Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2920
28.5.07 19:37
LUCI píše:
Jo, pěknej, ale ty prachy jsou fakt dost, když to vezmeš i s autosedačkou :roll:

právě :-) škoda,že ta cena je tak flustrující :-)

Jinak.....o barvě zatím je ticho…začnu až zítra. Akci na cenu mají až do 24.6…tak uvidím. Brala si toho x-landera i s autosedačkou????? Kolik tě vyšel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.5.07 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
28.5.07 19:39

Já bych brala ten Phil and Teds e3 http://www.detskagalaxie.cz/?… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 19:41

nebrali jsme originál autosedačku, budeme si půjčovat od bráchy. Nepotřebuju, aby to šlo upínat na kočár, já to tady nevyužiju.

korbička+sporťák+2×pláštěnka+moskitiéra+návleky na koleča = 10.570,– Kč
Myslím, že hodně dobrááááá cena za to všechno. Ještě jsem doobjednala tašku na rukojeť ve stejné barvě, ta bude za 640Kč. A ten fusak už mi dorazil dneska, je fakt super.
Takže i s fusakem a taškou 12 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 19:43

Ahoj Maxiku a tak budeš ho mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.5.07 19:46
LUCI píše:
nebrali jsme originál autosedačku, budeme si půjčovat od bráchy. Nepotřebuju, aby to šlo upínat na kočár, já to tady nevyužiju.korbička+sporťák+2×pláštěnka+moskitiéra+návleky na koleča = 10.570,– Kč
Myslím, že hodně dobrááááá cena za to všechno. Ještě jsem doobjednala tašku na rukojeť ve stejné barvě, ta bude za 640Kč. A ten fusak už mi dorazil dneska, je fakt super.
Takže i s fusakem a taškou 12 tisíc.
a ty pláštěnky nebyly k tomu???,To máš nějaké levné.....přes koho? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.5.07 19:47

jo…tu tašku si taky objednam…a je levná za 640.- videla jsem ji i kol. 700.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
28.5.07 19:47

LUCi - kde :lol: :lol: :lol: - manžela by asi kleplo. Ale je fakt, že býval dražší. Uvidíme dle financí, ale spíš se bude malý nosit v patapu na zádech a mimčo bude v hlubokém po D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 19:50

Pláštěnku jsem měla jenom ke korbičce a na sporťák stojí 700Kč a to jsem se ptala i ve dvou obchodech a je to tak, není součástí.

Takže kočár mám z Kočárky Daniela http://www.kocarky.cz/…nder-xa.html a tašku budu mít přes kamarádku z obchodu v Litomyšli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 19:52

Aha Maxiku, ale to si dáš nosit malého na zádech 8O :lol: a k tomu tlačit kočárek, budeš mít pěkný svaly :lol:
A jak se Vám daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.5.07 19:57

díky…tak jsem na to mrkla.......a vyjde ta cena na stejno......jako tam, kde chci kupovat já :-) S těma pláštěnkama to je hustý......vyzkouším neoriginál. Třeba taky splní účel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 19:58

Tak se Radiku ještě optej na ty pláštěny, abys to pak nedokupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
28.5.07 20:02

Daří se nám v tom horku šíleně, Dalek je totiž dítě pro venkovní chov a já jsem na umření z vedra 8) Miminko je v pořádku, dr. vyloučil ty nejzávažnější srdeční vady, ale nechal si ve zprávě trochu prostor s tím, že drobnější věci nemusí být zatím zřejmé.

Byli jsme na 3D UTZ
http://www.baby-cafe.cz/…al_mimi2.jpg /> http://www.baby-cafe.cz/…al_mimi1.jpg

S tím kočárem nevím, Dalek kočárkový jako malý nebyl vůbec, měl reflux a šíleně v něm řval, celou zimu se nosil převážně v šátku, no a teď z něj taky není kdovíjak odvázaný, ale na samostatné chození to není. Když chceme někam na výlet, bereme šátek nebo patapum, v šátku zvládl loni v létě i Sněžku. Pokud bude miminko taky takové, dám ho do šátku a Dalek bude v golfkách - ale mít koupený kočár za 16 000 (i s tou 2. sedačkou) a nemoci ho využívat, to by mě kleplo. Když tak z porodného 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 20:08

Maxiku, obrázky z uz jsou moc hezké :lol:
A ty jsi byla na nějakém podrobnějším uz na srdíčko?
No, tak uvidíš, jaké bude druhé mimčo, třeba bude kočárkové, aby sis užila vození :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.5.07 20:09

no.......stejně budu tu na sporťák potřebovat až na jaře......takže je čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí