jste si toho blijiciho smajlika ?
.. ten by se byval hodil na zacatku, ze?
U zubaře dobrý, jen mně očistil kámen.
Chtěla jsem aby prohlédl Adámka, doma jsme pěkně trénovali jak bude Dr. ukazovat zoubky no a co myslíte
jen vycenil přední a pusu ne a ne otevřít, nakonec se tak nějak podařilo, ale fakt jen torchu. A to včera u dětské krásně udělal ááá, ale ona ho trochu víc zmáčkla a to se mu nelíbilo, tak možná proto nechtěl otevřít. Ale pak v krámě, tak pořád ukazoval, jak umí ááá ![]()
Tak koukám, že tady dneska zase nikdo není, o víkendu to určitě nebude lepší, tak všem přejeme HEZKÝ SLUNÍČKOVÝ VÍKEND.
Lenka
dobrou chuť, Adys ![]()
já jsem dovařila, tak tady taky sedím. Dělala jsem obalovaný květák, květákové placičky, a kuře na zelí, to je co
Nevím, kdo to bude jíst všechno
Ale aspoń zítra nemusím vařit. Ještě se chystám na koláče s třešněmi, ale nějak se nemůžu už zvednout ![]()
to vis, ze jo.. odpocin si .. ![]()
ja se dneska chystam koupit tvaroh, ale musim do jineho kramu, nez normalne, ze si jako udelam ty knedliky jahodovy
a s tim kvetakem jsi me taky naladila …
.. jo a chystam se i na babovku ![]()
Jak jsi včera psala o těch chutích, tak u Adámka si to už nepatuji. Teď nějaké extra taky nemám. Ale maso nejím skoro vůbec. Vedou u mě saláty, a zeleninová jídla, prostě lehčí jídla.
Bábovku jsem pekla minulý týden a měla jsem špatně vymazanou formu a…
Vypadla mi jen půlka, jen takový prstenec
Ale snědli jsme ji také ![]()
Ahojte,
já jsem tak uvařená, že jsem zapomněla co jsem vám chtěla napsat. Tak jenom se ozývám že žiju a držím palce Marušce aby už konečně viděla co má v bříšku…
Hanucha
jo .. tohle jsou ty plavky, co jsem si vcera koupila .. maximalni pokryti …
.. docela ujdou ne? za $20, no nekupte to ? ![]()
Adys- ty jsou fakt pěkný, by se mi taky líbily ![]()
Já přemýšlím o těchto
http://img4.mimibazar.cz/…b5952525.jpg
ale nechce se mi moc investovat
kdybych věděla, ž ebude celé léto hezky ![]()
I když nevím, jestli se vůbbec do plavek pohrnu, nohy samá celulitida
Tak se asi nikam k vodě nepohrnu. ![]()
ty jsou taky moc hezky .. libi se mi ta barevna kombinace.. taky jsem chtela neco veselejsiho, ale nakonec sahla po tehle … ale ja prave potrebuju zahalit co nejvic
, hlavne ty boky, takze i kdyz jsem si zkousela dvojdilne tehu plavky, tak teda ne-e ![]()
ale co nadelam, ze … nastesti tady je tech obtloustlych vic
, takze se tu ztratim … a nekdy si rikam, ze nekteri lidi doma ty zrcadla nemaji, kdyz vidim, v cem vyrazi ven ![]()
ja se jdu pustit do te babovky ![]()
dneska bude pekne vedro, uz ted v 1/2 10. je 25C a 68% vlhkost
. tvrdneme doma, protoze sem mel nekdo prijit zkontrolovat okna a zatim nikdo neprisel ![]()
zatim se mejte … hezky vikend ![]()
Ahoj holky ![]()
Všem gratuluji k dobrým zprávám a marodům přeji brzké uzdravení ![]()
U nás je vše v normě, Jasmin je OK a krásně teď po těch mandličkách spí v noci. Já mám za sebou ten test na cukr… můžu dál mlsat. No a k zubaři jsem pro jistotu objednala celou rodinu ![]()
Tak si užijte sluníčkový víkend ![]()
Ahoj Jolana
Ahojky
marodi, koukejte se uzdravovat, venku je táááááááááák krásně.
![]()
Já jsem se teď dokrmila. Nějak jsem přijela z práce a zjistila jsem, že jsem zapoměla ( spíš nebyl čas ) celej den na jídlo. Tak ho zahnal hrnek mlíka a talíř gulášovky. Ještě zabalím mace dárek k narozkám ( koupila jsem jí sekačku na trávu
) a razíme k našim juchat. Zítra slaví zase manžova babi 75, takže tenhle víkend bude juchací.
Mějte se tu krásně a juknu zase v neděli.