Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
oxi
59
1.6.07 11:34

Ahoj holky!!!
To je dneska ale krasnej den,co?No,a ja mam prace až nad hlavu,manža ma totiž dnes narozeniny tak bude mala oslava.Musím nakupovat,uklízet,vařít… :roll:
Jo,rodit budu u Apolinaře,teda doufam.Puvodně jsem chtěla do Podoli ale nestihla jsem to,přišla ve 14tydnu a bylo pozdě :?
Zuzi…diky za přivítáni,ja bydlím v ul.Levského,je to dvě zastavky tramvají od polikliniky,u angelovky(škola).Chodiš někam cvičit nebo plavat?
Všem dětičkam hodně zdravička!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
1.6.07 11:45

Ahoj OXI, tak to s pracováním moc nepřeháněj :lol:
A u nás je teda pod mrakem a to to ráno vypadalo tak slibně. Jsem se i domluvila s kámoškou, že si půjdeme sednout večer na terasu, že si dám pohár a ona polejváka :twisted: (taky bych si dala :lol: ), ale nevím, jestli tady nebude spíš pršet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.6.07 12:47

Ahoj holky,
vítám nové těhulky Oxi a Peťulu!!

Tak jsme s manžou konečně objednali kočár. Jak už jsem psala, vybrali jsme Jané Slalom, trošku jsme se nemohli dohodnout co se týče barev, manža chtěl barevný, já pouze jednobarevný tmavý, ale nakonec jsme se domluvili, hurááá :D Kupujeme komplet - sporťák, hluboká korba a autosedačka. Tak alespoň o další starost méně :wink:

Ještě jsme pokukovali po postýlkách, jelikož ta poslední nevydržela, když se o ní manža opřel a přelomila se vejpůl :roll: Jak tak nad tím teď dumám, nevím, jestli to bylo tím, že byl manža tlustej nebo postýlka chatrná :oops: :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
1.6.07 13:14

Ahoj holky :-)
a zdravim nove prichozi tehulky :-)
tak jsme byli vcera na testech na cukrovku a dnes vysledky - dopadly dobre, tak jsem rada, jen Mono vahovy prirustek +12 a jestli to poleze nahoru, tak mozna budu muset jit na ten test jeste jednou po 30tem tydnu. No nadsena z toho teda nejsem, ale musim rict, ze asi taky dik pritelovi, ktery byl se mnou, se to dalo snest celkem v poho, myslela jsem, ze to bude horsi :-)
Taky jsem si vcera objednala kojici polstar. Mate nektera zkusenost? Asi ho budu pouzivat uz tad na brisko pri spani. Musim rict, ze se mi desne styska po spani na brise, tak jeste vydrzet ty tri mesice a neco :-)
Preji pekny patecek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
1.6.07 13:22

Ahojky,
tak u mě kontrola dopadlo ok,na další jdu až 27.6.neschopenku taky nemam.

Vítam nové těhulky Oxi a Petu.

OXI
ja budu rodit v Podolí,z apolinaře mam trauma kdykoliv sem tam vlezla tak to stalo za to.

Petro,
ja měla taky na začatku problemy s přihlaššením,ač jsem všechno delala dobře,slo my se přihlasit asi až 14dní po tom co jsem se registrovala.

Koukam že vas dost zlobí otoky,mě nastestí zatím ne ale za to me už asi treti den palí ukrutně žaha,hlavně večer,neporadíte co s tím????Jen neradte mlíko ,to muj zaludek nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
1.6.07 13:23

Ahoj holky,
Nejdříve všechno nejlepší dětičkám k dnešnímu svátku, i těm nenarozeným :! :!

Mybe - já ze začátku po porodu taky ještě nemohla spát na břiše. Protože mě bolela prsa a teklo mlíko :roll: Ale už se mi po spaní na břiše také stýská. Kojící polštář jsem neměla a ani mi nijak nechyběl. Teď zatím nad ním neuvažuji.

Katko- závidím ti, že už máš vybraný kočár. Já mám jané taky jako jednoho kandidáta. Já byhc si vybrala jedině jednobarevný asi ten Stylon. Jakou máte barvu? S tou postýlkou jsi mě pobavila :lol: :lol:

Zuzo- Áďa tudle zimu taky většně bojuje s rýmou a kašlem. Už jsem z toho hotová. V pondělí jsme byli na Alergologii a vzali mu krev, výsledky ode dneška za 14 dní. Tak jsem zvědavá, jeslti na něco přijdou.

Tak jestlis e cukrovka pozná podle chutí na sladké, tak to ji musím mít teda 100% taky. Ale asi na ni zatím taky nepůjdu. Už byhc to do toho 28tt nestihla, k Dr. jdu 28+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
1.6.07 13:26

Berenice- na žáhu doporučují pastilky Rennie. Můžou je i těhotné, tak to zkus. Mě to zatím netrápí. U Adámka asi jen 2-3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.6.07 13:32

Ahoj Leni, jojo, vyhrála jsem a bude to ten tmavý Stylon :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
1.6.07 13:41

tak to, Káťo, souhlasím :lol: A máte už kolekci 2007, prý má vzadu v boudičce velký průhledný okénko a kolekce 2006 to má ztmavený. Tak jsem uvažovala víc o 2006. A ta barva je tmavomodrá nebo černá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.6.07 14:02

Leni, to okýnko tam je, ale zas až tak moc veliký se mi nezdálo, ale mě tam docela vyhovuje. Prostě potřebuju mít mimi pod dohledem i v situaci, kdy se nemůžu podívat zepředu, třeba na jezdících schodech v metru. Barva je podle mě tmavě modrá, ikdyž někomu se může zdát už skoro černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.6.07 14:09

Ahoj…ja moc na sladky chute nemam…i kdyz posledni tyden musim rict, ze se sladkym laduju vic nez predtim…to je pravda.....na ko jdu za 14 dni, to budu ve 27tt, jenze zase…den po ko odlitam..takze bych to taky nestihla…ale jestlize si Luci potkala maminu ve 32tt, tak snad by to nebyl taky problem…ja bych ji zavolala pristi tyden, ale bojim se, ze to bude jako minule..a hlavne jak budu zaskakovat za tu sekretarku, tak tu budu muset drepet az do peti a staci, ze se budu muset omlouvat, ze jeden den potrebuju odejit driv na urad, dalsi den pak na ko a tak… :? …fakt se mi ten zaskok nejak nehodi… :lol: …potrebovala bych si zaridit nejak vic veci…dneska jsem tam byla, aby mi ukazala co je noveho a tak (sice jsem uz za ni zaskakovala, ale to bylo minuly rok a jen na tyden) a budou to fakt nervy… :?:? :?
tak jdu jeste neco dodelavat.....preji vam hezky vikend…jedu za segrou, tak si poprve pochovam synovecka..moc se tesim :P
jo, mybe…to je dobre, ze vysledky jsou v poradku!!!!! a berenice u tebe, ze dopadla dobre ko…

papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
1.6.07 14:24

hezky patek a potazmo vikend vsem! :-)

vitam dalsi tehulku … Petru :-) , snad ti uz brzo pujde prihlaseni, abychom v tom mely poradek :-D
Lenko, Luci ,
to vite, ze se tu najde sladke, ktere mi chutna .. , ale ja to radeji nekupuju, znam se. :oops: i kdyz je fakt, ze takove tatranky tady nejsou :-D , ale i treba obycejna mlecna cokolada je uplne jina. ted uz jsem si na tu mistni zvykla, ale prece jenom vzdycky sahnu radeji po milce nebo orionu ;-)

jeste jsem se chtela zeptat… nevim jak je to ted v cechach, ale Barco nebo Mario .. budete davat mimcu jenom jedno jmeno nebo dve ? tady se davaji 2, u holcicky mam celkem jasno, to prostredni jmeno bude Anna po moji babicce … ale u kluka tapu … libi se mi jako druhe Anthony, to je manzelovo stryc, ale zase je mi trochu lito, ze to neni jmeno manzelova otce nebo myho taty, jenze ta jejich jmena jsou nepouzitelna :roll: :lol: takze fakt tapu :-)

vyrazime ke tchyni pracovat na zahrade, nez zacne byt vedro, takze se s vami zatim loucim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.6.07 15:19

Adys, budeme davat jen jedno jmeno…to vis, ze u kluka jsem chtela dat dve…kvuli tomu, aby prvni bylo to,co se se mi libi a druhy teda, aby byl klid - po jeho tatovi, ale to mi neproslo… a hlavne pritel ma dlouhy prijmeni, tak dve jmena by byla za trest…A Anthony je moc hezky..opravdu!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxi
59
1.6.07 15:22

Ahoj Berenice,dík za přivítání. :) Co ti tam prosím tě u toho Apolináře provedli?!Také se mi tam moc nechce,ale nic mi už nezbývá.Do podolí asi nemůžu přijet rodit jen tak…bez registrace :( Co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
1.6.07 16:33

Ahojky

tak je mi dneska všelijak. Od včerejška od večera mě dost bolí stydká kost, docela to bolí i když chodím. Tak jsem volala dr a prý teda nic moc. Že mi mimčo bere vápník a musím se cpát vitamínama. Je to tak nepříjemný, jsem si dělala srandu, že kdyby to alespoň bylo sexem :oops: :oops: , ale takhle. Jsem si vzpoměla, když se probírala kachní chůze těhulek. Říďoj jsem dneska taky řekla, že bych chtěla dodělat červen a zůstat doma, tak zrovna moc nadšenej nebyl. :x 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí