Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
28.5.07 10:26

Ahoj holky,

tak ja zs nejakou dobu vas jenom ctu, a neco napsat jsem lina :-)

Neco o nas, nevim, zda jsem psala, ale typovala mne doktorka jednu holcicku. To druhe mimi se nedalo ani odhadovat, nebylo nic videt. My jsme radi i za jednu holcicku, ted se pereme, co by melo byt to druhe. Ja bych teda chtela uz ted druheho chlapecka, a pritel jeste jedno holku. Ty „hadky“ maji zcela jiste obrovsky vyznam, a skutecne ovlivni pohlavi druheho mimi :lol: :lol: , ale nejak kazdy citi potrebu zduvodnovat, proc by dle neho bylo lepsi dve holky ci parecek :-) Do seznamku se to psat zatim neda, ani ta jedna holka neni jista. Jmena take nemame, nebo spis jeste se muzou zmenit.
Tak napisu aspon vahy. Na prvni kontrole 58kg, 166cm. Ted +7 (odbehla jsem se zvazit, a opravila +6 na +7, ted vaham, zda dpjidat nakousanou cokoladu, co mam v ruce :?: :oops: ).

Fotku obidku s Lenkou dam do galerky, akorat tam nemame bricha, jsou pod stolem :)

Na tento tyden jsem si vymyslela dvoudenni vzdelavaci kurz v Praze– Prvni pomoc (potrebuji pro budouci atestaci). Tak jsem zvedava, jak zvladnu praktickopu cast, jak tam budu resuscitovat , delat umele dychani a tak podobne s tim brichem… :cry: Doufam, ze mne trochu slevi, a neposlou me pric, no uvidime.

Jinak take gratuluji vsem v vyznamnym udalostem v jejich zivote. Petre k zasnubam, Adys k narozkam a Berenici k svatbe (uvidime nejake svatebni fotecky? :lol: )

Ja zas pristi pondeli dostanu ceske obcanstvi!!! Budu skladat nejaky slib vernosti CR nebo neco takoveho… To bude cirkus…

Tak se zatim tady mejte pekne, jdu dal zavislacit na MMB.
Ahoj.
 Alina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
28.5.07 11:08

Ahoj holky,
tak jsme prisli z kontroly a vsechno je dobre :-) dalsi 18. 6.
vsechno dobre teda az na zavrate, ktere mam od vcerejska, obcas se musim pridrzet a pri chuzi me to mirne tahne vlevo :lol: ale zas netrpim tolik otoky, tak si zas tolik nestezuju :-)
ohledne svatby, taky jsme se chteli brat letos, meli jsme uz domluveny termin na 7. 7. v trebonskem zamecku, ale prcek to zaridil jinak a chci si tu svatbu uzit, tak jsme ji presunuli na 8. 8. ovsem kdyz se prdola narodi 9. 9. coz je i termin, tak nam nezbude nez pockat na 9. 9. 09 8)

Mejte krasne pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.5.07 11:54

Ahojky při pondělku,
děkuje všem za gratulace k svatbě,naky fotky dam do galerky hned jak budu mít trochu času.

Jak snašite ty vedra?Mě snad umořej!!!!

Koukám že sem všichni píšete vahu,ja ji radši ani nenapišu sem jak hrošík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.5.07 13:20

Ahojky,

dneska u nás venku příjemně fouká, ale stejně jsem nějaká hotová. Nic se mi nechce dělat, nálada taky nic. :? Ty vedra mě taky zmáhají, sice nějaké otoky se nekonají, ale je to hrůza, aspoň že se má teď ochladit.

Brouzdám po internetu a čtu diskuze o kočárcích, ale spíš se do to ještě víc zamotávám :roll:

Dopolko jsme byli s Adámkem na alergologii, vzali mu krev, tak uvidíme, jak dopadnem, výsledky víc než za 14dní. Ale byl statečnej a při braní krve jen občas fňuknul, ale myslím, že ho bolelo víc mačkání ručičky, aby ta krev tekla, než píchnutí samotné.

Berenice. myslím, že se nemáš proč bát napsat nám váhu. Teď jsem o tom četla článek v Betynce, někdo třeba může přibírat hodně, protože tělo zadržuje vodu. Každý to má jiný. Jako za normálních okolností (netěhu). Někdo projde kolem ledničky a má kg nahoře (já) :? :lol: a někdo může jíst jak chce a nepřibere a nepřibere.

