Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2920
23.5.07 09:11

Ahojtě…

Zuzi.....přišla už ti ta volná vstupenka? Mě totiž ne :-( tak se ptám.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
23.5.07 09:12
LUCI píše:
ahoj těhulky,tak já jsem dneska po kontrole. Ozvy v pořádku. Ale otékám a mám křeče do lýtka, tak mi dr.předepsal nějaké prášky, je na ně docela velký doplatek, ale to je jedno, hlavně když zaberou. A příští týden jdu na ten test na cukrovku. Jo a váha +9kg.

Taky mámkřeče do lýtek…naštěstí bez otékání.
Gratuluju,že je vše Ok. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.5.07 09:47

Ahoj holky :-)
preji vsem krasnou stredu a pocasi na to vypada :-)
koukam na seznamek a rikam si, esi by tam nemela byt i vyska a vaha pred tehotenstvim by to teda bylo uplne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
23.5.07 10:14

Ahoj!
Včera mi nešel net.

Hanu … Díky za seznámek

Mybe … U sebe už jsem to doplnila

Holky tak mi napište vaše výšky a váhy před těhu a já to doplním.

Jinak u nás je zase hnusně dusno.. Taky už otékám a začínají mi i křeče a to ještě není pořádné teplo. Tak jsem zvědavá… :twisted: :twisted: . Michalek má v sobotu radovánky tak se jdu zítra ostříhat a na melír ať zase trochu vypadám 8O :?

Musím jít… Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.5.07 10:33

Radiku, děkuju… :lol:
Tak co už máš nakoupeno?
A s tím x-landerem- mě se líbí z loňské kolekce ten lemon, ale není k sehnání, takže budu nejspíš brát ten zelený z letošní kolekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
23.5.07 11:13

Ahojky, tak jsem šéfikoj oznámila, že za měsíc končím. Nadšenej nebyl, ale říkal, že se diví sám, že jezdím tak dlouho.

Jinak do seznámku - výška 174 cm, váha před těhu 90, ted +2 kg.

Poslední dobou mě berou občas dost divný bolesti do břicha, ale spíš si nějak myslím, jestli to nemůže být od zácpy. Pořád se mi to neupravilo. Jestli to teda dneska neprorazím, k snídani jogurt s psyliem, 100 gr sušených švestek k svačině a zapito 1/2 kefíru. To už snad zabere, jinak si seženu klistýr. Já už se těším do porodnice, budu už ve dveřích křičet, že chci klidně dvojitej. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.5.07 11:20

Voche, já to mám někdy taky…, je to síla ta zácpa. Na mě funguje, když jdu k doktoroci, to mě strach pořádně prožene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.5.07 11:51

Ahojky,

tak hlásím návrat z poradny, čípek úplně v pořádku UFF, měla jsem docela strach, protože mi dost tvrdne břicho :? Ale je to v pořádku.
Jinak váha od minule +1.5kg hurá :lol: Takže celkem +8kg Ale bylo to tím, že jsem si dala lehčí snídani a byla předtím 2× na velký. Jak psala LUCI, stačí jít k Dr. a se zácpou nenám problém, ale jinak taky nic moc. Tak jednou za 3dny.

Původní váha, no jak kdy, ale když to dám za průměrného stavu, když jsem jedla nomrálně a nesnažila se držet dietu, tak 67kg, to bylo na první poradně. a výška asi 172cm.

Mně taky ještě nepřišel volňásek, ale kdyžtak do jistím tím druhým odkazem :wink:

Zatím ahoj, jdu dodělat oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.5.07 11:58

Ahoj holky :) ,

tak dnes je venku o něco lépe, ale i tak je mi hrozné dusno :?

Radko, chtěla jsem se Tě dnes zeptat na to samé, vstupenka mi zatím nepřišla a to netrpělivě koukám každou chvíli do schránky :( Třeba jí ještě stihnou dopátku poslat. A když né, tak mám připravenou alespoň tu zlevněnou na 40 kč

Moje původní váha je 57kg a 175cm

Dnes má Dáda ve školce Jarní besídku, tak jsem zvědavá, jak se ty děti zase předvedou, co všechno se od Vánoc naučily :D

Mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.5.07 13:33

Tak jsem vložila fotky, ale omlouvám se za kvalitu, v ložnici, kde je velký zrcadlo máme celkem tmu :?

Ještě jsem zapomněla napsat, že mi Dr. nic o testu na cukrovku neříkala, tak se jí asi vyhnu :lol: Na další kontrolu jdu 20.6. tak to budu 28+5, tak to už by bylo pozdě, ne?

Zuzo. užij si besídku. Na todle jsem zvědavá, po kom Adámek bude, jestli po mně, tak nevím, co tam bude předvádět, já jsem hroznej trémista :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
23.5.07 13:52

jojo…taky mám aspoň ten slevovej kopon.
Určitě ji nepošlou…:-(

Váha před těhu 54kg, v. 164cm teď jsem + 3Kg od poslední návštěvy.
tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
23.5.07 14:02

Ahojte,
mne se dneska vratil milacek, huraaaa! A dokonce zivej… 8)
Tak s tema krecema, predtim me braly jen do lytek a jen pri plavani, ale co beru to magnezium, tak me ted berou i do stehen, dnes jsem malem nedosla na obed :? . Tak nevim, jestli me spis nechybi vapnik nez horcik :roll:
Jinak vyska 173 a vychozi vaha 60, dnes jsem se vazila a 68,5 ale to je asi tim, ze jsem tak natekla, si pripadam jak vykynuta buchta jako z toho filmu - tusim ze to bylo nejak Konec vodniku v Cechach :) :)
Ta vstupenka mi taky jeste neprisla, jsou to lumpove.
Vcera jsem si stezovala, ze je tu horko a kdyz jsem jela domu, tak zaclo pekne lejt, sice jen chvili, ale zrovna kdyz jsem prestupovala, tak prselo nejvic a zrovna tam neni zastavka se striskou a destnik jsem samozrejme taky nemela. Padaly i kroupy a polamaly mi rajce..
No ale prestanu si stezovat, chlapa mam doma, venku je prijemne a tak zitra hura zase dovolena.
Mejte se krasne!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.5.07 14:57

Ahoj holky,
včera jsem byla u dr. a vše je v pořádku. Dnaska ráno jsem byla na testu na cukrovku - tak uvidím co mi řekne 12.6. na kontrole.

Jo výška 165 a váha 55 no a ze těhu jsem přibrala 4kg, myslím že teď to půjde nahoru rychlostí blesku, mám furt hroznou chuť na sladké.

mybe- máte vybraný hezký jméno pro holčičku - jmenuji se taky Hedvika (teda pokud to bude holčička) a je fakt že nikoho jiného neznám…takže si přeju aby to u vás byla holčička :D

Musím běžet, mám sraz za chvilku s manžou, na poště nás čeká balík - objednala jsem na MMB nějaký věcičky. Tak se moc těším až to tady rozdělám a pokochám se.

Hezký odpoledne
pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
23.5.07 16:31

Tak jsem teda pěknej OBELIX se svojí váhou a dýlkou, vy jste hrozný hubeňouři všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.5.07 16:35

Leni, tak to sme na tom stejně, doktor=projímadlo :lol: :lol: :lol:
U mě váha před těhu 65kg a výška 166cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...