Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky!Jsem tady poprve a chtěla bych s vama taky občas po kecat.Jsem z Prahy,TP mam 26.09.
Moc by chtěla mít metřik,ale nevím jak na to,par krat už jsem to zkoušela a …furt níc.Předem děkuji.Zatim pa. ![]()
Ahojda
Mario…uplne te chápu :- Taverny…moře..... Taky si neumím představit řeka, žít tady. Jako znám jich spousty, ale už se tady narodili…tak jsou aklimatizovany a nejak sem pasujou, ale ti rodilí.......sem asi zapadaj hůř.
A s budoucí tchýní vycházíš? Co na to říkali, že si vezme češku? ![]()
A vaši na svatbě budou????? ![]()
Hlavně nám sem dej pak fotky jo ![]()
Luci…s tou kýtou bych si nedělala starosti. už to nejni o tom se moc hlídat......mimčo je větší a odolnější . I já občas trochu zhřešim. Myslím, že v potravinách obecně je tolik E-ček škodlivejch, že bys pak nesměla nic. takže si s klidem dej kousek kýty. Já bych si dala hned ![]()
Zítra jedu......na víkend dělat zdravotnici se školou v přírodě. %Zenský mě uprosily…jedna jim bouchla. Tak jsem zvědavá , jak to přežiju. Ještě, že jen víkend. Pak maj někoho jiného.
Tak zatím papa
a hlaďte bříška.............
Ahoj Oxi.....vítej další pražando
Kde bydlíš v té Pha?
Jinak ten metřík…si musíš nejdřive udelat a pak zkopírovat kod…do tveho nastaveni - políčko pro podpis. Jeste si zkontroluj jestli mas v nastaveni odskrtnuto „vzdy pripojit podpis“ a melo by to fachat. Kdyby ne…tak napis SZ…
pa
Ahojky
kontrola v pohodě, mímo je jak má být a na neschopenku mě nelámal, tak ještě nejdu. Hurá.
Kontrola další 28.6.
Jinak váha už +3, pořád lepší než u Matesa, tam to dopadlo celkem na 18 a to už pak byla dřina tahat.
Ahoj Oxi
kdepak ses toulala tak dlouho, už jsme za půlkou těhu.
![]()
Radiku, na jednu stranu Ti závidím, že pojedeš s dětma na víkend pryč. Tak si to pěkně užij
![]()
AHOJ OXI, jasně, že se k nám přidej!! Chodí nás sem celkem málo, tak doufám, že nám zvedneš příspěvkovost
![]()
Ahoj holky,
tak jsem rada, ze kontroly vychazeji vsem dobre ![]()
Ja jsem se sice snazila dneska nejist sladke, ale neodolala jsem 3 susenkam.....a pak jsem splacala dva jogurty…ale ty jsou snad v pohode…ach jo…asi bych to nemela resit, ale mam prisnou doktorku
Tak jsem si na obidek dala salat s hnedym chlebem… ![]()
Novinka dne:
Tomaska jsem dneska poprve i „videla“ kopat.....nadhera alespon vim, ze se ma k svetu! ![]()
Ahoj oxi mas termin porodu na moje narozeniny ![]()
Jsem tady jen na chvilicku, protoze musim jit delat veceri a navic balit…v sobotu odjizdime, tak se uz moc tesim, i kdyz pocasi tady zatim nic moc.
Zitra bezim pro castecne vysledky, tak doufam, ze budou ok a ze doktorka nebude nic namitat proti memu odjezdu…
ciao ciao a kdybych se neozvala vsem krasny pristi tyden!!!!!
Huráááááááááááááááááááááááááá!!!!!Konečně mám ty metříky…strávila jsem nad tím půl dne ![]()
Oxi- ahoj, napiš nám něco víc o sobě
Koukám že máš už skor 12-ti letého chlapa doma. teď víš, co čekáte?
Barco- já si taky každý den říkám, dnesk ato sladké omezím, ale pořád mi to nějak nevychází
Tak si užij dovču ![]()
ahoj OXI !
vitej mezi nami .. jak rikala Luci, moc nas tady neni, tak urcite zapadnes
, myslim tim, ze se neztratis ![]()
Barco ,
jenom 3 susenky
.. to ja jsem schopna snist cele baleni
. jeste taham tajne zasoby, co jsem si privezla z CR, ale uz se mi sakra tenci, takze myslim, ze pres leto budu susit hubu
a budu si muset pockat az na zari, az prijede mamka a zase neco priveze ![]()
Barčo…Tak to máme narozky ve stejnej den,protože já jsem se taky narodila 26.září!
Jakej jsi ročník???Já 1975…jo a fakt bydlíš tak daleko
Jezdíš někdy taky do Prahy???
Leni…(jestli se teda tak jmenujes
)Jak si příšla na to,že mám kluka???Já mám totiž holku…
a čekáme.....mno…tak jednou nám řekli že to bude kluk a po druhý zase holka…takže tak 50/50…A jinak,co bys chtěla vědět o mně?Je mi 31 let,jsem vdaná.Jo a máš móóóc hezkýho kloučka
a pejsky!
Vy co jste z Prahy,tak kde budete rodit???
Všem děkuji za pěkné přivítání…budu se tady objevovat často!!! ![]()
Holky, takže dneska mám vytáčecí den, fakt. Nejdřív mě načala švagrová a teď mě dodělala sousedka…, ale už jsem v klidu, jdu si dát vanu a ve 20 hod koukat na Zahradu. (Můj manžel vždycky říká, že mi zas dávaj tu gyndu
)
OXI, jsi šikula, metříky jsi zvládla na jedničku a jsou moc hezký!
Adys, tobě nechutná sladké, co je u vás? Nebo máš nějaké oblíbené doma v ČR, že se ti už tenčí zásoby? ![]()
Já jsem dneska odolala a nic sladkého jsem si nedala…
Oxi - to můžem probrat i pubertální nápady našich dítek. Ten můj hajzlik už mě dotí skoro dokolečka, ne jen houpání.
Mám děsnou radost. Ukecala jsem manžu a prcek bude Šimon, už mu tak i říká. To až se ty dva bráchové vydaj jednou do hospody a vytlučou to tam, tak se ani nebudu divit. Jen by bylo ještě zajímavé, jestli Mates bude evidentně postavou maminka a moji bráchové ( 2 metry a 120 kg to jistí) a Šimon byl po svém tatínkoj, malej, hubenej, mrštnej. Takže bude doma dvojka ŠIMON a MATOUŠ.