Mybe- termíny svatby máte pěkné. Tak jsem zvědavá, který to namonec bude. ale musíte to stihnout nejdýl do 12.12.2012 :lol:

Tak aspoń něco jsem sesmolila, hurá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.5.07 14:00

Ahojte,
Moni - muzes mi napsat vaha uz +9kg… :( a btw jsem dnes 24+0 :wink:
kocarky - ja jsem taky zmatena jako beruska a nevim vubec jaky kocar koupit. Doufala jsem, ze na te vystave budou ti prodejci vesmes vsichni a ze si to tam v klidu porovnam a tam nebylo nic… Clovek se tam stracha pres pul republiky a pak j ezklamanje, i kdyz jsme tam s mamkou prosmejdily kde co a mamka si aspon koupila zehlicku. Takze zatim vede Mutsy, ale jeste uvidim. Mne totiz vsechny ty kocary prijdou stasne nizky. A kdyz uz je vyssi, tak zase je tezkej jako krava :(
Vedro - snasim blbe. Vcera jsem se to snazila zaspat, ale vysledek byl akorat ten, ze jsem dehydratovana. Aspon ze uz se to ma zlepsit.
Alino - nekde jsem cetla, ze nejpravdepodobnejsi kombinace u dvojcat jsou dve holcicky, pak dva kluci a nakonec parecek… Tak uvidite.

Taky jsem se trochu uklidnila s tim mym divochem v brisku. Vcera jsem si preetla v chytre knize, ze nektera miminka jsou tak aktivni, ze ma maminka pocit, ze tam ma chobotnici :-) :-) :-) Coz je uplne presny, takze od vcerejska mrnouskovi rikam chobotnatko :D . Dneska v noci zase porad kopalo, vcera cely den, mam pocit ze snad skoro nespi :roll:
Tak to vedro nejak prezijte!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
28.5.07 14:05

Hanucho- koukám že jsem na tom s těmi kočárky stejně. A jaký by jsi chtěla podvozek, už jsi o tom uvažovala? Já vůbec nevím :roll:
a s těmi dvojčaty jsi mě překvapila, já mám v okolí samé párečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.5.07 14:10

Leni, podvozek taky Urban Rider, ten se trema koleckama mi pride nejak nestabilni a na zimu urcite velky kola budou potreba… Ale fakt jeste nevim, mozna nakonec koupim kocar za 2000 v bazaru a po zime ho proste odepisu :?
Zatim to vypada, ze to budu resit az po porodu :wink:
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
28.5.07 14:59

nazdarek :-)

ja dneska zdravim jen tak v rychlosti .. je tady dneska svatek, takze jednak me nechali kluci spat dyl :-) a jednak se chystame na nejaky vylet.
mame tady taky poradne vedro, hlavne to vlhko je nesnesitelne … :-( uz nekolik dnu nam bezi klimatizace, protoze jinak se proste neda.

vcera jsme byli v kine na Shrek III, detem se to libilo, ale mne moc ne. ty prvni 2 dily byly mnohem lepsi.

jinak se mame dobre. ja i mrnous. ozyva se vic a vic, ale ze by vylozene bylo videt zvenku, jak se mi bouli bricho, to ne … ale aspon uz manzel mohl pocitit kopanecek zvenku, to zase jo … :-)

zatim se mejte krasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 15:25

Tak já zas někdy cítím pohyby hodně a jsou i vidět boule na břichu a jindy je mimi nějaký ospalý nebo co a cítím ho jen tak lehce…

Tak mi dorazil fusak, je moc krásnej, mám radost. Hned jsem běžela k sousedce a narvala jsem jí ho do kočáru :lol:

Zítra jedu na třetí porodní kurz, ještě mi pak bude chybět jeden a budu mít splněno. Dozvěděla jsem se tam spoustu zajímavých věcí, tak si myslím, že je to fakt dobrý

Adys, já bych chtěla vidět Shreka III, já mám Shreka mooooc ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.5.07 16:04

Luci…přetlumoč ty rady z kurzu :-) já na kurz nechodím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 18:15

Radiku :lol: tak první kurz byl s porodní asistentkou, která vysvětlovala, kdy jet do porodnice, způsoby porodu, co všechno si vzít sebou, co je potřeba zařídit atd…, pak nám ukázala porodní sály, hekárny, oddělení šestinedělí.

Druhý kurz byl s lékařkou, to už bylo takové odborné vysvětlení porodu, epidurál, cviky, dýchání a video z porodu…

Zítra to bude o kojení a péči o novorozeně. A to poslední sezení nevím, o čem bude…, to mi nějak vypadlo z hlavy :roll:

A tak jsem si dle rad porodní asistentky sepsala seznámek, co potřebuju koupit v drogérce a lékarně :roll: 8O je toho fakt hafo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.5.07 18:55

no…tak to mi ho přepošly, protože já mám v tom co potřebuju trochu maglajs. :-)

jinak.........uvažuješ o epiduralu? Ja se te injekce bojím možná víc než těch bolestí......:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.5.07 19:31

Taky pěknej kočár…jen mít ty prachy :-)

http://www.detskagalaxie.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 19:33

Radiku, ok pošlu Ti SZ, ale až během zítřka, ju.

Jinak o epidurálu neuvažuju, já se taky bojím toho epidurálu víc než porodu :lol: a tak si říkám, co ženskejch to vydrželo, tak to přece musím zvládnout taky 8) :lol:

A jaké má u vás pokračování barva kočárku? Pro:,–(ila sis oranžovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.5.07 19:35

Jo, pěknej, ale ty prachy jsou fakt dost, když to vezmeš i s autosedačkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí