Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2617
30.5.07 12:43

Mario- to bydute mít takhle rychlovku svatbu, 8O . Gratuluji, to už je brzy. A vaši to vědí? a jak dlouho ještě plánuješ být v práci. Většina už plánuje konec, ty ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
30.5.07 12:55

Ahoj holky,

Mario , to jsou mi teda novinky :lol: , tak to Ti gratuluji :lol: Napiš nějaké podrobnější info :wink:

Leni , koukala jsem na ten kočárek bugaboo a já bych ho nechtěla, mě se moc nelíbí. Ale každému se líbí něco jiného. Manželka od manželova bratrance ho má a je s ním moc spokojená. Jedno veliké plus je to, že je prý hodně lehoučký. Když jsme se bavily o tom, že ten náš bude mít 13,5kg, tak se divila, jak je těžký 8O A přitom já jsem nadšená, že je lehký :lol:

Zatim pa a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
30.5.07 13:04

Zuzo- mně se právě taky nelíbí. Ale líbí se mi ta jeho lehkost, suprová ovladatelnost, korbička jde otočit, má přehazovací rukojeť, jde na něj sedačka Maxi Cosi, prostě to co si bych na kočárku chtěla. Jen si ho pořád nemůžu zamilovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.5.07 13:37

mě se taky te Bugaboo nelíbí…hlavně ta korba. Sporťák je trochu jako quinny nebo x-lander( s těma dvěma malejma kolama ve předu) A hlavně by byl asi nad mé finanční možnosti :-) Bych nechtěla za kočár vypláznout tolik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
30.5.07 13:44

A teď jde Leni o to, jestli by jsi si dovedla představit, že s ním budeš jezdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
30.5.07 14:03

Zuzo- no to je přesně ono :lol: Ale byla bych teda pořádně středem pozornosti, tady v Pardubicích jsem ho ještě u nikoho neviděla :wink: A ještě kdybych měla nějakou tu super zářivou barvičkou. :lol:
Ta korba je jak z jiný doby, ale na živo se mi zdálo docela prostorná, větší než u Mutsyho, Qiunny,…
Ale byl by to fakt asi úlet.

Radik- kdybch si spočítala, co dám za Mutsyho celkem, tak by to vyšlo ještě na dráž. Ale u mutsyho byhc to pořizovala postupně a navíc chci minimálně korbu použitou.

No jo, ceny u kočárků, co chci, jsou dost vysoké, ale zase jsou slušně prodejné použité, takže bych do toho nakonec tolik nedala :wink:

Ještě že mám docela času dost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
30.5.07 14:34

ahoj holky! :-)

Marusko ,
vitej zpatky … znis ohodlane, odpocate, optimisticky :-D :-D :-D … teda az na ten pristi tyden v praci :-( , ale to se nejak prezije …
tak svatba … hmmm ;-) … no cekame na dalsi podrobnosti. :-)

bugaboo ,
jako takovy se mi taky nelibi .. a hlavne mi prijde silene drahy .. aspon tady u nas se prodava asi za $900 :roll: … no, nastesti kocarek resit nemusim :-)

za chvili vyrazime na utz, tak se tesim. posledni dobou prcek v brise docela vyvadi, tak jsem zvedava, co bude videt :-) . vecer dam vedet…

mejte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.5.07 14:44

Ahoj,on mi totiz pritel dal prstynek uz loni v prosinci s tim, ze se vezmeme v CR po porodu…nejdriv jsem ho premlouvala, at to udelame jeste v lete v Recku a on porad ze ne, ze asi nebudou penize, tak jsem to nechala byt…jenze pak najednou, ze by si me chtel vzit uz ted v lete (nevim, asi v tom hraje roli rodina, protoze prece byli nastvani, ze cekame dite a nejsme manzele)…porad jsme jen tak o tom mluvili, ale uz minule jsme to tam vsem rekli, takze by se to rusilo jen z duvodu, ze bych nemohla prijet…je to strasne rychle, ale zase si rikam, ze se ted nenervuju a pak se to zaridi behem par dnu.A 19. proto, ze mam tohle cislo rada z duvodu ze : ja mam 19. narozky, pritel taky, datum porodu je 19., prvni rande bylo 19. a bylo mi i cerstvych 19 :P :P ..takze to bylo jasny..... :lol:
Jinak nasi to vedi delsi dobu, neni to tak, ze bychom to oznamili ted…poleti asi jen mamka, to se jeste dneska rozhodne..mozna i tata nebo misto tatky segra. Ale bude to maly…to bylo moje prani, protoze si uvedomuju, ze to bude stat penize a ted je preci jen dulezitejsi mimco a penize pro nej…
A s praci to vypada tak, ze oficialne budu koncit kolem 8.srpna…ale ted si budu brat mesic neplacenyho volna…na svatbu a po pravde..i kdyz bude svatba vlastne hned na zacatku toho mesice volna, tak chci byt s pritelem…dokud to jde. Pak se uvidime az v zari.....tak…takove je info :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.5.07 14:46

jsem teď slupla meloun…a nic. V břichu klid. Asi ji zas tak moc nezaujal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.5.07 14:57

radiku, melouna jsem jedla kazdy den a asi tri dny pred odletem mi po nem bylo tak zle, tak jsem ho prestala jist…v Recku jsem si zase zobla a to samy…asi ho jist ted nejakou dobu nemuzu, coz me stve, protoze ho zboznuju…tak doufam, ze sis pochutnala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.5.07 15:03

jojo…miluju ho…slupla jsem ho jak malinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.5.07 15:04

teda ty mi delas chute :P …ze chci jit do zeleniny a koupit si ho..ale fakt se bojim, ze mi bude zase blbe......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
30.5.07 15:11

Ahoj holky :-)
teeeda mne by se bugaboo libil moooc je nadhernej, obzvlast ty vetsi predni kolecka mi prijdou desne fajn, hlavne kdyz si predstavim jizdu treba ve snehu :-) nastesti to nemusime resit, budem mit podedene a taky asi bych za to ty prachy nedala, prijde mi to zbytecnej luxus na ty dva roky, ale nadhernej to teda je :-)
Mario ptat se te na tve stastne cislo, by bylo asi zbytecne :lol: 19tka je fajn, ja mam 19tyho svatek :-) a svatba v Recku no popravde mirne zavidim, ja chci mit svatbu urcite aspon v lete a venku a doufat, ze bude krasne pocasi :-) takze lenko 12. 12. bych asi nedala :-) max. a to teda bude 9. 9. 09 to je jeste myslim pocasi prijemne i kdyz clovek nikdy nevi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.5.07 15:15

No......radsi neriskuj :-) Já takhle bliju po rybe .....

jinak.....kdy , ze se to chystas vdavat v tom Recku? :-) A Jak mate vyresene bydleni? Nebudete za sebou jezdit ne? Pujdes ty tam nebo pritel sem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.5.07 15:22

Mybe ja chtela taky prave svatbu v lete a kdyby to nebylo v lete, ale po porodu, tak je jasny, ze by to bylo v zime, protoze na jare se zase budeme vracet zpatky tam…i kdyz na druhou stranu…kazda svatba je hezka a necim vyjimecna a je pak i jedno, jestli je v lete, nebo v zime :P
radiku, on prijede sem na porod, pak se musi vratit…nebo musi…pracuju na tom, aby se nevracel, ale asi to tak bude lepsi, protoze pak prijede v listopadu a budeme tu tri mesice (dyl tu byt nemuze - dostane vizum jen na tri mesice)…pak se vratime tam a budeme v Recku zase az do listopadu.....takhle to budeme stridat, dokud budu na matersky…potom.....to se porad rozhodujeme, jestli zustat v Cechach nebo v Recku........a ta svatba bude toho 19.6. :P …ja bych chtela, aby dite chodilo do cesky skoly, ale zase…ja jsem tam tak spokojena…no nevim…nejsme jeste vubec rozhodnuti, kde budeme v budoucnu zit. Ted mame zatim naplanovane jen ty tri roky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí