Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
to je dneska ale pařák…jsem jak velbloud furt mám žízeň a k jídlu se přes den musím dokopávat, večer když se ochladí bych pak sežrala celou lednici.
Radik a LUCI - koukala jsem o jakém kočárku se tu bavíte. Tento kočárek má moje švagrová, já jsem s ním drandila teď o víkendu a je opravdu super, jen co mi trošku vadilo (malá Zuzka je už ve sporťáku - 8 měsíců) že je jen po směru jízdy, ale má tam na stříšce šmírovací okýnko tak to bylo v pohodě. Jinak se sním jezdí opravdu dpbře a i manža si ho pochvaloval. Doporučuji. Taky jsem o něm trošku přemýšlela, ale u nás asi vyhraje trojkolka.
Ahoj,
Leni - tak mu to jdi slušně říct, že máš malý dítě, který má po obědě spát a jestli by to nemohl dělat někdy jindy. Někdy to ty lidi prostě nenapadne. Za pokus nic nedáš a když to pochopí, tak se nebudeš muset rozčilovat ještě dalsí dny.
Nám zase u baráku už třetí den sečou od 7 od rána trávu, taky šílím, páč vstávám až o půl 9. Ale jak začalo včera pršet, tak milej pán se najednou sdekoval a byl fuč a začal zase otravovat dnes ![]()
Hanucha
Ahoj!
KO dopadla dobře. Byl se mnou manžel Dr. mu zase všechno ukázal a potvrdil holčičku. Pak jsme zajeli koupit kočárek, už ho mám doma a nemůžu se dočkat až budu vozit. Michalek ho musel hned rozebrat a vyzkoušet. Teď už mi zbývá objednat autosedačku ( chci tu s podvozkem) a můžu rodit
![]()
Hanu … díky za upozornění
Hanu, já jdu na ten veletrh hned na otvíračku a chtěla bych tam být asi tak do 12 hodin, tak to Tě tam asi už nezastihnu ![]()
BERENICE,
TAKÉ SE PŘIPOJUJI A PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ A HODNĚ ŠTĚSTÍ NA SPOLEČNÉ CESTĚ ŽIVOTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojte maminky,
tak jsem se ted dostala k pocitaci…sedim v zatemnelem pokojiku, protoze jinak by tady bylo nedychatelne vedro…a klimatizaci jeste nemame namontovanou…mame tady uz dlouho cca 31 C…dneska hlasili az 32 a slunicko opravdu pripaluje.....tak se mi nechce ani ven ani na balkon…navic ta vlhkost, ktera se priblizila k 40 %…to je uz opravdu leto!
Berenice
VSECHNO NEJ NEJ NEJ !!!!!
Adys
Dodatecne krasne narozeniny!
a Petra 77.....VSECHNO NEJ NEJ NEJ k zasnoubeni! ![]()
Vcera jsem byla na cukrovkovem testu.....potvrzuju, ze docela nechutne, ale da se to prezit. Problem je, ze mam rano docela hlad a dat si na lacno po dvou odberech (z prstu i z zily) ten sladoucky sirup to fakt nebylo nic moc, ale bylo mi spatne jen cca 15 minut pak to nejak vyprchalo a cekani docela rychle ubehlo (byla jsem tam s Francescem)…vysledky budeme mit v pondeli…doufam, ze budeme v norme…pokud ne dela se maxi krivka.....a to znamena, ze se musi vypit dvojnasobne mnozstvi toho sirupu a pak odber co hodinu ze zily vetsinou cca 3 x ..... odbery se daji prezit, ale nejist a nepit cele dopoledne.....ach jo, tak snad to bude dobry. Jinak tady je mini krivka, tj. zakladni cukrovkovy test povinny pro vsechny tehulky.
Holky docetla jsem se, ze mimca oteviraji ocicka v cca 26 tydnu, tak si rikam jestli uz Tomasek ocka otevrel ![]()
Jinak ho citim pomerne casto, ale v noci me nebudi … bud nekope … nebo spim prilis tvrde ![]()
Vaha
pri prvni kontrole jsem mela 64 kg na 170 cm…pri posledni (pred tremi tydny) 68 kg tak uvidime pristi tyden, kdy jdu na kontrolu.
KRASNY VECER!
BARCA ![]()
Ahoj holky,
tak jsem ráda, že také uvažujete o kočárku x-Lander (4-kolečkový). Je to zatím také můj favorit
Ještě k němu sháním i autosedačku - na netu jsem nakonec pár nabídek našla. Neviděla jsem ho ale ještě „in natura“, takže se musím brzy vypravit do obchodu. Moc se mi líbí ta oranžová - a pro kluka je to OK barva ![]()
Dneska jsem byla na těhu cvičení. Když mne cvičitelka viděla, tak jen konstatovala - no vy máte parádně oteklé nohy. No, už je to tak, mám kotníky jak bandasky. Čekala jsem, že tohle přijde až tak za 1-2 měsíce a ne teď ![]()
Tak to je vše, mějte se krásně ![]()
Těhulky
MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 26+5/ KO 7.6.) Holčička- Katka +9,5 kg
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 26+1) Holčička
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 25+2) Chlapeček- Tomašek +4kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 25+0/ KO 20.6.) Chlapeček +8 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 24+6/ KO 12.6.) Překvapení- Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 24+4/ KO 28.5., Cukr. test 31.5. ) Překvapení- Hedvika, Bruno +11,5 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 24+3/ KO 5.6. ) Překvapení +4 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 24+2) Překvapení +9 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 24+2/KO 7.6. UTZ 30.5) Překvapení
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 24+2/ KO 7.6.) Holčička +3 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /24+2) Překvapení +4 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 23+4/KO 14.6. ) Překvapení +8 kg
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 23+3)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 23+3)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 23+2) Překvapení - Adam, Sabrin
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 23+1 ) Chlapeček - Šimon +6 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 23+0/KO 30.5. ) Překvapení *moonlight** (Brno / TP 23.9. / 22+6) Holčička
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 22+2/ dvojčátka )
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 22+0/Konečná plodovka 28.5.,KO 31.5.) Chlapeček +2 kg
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dlouho se neozvaly
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 26+0) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 24+2 ) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 24+4) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 21+6, UTZ 22+5) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 24+2) naposledy se ozvala 5.4. [barva=indigo][/barva]
Ahojky,
tak dneska zase hlásí hici
to zase bude.
Přišla mi taky volná vstupenka dneska, huráááá
Ale četla jsem na diskuzi, že tam toho opět moc není
Tak se mi tam ani moc nechce.
Ahoj
mě už taky dorazila vstupenka…uf ![]()
Jojo…x-lander vede…akorat je blbé to s tím jedním směrem jízdy. \ale…nejde alespoň otočit sportovní nástavba? Vyzkoušejte to někdo.....papa
jo Luci.....toho fusaku je tam dobrá cena, ale s poštovným by to vyšlo stejně…jako když to vezmu od té ženské. Tak je to jedno. Jakou sis vzala barvu? Ja uvažuju o černo-oranžové.....k tomu oranžovému kočáru ![]()
Radiku, já jsem si vybrala ten bordó fusak.
Protože jsem už objednala kočárek, příjde mi 20.6. a bude to ta červená barva letošní ![]()
Ahoj Pražandy ,
holky, zbyl mi balík plenek Pampers . Jumbo pack - je to načatý, ale je tam ještě tak 90 plenek - pokud byste nějaká chtěla, tak prodám jednu za 2,50 - JE TO BALÍK VEL. 2 - (3-6 KG). Jsem z Vršovic, při nějakém kočárkování ráda dovezu někde po okolí (popř. se nějak domluvíme) a daruju k tomu i dětské krém Pupík (pro masáž bříška při prdících - my jsme ho nevyužili, Mirda uměl prdět jen co vylezl z bříška) a taky k tomu daruju asi 6 ks tamponu do podprsenky zn. Chicco.
Pokud byste chtěli, písněte mi SZ.
Děkuju a přeji krásná miminka a rychlé bezbolestné porody.
Papa
Pavlička a Mirda
Ahojte,
teda to vedro je parádní, doufám, že se tam zítra neuvaříme…
Včera jsme na kurzu brali mj. akupresurní body např. na usnadnění porodu a vyvolání kontrakcí a mně od té doby pořád tvrdne břicho… Už jsem z toho hodně nervní, nevíte jak se toho zbavit???
Já mám asi nějak posunutý práh bolesti, ale PA říkala že to máme jen tak zkusit a moc nemačkat, jenže já to furt nemohla najít a nic jsem necítila. A teď tohle, nevím co to způsobilo, ale začínám mít strach.
![]()
Snad teda zítra pojedu a nebudu muset nšco řešit, dneska už jdu radši domů a odpočívat.
Hezký víkend!
Hanucha
ahoj holky,
trochu jsem vas ted par dnu flakala, tak jsem si rekla, ze aspon pri patku vas musim pozdravit. cetla jsem vas, ale byla jsem lina psat.. to je divny, ze jo? ![]()
Berenice,
jeste dodatecne prejeme vsechno nejlepsi k svatbe, uz je z tebe vdana pani
. Hodne stesti a trpelivosti a hlavne zdrave a pohodove miminko. ![]()
Petro,
jeste zpetne i gratulace k zasnoubeni.
planujete ted i svatbu nebo to nechavate az se mimco narodi?
vaha - ehm … tak s predtehu vahou se tedy chlubit nebudu
, ale dosud jsem pribrala asi 4kg ![]()
Barco ,
tady u nas je uz taky poradny vedro, ale co ja bych dala za 40% vlhkost
. vcera byla 58% a bylo krasne
. ted v 8 hod uz je 80% a pres den jeste stoupne. ma byt pres 30 stupnu, tak si teda dneska uzijeme. tady je vubec cele leto bezne, ze vlhkost je tak kolem 90% a to je bes. nejlip by cloveku bylo nekde u more nebo u bazenu, ale bohuzel to nejde, takze spis travime dny nekde v klimatizaci ![]()
jinak ten cukrovkovy test se tady u nas dela uplne stejne.
Mono ,
tak koukam, ze ty uz jses teda super pripravena na mimco. ja jsem se tak akorat zmohla na vyber barvy do pokojicku, jinak jsem tak nejak v klidu. kocarek, autosedacku, postylku, ohradku, hracky atd. mam, obleceni moc neresim a tech par dalsich drobnosti, ktere jsem si vymyslela, tak ty se dokoupi snadno. ted akorat tak potrebuju dokopat manzela, aby vymaloval a sebe, abych vyprala a pripravila to ostatni, ale s tou moji lenosti, nevim nevim …
![]()
Hanu ,
co ti delaji ty kontrakce? ono je nejake pravidlo, nejaky pocet nebo doba, kterou to tvrdnuti muze trvat. mozna bych zavolala dr., kdyby to neprestavalo ![]()
preju krasnej vikend, my tu mame ted volno i v pondeli, tak asi vyrazime nekam na vylet. o vikendu by nemelo byt takove horko
.
at se vam libi na veletrhu, tem kdo se vypravi a uzijte si pripadny srazik ![]()
my ted rano jeste vyrazime do parku, nez bude opravdu nedychatelno. ![]()
mejte se ![]()