Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky,
moje výchozí váha 78,5 kg, 172 cm. Teď tedy + 6 kg.
Konečně se nám podařilo koupit ten byt, o kterém jsem před cca 1,5 měsícem psala. Byly to nervy, protože ta majitelka je pěkná svině (moc se omlouvám za ten výraz, ale jiný už pro ni nemám). V pondělí ho máme převzít a jen se modlíme, že na nás neušije další podraz.
Ale už se těším na zařizování apod. Škoda jen, že můj brouček bude ted 3 víkendy pryč, takže se tomu moc věnovat nebudeme. Ale jen co změřím přesně pokoje, tak začnu obrážet prodejny s nábytkem a vybírat
![]()
Jinak nic nového - v práci čím dál větší opruz, radši bych byla venku, chodila plavat, četla…no prostě všechno možný, jen ne sedět v kanclu, když mne to nebaví. A to počasí prostě láká ![]()
Tak se mějte hezky a pohlaďte bříška .
Těhulky
MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 26+4/ KO 24.5.) Holčička- Katka +9,5 kg
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 26+0) Holčička
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 2.9. / 25+1) Chlapeček- Tomašek
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 24+6/ KO 20.6.) Chlapeček +8 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 24+5/ KO 12.6.) Překvapení- Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / Česke Budějovice / TP 9.9 / 24+3/ KO 28.5., Cukr. test 31.5. ) Překvapení- Hedvika, Bruno +11,5 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 24+2/ KO 5.6. ) Překvapení +4 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 24+1) Překvapení +9 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 24+1/KO 7.6. UTZ 30.5) Překvapení
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 24+1/ KO 7.6.) Holčička +3 kg
JJ (1973/Mostecko/TP 12.9. /24+1) Překvapení
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 23+3/KO 14.6. ) Překvapení +8 kg
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 23+2)
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 23+2)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 23+1) Překvapení - Adam, Sabrin
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 23+0 ) Chlapeček - Šimon +6 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 22+6/KO 30.5. UTZ 18.5. Svatba 24.5.) Překvapení *moonlight** (Brno / TP 23.9. / 22+5) Holčička
Alina (1979 / Hradec Kralove / TP 25.9 / 22+1/ dvojčátka )
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 21+6/Konečná plodovka 28.5.,KO 31.5.) Chlapeček +2 kg
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dlouho se neozvaly
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 25+6) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 24+1 ) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 24+3) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 21+5, UTZ 22+4) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 24+1) naposledy se ozvala 5.4. .
Krásné dobré ráno těhulky ![]()
Já jem se dneska fakt dobře vyspala a tak mám i dobrou náladu ![]()
Ale bude zase pařák, tak jdu honem uklidit, uvařit, abych odpolko mohla být rozpláclá ve stínu ![]()
Tedy dámy, samé hubeňourky, já měla před otěhotněním už 62 kg, při mé nížce 163 cm. Teď při poslední kontrole, to už budou ale tři týdny, + 4 kg. Jinak nemám téměř žádné potíže, jen mne občas bolí záda, ale to pořádně, čekala jsem, že mě bude bolet kříž, ale bolí mne páteř kousek pod lopatkama. Ještě k té zácpě u mě funguje ráno vlažná voda s citronovou šťávou, vřele doporučuji. Tak za tři dny této kůry by se to mělo zlepšit.
Včera mi přišla postýlka, já měla takovou radost, ale moc dlouho mi nevydržela. Dnes jí jdeme reklamovat, protože pár příček je uděláno z hodně špatných kousků dřeva, takže jsou jakoby ohlodané. Docela děs a to jsem si schválně vybrala bukovou, že bude kvalitnější než borovicová. Doufám, že s reklamací nebudou dělat velké problémy.
Krásný den všem.
Ahoj JJ
Jéééé Luci moc díky. Totálně jsem se přesvědčila,že ho jedeme koupit
Doufám, že ty taky.....a koupíte tu novou kolekci. Píšou,že je už vychytanější. Jak tam máta ženská ty fota s tou oranž barvou. Asi snad půjdu do té oranžové. Korbu jsem v oranž stejně chtěla.......tak nakonec asi i ten sporťák ![]()
Díky
Ahoj holky,
tak me vychozi 174/60
Hedviko dik
ja tohle jmeno mam uz vybrany dlouho, krom dalsich… ma krasny vyznam
ale je pravda, ze si pritel musel chvilku zvykat. Zna totiz dve, jedna byvala ucitelka rustiny pry priserna a druha taky zadne prijemne vzpominky, ale nakonec se podarilo a sam ted rika, ze by jine jmeno nechtel
u chlapecka to bylo zdlouhavejsi a take jsme menili pres Tadease a Huga a Kvida, trochu me mrzi, ze Bruno nema zadny vyznam jmena, ale ono to jmeno je znele samo o sobe, tak jsme nakonec spokojeni, no hlavne aby byl v dospelosti spokojeny i on ![]()
Holky mam dotaz esi byste nektera nevedela a nemohla doporucit, shanim rucni BEZakumulatorovy vysavac s pridavnou teleskopickou tyci. Nekde, ale uz samozrejme nevim kde a co to bylo za znacku, jsem videla takove male vajicko na rameno se snurou a pridavnou tyci no a ted nic takoveho nemuzu najit.
Tak vsem preji krasny a pohodovy ctvrtek
Radiku, jo objednám tu novou kolekci, ale ten zelený.Mě by se taky víc líbila ta oranžová, ale manža řekl, že to jsou harlejářské barvy-oranžovo/černá
a to my si nemůžeme jako silničáci dovolit
![]()
Jo, letošní jsou už daleko lepší, ještě jsem se byla včera dívat jednou v krámě a jsem rozhodlá. A objednám k tomu fusak od Emitexu s tím odepínacím spodním dílem.
Ahoj holky ![]()
tak mi právě přišla ta volná vstupenka, tak mám radost
![]()
Včera jsme měli ve školce tu besídku a bylo to moc hezké, chvilkama mě ty děti tak dojímaly, že jsem měla na krajíčku, to bude asi těma hormonama ![]()
LUCI píše:
Radiku, jo objednám tu novou kolekci, ale ten zelený.Mě by se taky víc líbila ta oranžová, ale manža řekl, že to jsou harlejářské barvy-oranžovo/černá![]()
![]()
a to my si nemůžeme jako silničáci dovolit
![]()
![]()
Jo, letošní jsou už daleko lepší, ještě jsem se byla včera dívat jednou v krámě a jsem rozhodlá. A objednám k tomu fusak od Emitexu s tím odepínacím spodním dílem.
přesně tak......:-)
ten fusak objednávám taky,ale musíme co nejdřív. Mám jedu ženskou z Pha…co ho má za 1050.- zatím jsem ho takto viděla nejlevnějc. problem je,že psala…ať se rozhodnu co nejdříve,protože kolekce 2006 se doprodává a na podzim bude kolekce 2007…samo také i dražší.
Takže čekám na veletrh…jestli ho tam neuvidim levnějc a pak ho hned dyžtak od ní objednam.
Má taky malou deku Emitex za 265.-. + výšivka.......tu jsem si objednala do autosedačky na přikrytí.
Tak zatím papa
Zuza píše:tak mi právě přišla ta volná vstupenka, tak mám radost![]()
![]()
opravdu přišla?????Tak to je super…Jdu se mrknout do schránky
Už jsem ani nedoufala ........
takže jdu s pepčou a vstup máme jen za 40.- jestli přijde ta vstupenka.......
![]()
Ahojte,
Moni - nejak jsi se prepsala uz vcera, ja jsem dnes tusim 23+3 nebo kolik, v metriku se to sand ukaze…
Dnes je zase takovy vedro… asi vsude co?
Holky co teda s tim veletrhem? Vstupenka porad nic, ale kazdopadne pojedu s mamkou, takze kdybyste nektera se chtela sejit, ozvete se, budeme tam urcite mezi 12 a 13.
Jo a jeste k pohybum, dzus nejak prestal fungovat, ale vcera jsem mela cokoladovej dort a to byly zase salta a premety…
. Jeden kousek jsem mela pred anglictinou a celou lekci mi tam mimino delalo kejkle. Po ni jsem ho dojedla a za pul hodiny znovu, nekdy mam pocit ze mam v brise vetrelce a kazdou chvili se prodere brisni stenou ven ![]()
Tak hezky den!
Hanucha
Příspěvek upraven 17.04.21 v 11:07
Ahoj,
já chhci taky volnou vstupenku, mně nic nepřišlo
Tak třeba ještě zítra.
Hanu- já tam pojedu se švagrovou, tak nevím,jak bude hodně spěchat, tak ten sraz asi nestihnu.
Tak si jdu s níst toustíky
Sice tady máme sekanou s bramborama, ale na tu nemám chuť. Když si neuvařím vyloženě na co mám chuť, tak ty svoje jídla nějak nemusím ![]()
Holky, mít kulomet, tak jdu vraždit
Soused bourá garáž už asi 14 dní a vždycky začne se zbíječkou v době poledního klidu. Je normální
Pak celé odpoledne nic.