Poradna duly
Jana Čurdová
dobre ranko ![]()
holky, ja mam dneska tu ko az odpoledne ve 3/4 na 3, takze to tady uz asi nikdo nebude
, az se vratime, ale stejne vam to napisu
pocitam s tim, ze me taky posle na tu glukozu .. bleee …
Radiku ,
to je opravdu poradny kus zenske
, my jsme ten minuly tyden meli kolem tech 510g ![]()
Lenko ,
tak jste taky skoncili na ATB. to je pech v tomhle pocasi .. no snad se z toho fakt uz ted vybabrate ![]()
Mario ,
ja navstevy u kadernice miluju. mam strasne rada, kdyz se mi ‚hrabe‘ v hlave .. a navic si clovek odpocine od ditete
, takze to beru jako takovou mini dovolenou
.
jinak jsem si rikala, ze musim mrknout na nejaky ten recept na ty knedliky. myslim, ze do te doby, nez prijede maminka to asi nevydrzim
. a tady je ted vsude spousta jahod. cpu se jima kazdy den. radsi je zkusim spachat sama i treba jenom z polovicni davky, abych to tu nejedla mesic sama, ale zase se daji dat do mrazaku, co? aspon bych mela zasoby ![]()
Ja je mam taky v mrazáku......
Jinak teda držím palce Adys na Ko…,..
Adys- s tím kadeřníkem to mám taky stejně, beru to jako malou dovolenou od dítěte
To samý, když jdu na KO, tak mi ani nevadí, že tam třeba 2 hodiny tvrdnu, je to pro mě dobrý relax
![]()
Tak ať KO dopadne dobře!!
jo .. jeste hodim do placu takovou anketni otazku pro pobaveni … ![]()
Z CEHO JE UDELANE VASE DITE ?
1. Adam - grepy, cerealie, vajickova pomazanka, jablka, sendvice s kruti nebo kureci sunkou, hranolky, mliko ![]()
2. Baby c.2 - cerealie, mliko, testoviny s jakoukoliv kremovou omackou, jablka, krabi karbanatky, ryby, salaty, jahody ![]()
Radiku, tak to mooooc gratuluju ke kontrole, Eliška je teda už pěkná baba ![]()
Já si dneska zajedu navečer na třešně, už se těšííím…
Adys, mě příjde, že naše dítě je uplácáné ze všeho dohromady
, ale hodně z rajčat, okurek, jablek, pomerančů ![]()
Ahoj holky tady je příšerný vedro,je to hrůza.Myslíte že se můžu koupat v bazénku,není to vyhřívaný,já se bojím abych neublížila mimísku.
RADÍKU:Opravdu kus pěkného miminka,taky by mě zajímalo kolik má to moje ,ale mě dr,říká že to nejde zvážit,asi je línej ![]()
Jinak jsem si dnes udělala po x letech krupici a moooc dobrá ,asi i mimču chutnala protože kopala jak o závod. ![]()
U kadeřnice jsem taky byla ,ale stejně vypadám jak stvůra,v tom těhu mi to vůbec nedrží a hrozně se mi ty vlasy mastí ,ach jo
Tak se mějte pěkně a nezapomínejte odpočívat Petra
zdravim ranni ptacata ![]()
tady je sice vecer, ale ada uz spi, manzel je sluzebne mimo, takze ja mam volny vecer ![]()
KO dopadla dobre, jak jsem predpokladala, posilaji me na glukozu, takze se budu muset objednat bud na tuhle sobotu nebo spis na pristi tyden, abych tu hodinku mohla byt v klidu. nehrozi, ze by adam sel se mnou
.
jinak vsechno je v poradku, mimco se ma k svetu, brisko meri presne podle ‚planu‘, od zacatku tehu jsem pribrala zatim stale ty 4 kila.
, tlak mam jako mladice 120/80
a co jeste? … jo .. od tedka uz chodim kazde 2 tydny
, myslela jsem si, ze pristi KO bude tak zacatkem cervence a pak ze budu kazde 2 tydny, ale ne, takze dalsi KO je 22.6. ![]()
ptala jsem se na bolesti v te panvi (mmch za posledni 2 tydny ani tuk, zato naposledy jsem sotva chodila) a pry je to zpusobeno tim, ze pri druhem tehu nejsou uz ty svaly tak pevne jako pri tom prvnim, a proto je to vsechno o trochu vic bolestivejsi. ale neni to nic neobvykleho. ![]()
jo .. a predstavte si, ze jsem dneska po skoro 6 letech zivota tady, zjistila, ze je tady u nas ve meste neco jako velkoobchod s plavkami.
ja vedela, ze je tady tovarna, kde se sijou a dodavaji ruznym znamym firmam, ale nevedela jsem, ze je tady prodavaji
.
takze jsme tam dneska odpoledne s tchyni naklusaly a ja si nakoupila nove plavky za uplne minimalni cenu
, ted uz je jinde kupovat nebudu. tak jsem si hned udelala radost.
a ted vecer jsem jeste zjistila, ze nase mistni kino je soucasti celostatniho letniho programu, kdy kazde utery a stredu od 10 rano hraji ZADARMO filmy pro deti
je to prima, kdyz clovek nema zrovna co na programu nebo je to film, ktery jsme v kine nestihli. ![]()
takze dnesek byl veleuspesny den
![]()
hezky patek a vlastne i cely vikend ![]()
p.s. petro (anonymni) .. urcite se v bazenku koupat muzes … dneska mi to dr. sama doporucila, ze je dobre se protahnout v bazenu .. ja uz se taky tesim. musime konecne vyrazit. ![]()
jo … nevim, jestli jste si toho vsimly, ale funguji novi smajlici, napr.: …
![]()
Ahoj Adys -Myslíš teda že můžu i když je to takový ten zahradní bazének,je teda krásně čistý a chlórovaný??
Já na glukóze ještě nebyla,ani neposlouchal srdíčko jdu až 21.6,tak jsem zvědavá co bude dělat ,jinak se už ozvu,kdybych nebyla na 3d u jiného doktora tak nevím nic,u mého doktora mi dělal teprve 2 uzv ,a to jsem měla předtím v 11tt potrat,tvrdí mi že mu víc uzv neplatí pojištovna a musela bych si to zaplatit sama (300.-Kč),a vyšetření probíhá tak že tam strčí prst a hotovo cca 2min??,u uzv to bylo tak 5min možná i mín ,až budu čekat někdy druhé dítě půjdu k jinému dr.
Tak se mějte pa pa Petra
Dobré ráno ![]()
z těch nových smajlíků mám radost ![]()
Včera večer jsmě jeli na třešně, ještě jich sice moc není, ale i tak jsme našli strom a parádně si nacpali břicha ![]()
Teď jdu do obchodu, tchýně má v neděli narozky, tak jí chci vyrobit takového zahradního skřítka, snad se dílo zdaří.
Přeji všem pěkný den ![]()
Ahoj,
Adys- teda ty jsi měla úspěšný den
A teprve 4 kg, tak to teda tiše závidím
![]()
Petro- já bych se toho koupání v bazénku taky vůbec nebála. Vždyť dost maminek chodí i na těhu palvání a pod. kurzy do veřejných bazénů.
A k té prohlídce. Mě moje Mudr. taky dělala asi 2 utz, jinak žádný a to jsem měla na začátku problémy. Bšěžná prohlídka je, že šáhne a zkontroluje čípek, změří pupek a ozvy miminka, jsme hotová max. za 10min.
Za chvíli razíme k zubaři, jdu na něj prsknout pár bacilů
Ale přeobědnávat se nebudu, to už bych se tam asi nedokopala ![]()
Tak zatím ahoj.
Lenka
Lenak-Tak to mi dělá uplně stejně,ti dr nechápou že se ti maminy těší na nové zprávy ,sedíš v čekárně hodinu nervozní ,a pak je to jen šup,šup.
Ten bazének ho teda dnes poprvé zkusím ,měj te se pa pa Petra
Těhulky
MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 28+5/ KO 21.6.) Katka +10 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 28+1) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 27+2) Tomašek +4kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 27+0/ KO 20.6.) Chlapeček +8 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 26+6/ KO 12.6.) Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 26+4/ KO 18.6.) Hedvika, Bruno +12 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 26+3/ KO 26.6., cukr. test 13.6. ) Překvapení +4 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 26+2) Překvapení +9 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 26+2/KO 22.6., UTZ 11.7.) Překvapení +4kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 26+2/ KO 9.7.) Holčička +5 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /26+2) Překvapení +4 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 25+4/KO 14.6. ) Překvapení +9 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 25+3) +3,5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 25+2)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 25+2) Adam, Sabrin
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 25+1) Šimon +6 kg
Petra ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 25+0) Michaela +3 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 25+0/KO 27.6. ) Překvapení *moonlight** (Brno / TP 23.9. / 24+6) Holčička
Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 24+1/ dvojčátka ) +7 kg
Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 24+4 )
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 24+0/ KO 28.6.) Šimon +4 kg
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dlouho se neozvaly
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 28+0) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 26+3) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 26+3) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 23+6) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 25+6) naposledy se ozvala 5.4.
LUCI píše:
Dobré ráno![]()
z těch nových smajlíků mám radost
Včera večer jsmě jeli na třešně, ještě jich sice moc není, ale i tak jsme našli strom a parádně si nacpali břicha
Teď jdu do obchodu, tchýně má v neděli narozky, tak jí chci vyrobit takového zahradního skřítka, snad se dílo zdaří.
Přeji všem pěkný den
Luci…dej pak foto toho skřítka
Potřebuju......taky nějakej nápad. Já se teď chystám udělat si před dům na okno takovou tu panenku z květináčů
Tak uvidím, ale musím jít taky nakoupit materál ![]()
Ahojky…
…
jak se mate?
To je hned lepsi nalada, kdyz se ctou dobry zpravicky…holky, gratuluju ke ko
…
Dneska jdu na 4D utz…strasne si preju, aby uz bylo videt pohlavi, ale tusim, ze to videt zase nebude…nakonec se to dozvim opravdu az u porodu
…
Petro, taky bych se nebala koupani v bazenku.....ja ted taky budu mit premieru, az budu u pritele… ![]()
Zatim se mejte krasne a ja se pak ozvu, jaky byl utz…
..papa