Poradna duly
Jana Čurdová
a umíš si představit žít v Řecku? A co bydleníčko? Budetezatím u tvých rodiču .....ty 3 měsíce?
Já jsem rok žila na Cypru…řecko miluju. Teď s Pepou tam jezdíme každou dovču
Letos teda vynecháme ![]()
takže vlastně pojedeš kol ledna skoro na rok do Řecka
Docela závidím. A tam bydleníčko máte?
tak jeste v rychlosti ![]()
Mario ,
myslim, ze to mate vymysleno a naplanovano dobre
. asi nema cenu planovat moc dopredu, protoze se za ty 3 roky muze jeste spoustu veci zmenit. mozna ani ne za 3 roky, ale treba i driv. myslim, ze se to vase stehovani a rozhodovani vytribi. nakonec poznate hodne rychle, kde se vam zije nejlip. prece jenom s miminkem se zivot trosku zmeni a pak i to, ze budete zit spolu vsichni 3 pohromade dele nez treba tyden nebo dva ..
uvidis, ze vsechno dobre dopadne.
paaani .. tak ted jsem si uvedomila, ze Maria by mohla byt moje dcera a tim padem ja bych mohla mit vnouce…
![]()
tak zatim …
Ahoj holky,
tak jsem dneska ráno v 7 hodin šla na ten test na cukrovku.
Vzhůru jsem byla od pěti, nějak se mi špatně spalo.
Nejdřív to byla pohoda, vypít se to dá, ikdyž je to hnusně sladký.
Asi tak po hodině se mi udělali před očima černý mžitky, jen jsem stihla zaklepat na okno, vyběhla sestra a už sem se sunula k zemi, jsem omdlela.
Tak mě položili a další hodinu jsem strávila v leže. Hlavně, že jsem to nevyblila, protože by to bylo k ničemu, tak sem to v sobě držela…
vůbec nevím, co se to stalo…, ani jsem nemohla domů řídit, musel pro mě přijet manžel. A od té doby (10hod), co jsem doma, tak spím…
Maruško, moc gratuluju ke svatbě!!! To bude určitě nádhera se vdávat v létě v Řecku
![]()
Radiku, já taky melouna můžu, předevčírem jsem mimču poslala půlku melouna a chutnal mu
Adys, ať je na utz všechno v pořádku a mimisek, ať předvede nějaké kreace ![]()
jeee Luci ja jdu zitra na tu cukrovku
bojim se, ze jim to tam pozvracim, ze to neudrzim. Mam si tam vzit caj a do nej mi nasypou ten cukr, ale nevim jaky si mam vzit, jediny, ktery snesu je ibisek, ale jen v malem mnozstvi tak hrnicek nebo dva
nastesti jde se mnou pritel, tak kdyz se mi podlomi kolena budu tam mit oporu.
Luci a kdy Ti rekli, ze budou vysledky. Ja jdu za tyden na ten cukr…tak uvidíme. Mám to doma. jen si to připravím a vypiju ![]()
Jdem dnes do 26tt......toto letíííí ![]()
Příští týden v pondělí už je tu 7 měsíc......
radiku a jak to bude u tebe s tou cukrovkou, to to doma rano vypijes a pak nekam prejdes na krev?
jojo.....kontrolu mam na 9h rano na lacno. takze v 8h mam vypit ten lektvar…a pak dorazit k Dr.
Ahoj holky,
tak jsem si vas zase zpetne precetla…Mario preju vse nej ke svatbe, my jsme se brali v Milane v srpnu a pocasi bylo skvele! Zarizovali jsme to sami a tak jsme stravili nad vsim spoustu casu…posledni den pred svatbou to byl opravdu stres…to prijeli hoste a museli jsme ubytovavat jak Francescovu tak mou rodinu…ale svatba dopadla super! ![]()
Budete se brat na urade nebo v kostele?
Voche…blahopreju k chlapeckovi…to se nam ta klucici cast pekne rozrusta ![]()
Cukrovka
I kdyz mame cukrovku v rodine (babicka + tatka) a ja mam porad chut na sladke nakonec cukrovku nemam a jsme v norme, tak nastesti nemusim na ten dlouhy test! Hura! ![]()
Nicmene vysledky dalsich testu nas moc nepotesily ![]()
V moci mi nasli streptokoka B - a tak pokud se potvrdi budu muset brat antibiotika, pak po 30. tydnu vaginalni vyter jestli tam zustal a pravdepodobne mi daji antibiotika i behem porodu a pak i Tomaskovi…ach jo
Navic se mi nejak zvysily jaterni hodnoty a tak jsem dneska bezela zoopakovat vsechny testy…a to chceme v sobotu odjet na tu dovcu…tak nevim jestli nam stihnou dat vcas vsechny vysledky…
A nakonec jsem za posledni mesic pribrala 4 kg!!!!!!!!! Tak jsem na diete..... ![]()
A to jsem si myslela, ze se tehotenstvi zvladne v pohode.....tak drzte palecky at ty nove testy dopadnou lepe ![]()
Ciao ciao
Radiku, tak u nás se to dělá tak, že tam ráno příjdeš, vezmou krev a zjistí jestli vůbec ten test můžeš absolvovat, je to prý zátěž pro organismus.
Když je první odběr ok., tak Ti dají vypít 1/2 litru té vody a za dvě hodiny vezmou krev znovu, výsledek je za chvilku. KDyž chceš můžeš si počkat, já jsem nechtěla, tak si zavolám zítra ke svému dr.
A po vypití jsme nemohli nikam z té čekárny chodit, pořád nás sestra kontrolovala. Tak asi máš nějakej šetrnější test.
Barčo, neboj, všechno bude v pořádku!!!
Jj, už pomali začínáme 7 měsíc
![]()
Barčo, to žes přibrala za poslední měsíc 4kg, tak to miminku nevadí…, já taky hodně kynu…
Luci,
toho pribrani se tak nedesim (doktorka vice
)…spis me prekvapilo…zatim je to dohromady 8 kg od pocatku tak to snad udrzime tim, ze se POKUSIM nejist tolik sladkeho..... ![]()
Spise jsem se obavala tech krevnich testu a toho streptokoka…ale snad to bude ok…na internetu jsem se docetla, ze to neni tak vazne, kdyz se o nem vi a tak me jen mrzi, ze Tomik dostane hned ta antibiotika… ![]()
Bezim na prochazku s pejskem!
Hezky vecer!!!!