Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak jsem po dnešku totálně v .............. Od rána na ostro objednávky na počítač v autě a je to na palici. Pár se mi jich zdvojilo, pak jsem nevěděla jak nahrát 5 objednávek na jeden den k jednomu zákazníkovi tak jsem z toho udělala jednu ( neuvezl by to ani oBR kamion) a dispečer ječel, že jsem asi magor............. Sám je to idiot.
Au au. Snad to bude zítra lepší. A to mi před chvilkou zavolal šéfik, že zítra potřebuje honem ráno něco udělat, vyfotit a odeslat do Plzně. Tyhle HONEM akce miluju, zvlášť když jdu zítra na kontrolu k dr a bude mi asi psát neschopenku, chjooooooooooo. Já chci ještě alespoň měsíc fungovat, stejně budu zaučovat. Dneska mamina koukala na ten počítač a kroutila hlavou.
A táta se zase ptal, kdy už budu konečně doma, ať jde mamina jezdit a neprudí mu prej pořád doma.
Tak si vyberte, co je pro ně lepší. ![]()
Jsem si zas postěžovala a jdu matlo véču a půjdu dneska brzo spinkat. Šimonek je poslední dobou nějakej moc akční a pěkně okopává maminku. To si jednou pěkně vyříkáme.
![]()
Luci,
toho pribrani se tak nedesim (doktorka vice
)…spis me prekvapilo…zatim je to dohromady 8 kg od pocatku tak to snad udrzime tim, ze se POKUSIM nejist tolik sladkeho..... ![]()
Spise jsem se obavala tech krevnich testu a toho streptokoka…ale snad to bude ok…na internetu jsem se docetla, ze to neni tak vazne, kdyz se o nem vi a tak me jen mrzi, ze Tomik dostane hned ta antibiotika… ![]()
Bezim na prochazku s pejskem!
Hezky vecer!!!!
Mario - gratuluji k brzké svatbě. Věřím, že se vše skvěle vydaří. A budete mít svatební koláčky? Nebo jaké jsou tradice v Řecku? Určitě pak všechno napiš ![]()
Sháníme vybavení do bytu - a je to bída. Buď nic nemají, resp. mají naprosto nevyhovující rozměry, nebo je to šíleně drahé. Tak jsem z toho taková zpruzelá ![]()
Jinak nic nového. Křeče v nohou mám také, na váhu jsem už 2 týdny nevlezla, chutě na něco dobrého mám pořád, roste mi bříško a připadám si obrovská
No, zítra už budu snad optimističtější ![]()
Tak pěkný večer všem!
Petra
Mario ,
to je pravda! musis nam pak napsat, jak probiha svatba v recku, i kdyz budete mit jen malou
. jsme baby zvedavy ![]()
Voche ,
dej vedet, jak jsi zitra dopadla na KO … a na tu nemocenskou chces jit ty sama nebo te posila doktorka? nejak mi to uniklo … ![]()
Barco ,
se mas, ze mas uz tu cukrovku za sebou a s dobrym vysledkem. jinak ten streptokok je celkem bezna zalezitost, toho bych se nebala ![]()
no a nas dnesni ultrazvuk byla takova rychlovka. byla jsem tam asi tak 15-20 min. merili jenom hlavicku, brisko, jednu stehenni kost, srdicko a podrobneji se koukli na ty moje cysty a to bylo vsechno. ani mimco moc videt nebylo, ani fotku jsem nedostala, ani se znova nepodivali na pohlavi, aby potvrdili nebo vyvratili to z 20tt
.
nicmene mimco se ma k svetu, vazi asi 510g
a podle slov dr. „pasazer se ma dobre, vyviji se podle planu a roste symetricky“
. to me docela pobavilo … , takze jsem samozrejme rada, i kdyz jsem byla prekvapena, ze me zvou na dalsi utz a to 11.7., tak doufam, ze to uz bude posledni utz a ze dostaneme i nejakou detailni fotku obliceje. ![]()
Těhulky
MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 27+4/ KO 7.6.) Katka +9,5 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 27+0) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 26+1) Tomašek +4kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 25+6/ KO 20.6.) Chlapeček +8 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 25+5/ KO 12.6.) Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 25+3/ KO 18.6., Cukr. test 31.5. ) Hedvika, Bruno +11,5 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 25+2/ KO 5.6. ) Překvapení +4 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 25+1) Překvapení +9 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 25+1/KO 7.6., UTZ 11.7.) Překvapení +4kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 25+1/ KO 7.6.) Holčička +3 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /25+1) Překvapení +4 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 24+3/KO 14.6. ) Překvapení +9 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 24+2) +3,5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 24+2)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 24+1) Adam, Sabrin
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 24+0) Šimon +6 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 23+6/KO 30.5. ) Překvapení *moonlight** (Brno / TP 23.9. / 23+5) Holčička
Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 23+0/ dvojčátka ) +7 kg
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 22+6/KO 31.5.) Chlapeček +2 kg
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dlouho se neozvaly
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 26+6) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 25+2) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 25+2) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 22+5, UTZ 23+4) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 25+0) naposledy se ozvala 5.4.
Dobré ráno těhulky ![]()
Venku je sice pochmourno, ale to nevadí, jdeme se sousedkou na ranní špacír do obchodu a já se ještě musím stavit v lékárně.
O víkendu budeme pryč, tchán má 50-tku, takže budeme u nich na chalupě a bude megaoslava, docela se těším.
Jen mám dilema, budou dělat na ohni kýty, budou sice předuzené, ale já nevím,jestli to taky můžu jíst?! Myslím jako, když to není důkladně tepelně zpracované, jen předuzené a dopečené na ohni…
Holky, občas zahlédnu Kristain v nějaké diskuzi, tak nevím, proč se za námi nepříjde podívat?!
Takže Kristain, jestli nakukuješ, tak něco napiš, ať víme, že se Ti daří dobře.
Ahojky, jak se mate po ranu?
radiku, zatim si umim predstavit, ze tam budu zit, ale tim, ze planuji jen na ty tri roky, tak ani nepremyslim, jaky by to bylo treba za 10 let…vis, jak to myslim…zase na druhou stranu jsem takova, ze se mi hned styska po rodine a to i kdyz tam jedu jen na par tydnu, tak uvidime. Pristi rok to bude takova zkouska a jak psala Adys, za tu dobu, co to budeme stridat, tak pozname, kde nam to vic vyhovuje. Spis si neumim predstavit to, ze budeme zit tady..je to divny, ale me sem nejak pritel nepasuje.....(teda ja se dneska vyjadruju, ale nevim, jak jinak to popsat
)…proste…kdyz jsme tam, tak je to on…vsechno je v poradku a jakmile prijede sem, tak je neco jinak…tam mi prijde uplne normalni, ze jde do prace, je v praci a tak…ale tady…nejak se mi sem nehodi…nehodi se mi do mhd, do cesky restaurace…on je proste more, jeho auto, vylety do jinych letovisek, taverny…snad me chapete, jak to myslim…
......
Jinak ti preji, aby ten test byl v poho…ja se snad dozvim dneska, jestli me to taky ceka nebo ne…ale tatinek od pritele ma ted taky cukrovku.
Barco, svatba bude na urade…nejsem totiz krtena…vzdycky jsem chtela mit svatbu v kostele, ale neda se nic delat…kdyby byl pritel katolik, tak neni problem a v CR nas v kostele jeste oddaji s tim, ze by farar musel poprosit biskupa, ale pritel je v pravoslavny cirkvi a ta snatek s nepokrtenym nedovoluje…musela bych chodit rok na katechismus a nechat se pak pokrit. Jenze ja tu ten rok ani nebudu.....s tim sktreptokokem je mi to lito…cetla jsem o tom, ze se pak musi dat antibiotika, ale neboj.........a nebud na diete
......
Luci, to se ti udelalo tak spatne? Doufam, ze ti je uz lip…
Petro, Adys, urcite pak napisu, jaky to bylo…dva dny pred nasi svatbou ma svatbu bratr kamaradky, tak se tesim, protoze to bude opravdu ta typicka recka svatba.....pry tam bude asi 350 lidi…to pak ta nase svatba bude jak u „chudych pribuznych“, ale me to nevadi teda vubec…naopak jsem rada…nevim, jestli by mi bylo prijemny, kdybych mela na svatbe lidi, ktery vlastne vubec neznam a ktery jsem nikdy nevidela
.
Voche, drzim palce na ko…
Adys, to je dobre, ze mimco je v poradku…a zavidim tech 15-20 min. na utz.......ja si jen lehnu a za 3 minuty zase jdu… ![]()
Jeste jsem chtela neco napsat a odepsat, ale ted uz nevim co.....
.......
tak zatim papa a kdyz si vzpomenu, tak to dopisu......
Opatrujte se… ![]()
Ahojky!!!
Maruško, moc moc gratuluji k svatbě!!!! http://www.gify.nou.cz/…ubory/49.gif Určitě to bude nádhera a ještě k tomu v Řecku… Ale nevím nevím, psala jsi, že by si chtěla malou svatbu, ale mám pocit, že malou svatbu v Řecku ani neumí
Nachomýtli jsme se s manžou na jednu takovou „MALOU“ svatbičku a nestačili jsme koukat
, ale byla to krása ![]()
Jinak jsem teď doma zavřená s Matyášem, protože má angínu a bere antibiotika
Snad se to brzo zlepší
Ahoj,
Mario- tak to budete mít super svatbičku
Tiše závidím, to musí být nádhera, vdávat se v Řecku
Jak se vůbec bavíš s rodinou-mám na mysli jazyk?
Adys- to chodíš nějak často na utz, teda na takový clekem podrobný. Já půjdu až v tom 30tt, takže tak cca za měsíc, jesště nejsem objednaná.
Luci- já maso na ohni jím. Teda moc teš na maso chuť nemám, tak spíš jen uzobnu a to mi stačí. To poznáš, jestli to bude hotový, dobře propečený, tka by to snad nemělo vadit. Ale taky občas něco doma (nebo venku) sním a pak mám špatné svědomí, jeslti to nemohlo být nebezpečný. ![]()
Barčo- 4 kg za měsíc, nejsou až tka strašný, kort když jsi do předtím přibrala jen 4. Celkově 8 kg není snad tka strašné. A s tím streptokokem, stává se to docela často, že ho u maminky najdou, je dobře, že na to přišli už teď.
Katko- tak ať se z toho brzy Matyášek dostane. ![]()
Petrax- taky si připadám už taková tlustá, chutě na něco dobrýho mám taky pořad
![]()
Voche- ať to dneksa u Dr. dobře dopadne.
Už mě nic nenapadá, tak jdem s prckem ven, vypadá to, že venku je příjemně.
Lenka
Katko, tak at se Matyas brzo uzdravi…!!!!!!!!! Jo jo, u nas to opravdu musi byt mala svatba…bojim se toho, ze az bude hostina, tak budou vsichni prichazet (myslim tim mistni, kteri nebudou pozvani ) a bude to v kelu, protoze kazdy si bude chtit pripit a bude to majlant.....mozna to ted vypada, ze jsem na penize, ale to neni pravda…jde jen o to, ze porad myslim na to, ze budou potreba penize pro dite…a ono to je narocny platit kazdy mesic letenky a k tomu i ostatni jako telefon, kdy mam diky volani a sms do zahranici neskutecny castky..nebudu tu vyjmenovavat dalsi veci, vzdyt to znate, ale je to pak na backoru, kdyz clovek nebere nejakych 20.000 mesicne.
Lenko, s rodinou je to horsi, protoze neumi anglicky, takze vetsinou pritel preklada.....ale nejak mi to zatim nevadi - zvlast u jeho tatinka…s nim si nejak nemam co rict..ale segra anglicky umi, takze to je v pohode. Uzijte si prochajdu…u nas je taky docela hezky… ![]()
Vsem moc dekuju za gratulace…ted jen aby bylo vsechno v poradku s bobiskem v brisku a vsechno se to vyplnilo ![]()
Leni, asi taky neodolám a tu kýtu budu užďobávat, mám na ni strašnou chuť. Dneska dělám zapečené brambory, tak to manža nebude mít radost, nemá je moc rád…, ale co se dá dělat, já na ně chuť mám ![]()
Ahojte,
tak se pridavam k tem, ktery si pripadate tlusty a nemotorny, ja se treba nemuzu obcas ani vyhrabat z vany
.
Ale dnes si fakt musim postezovat, pac komu jinymu bych to mela vysvetlovat nez vam, ktery o tom neco vite. Byli jsme se s pritelem podivat v obchode na kocarky a on tam stropil neuveritelnou scenu. Ukazovala jsem mu jake kocarky se mi libi a on proste prohlasil, ze jsou naky maly a hnal se za prodavackou, jestli nemaji nakej velkej hlubokej kocarek. Ze pry dite v hlubokym kocaru musi vydrzet do dvou let
. No ja bych ho v tu chvili zavrazdila, prodavacka jen zirala co to jako ma bejt. Takze jsem z toho fakt nestastna, pro tuto chvili pro me akce vybirani kocarku skoncila a nehodlam to resit. At si sezene „velkej“ kocarek kde chce ![]()
Hm, tak se pokusim uklidnit, at to aspon neodnese miminko ![]()
Mejte hezky den aj vikend, ja si pojedu odpocinout k nasim uz zitra rano.
Hanucha
Hanu ,
to neres
… typicky chlapi
… maji svoji predstavu, ale nekdy uplne zcestnou
… stejne s kocarkem budes jezdit po vetsinu casu ty, takze si porid co tobe vyhovuje ![]()
Lenko ,
ja jsem byla taky prekvapena, ze tech utz mam tolik. s adou jsem mela 3 a ted 4 a to nevim, jestli ten ve 31.tt bude posledni. normalne se tady totiz delaji jen 2.
ale vysvetlili mi to tak, ze si radsi hlidaji zenske, ktere maji snizenou funkci stitne zlazy a ktere mely v predchozim tehu cukrovku. ja jsem oboji, navic mam nekolik cyst na vajecnicich, v rijnu jsem potratila a taky navic spadam do te ‚starsi‘ kategorie, takze se mi venuji ![]()