Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
31.5.07 19:59

Ahojky všem,i já Vás čtu už delší dobu ,ale zlobí mě přihlášení ,a ten metřík je to docela náročné,i já čekám mimíska termín porodu mám podle PM21.9,07, podle uzv 17,9, nyní jsem ve 24+2tt,a budeme mít holku-Michaelu ,máme to řečeno 2× jednou od dr,a jednou ze4D, Jinak mi je 27 let a bydlím v Lovosicích,snad se mi podaří s Vámi Komunikovat a uspěšně se sem přihlašovat Petra

• Citovat
  • Upravit
2617
31.5.07 20:08

Oxi- :oops: špatně čtu a místo my child jsem četla Michal, omlouvám se :?

Vítám i další novou Petru.

Vochy- Šimon a Motouš k sobě moc pěkně jdou. Povedlo se ti to vymyslet dobře. :wink:

No Luci- to bych fakt nezvládla nedat si sladký, to bych musekla být asi mimo domov :oops:

Adys- neříkej, že v Americe nemají žádné dobrůtky, tomu nevěřím :lol:

Já jsem si dala po dietním dnu, dietní večeři a to topinky :roll: Pak nemám mít ty kg tak nahoře :cry:

Jdu přemluvit dítě do postele a pak koukat na tu Gyndu :lol:

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
31.5.07 21:10

Ahoj holky,

vítám Oxi - další Pražandu. Kde budeš rodit? Já chci Bulovku.

Vochechule - tak ti gratuluji k výběru toho nejhezčího jména :lol: Naši synové budou mít stejné jméno. Taky už mu běžně říkáme jménem, abychom si zvykli (my i Šimonek). A musím říct, že z tohoto jména už neuhneme :lol:

Dneska jsem byla na cvičení - docela makačka, posilování břicha mi dalo zabrat :lol:

Dneska jsem si koupila jahody a ted večer se jima totálně přecpala :lol: :lol:

Holky, jakou značku pračky máte doma? A jste s ní spokojeny? Vybíráme do nového bytu spotřebiče. Ledničku chci Electrolux, ale u pračky furt nevím. Tak mi prosím dejte své reference.

Mějte se a pro pracující: huráááá - zítra je už pátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
31.5.07 21:35

Petrax - můj kamarád prodává Miele spotřebiče, a teď od něj asi taky koupím pračku. Mají nějaký spešl patent na oštinový buben, prý to neničí tolik prádlo a je chytrá sama. Jen si navolíš co tam dáváš za prádlo a ono si to vymyslí jak to vypere. Jen ta cena je stršidelná, od 20 tisíc a víc. Ale normální pračka má trvanlivost cca 10 let a oni tvrdí minimálně 20. Ještě mi říkal, že 8 kg pračka, třeba Fagor, v žádném případě do ní nenarveš 8 kg prádla. Ideální jsou 6 kg. Buben mají totiž na velikost stejný. Je to prý nejlepší Německá firma na domácí spotř. Mám od něj už 2 vysavače a jsou super. Tak teda nevím, jestli jsem ti něčím poradila. :lol: :lol: :lol: :lol:
Já tvrdím, že u nás to jméno jinak díky staršímu klukoj dopadnout nemohlo. Já chtěla Matouše od 18 a narodil se mi až ve 23. Holčičku jsem chtěla Anna-Marie. :? Chudinka než by se podepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.6.07 08:09

Ahoj mamky…
vitam Petru a Oxi - taky bydlim na Praze 4 :P ......vypada to, ze budu rodit v Motole…
Voche…krasny jmeno :P
S tim sladkym…vcera jsem si rikala to samy…zacalo to snidani, kdy jsem nasla na stole karlovarsky oplatky…behem dne docela dobry a vecer jsem neodolala cokoladovym kusum, co jsem privezla nasim z Recka (jsou uplne uzasny a jelikoz jsem privezla 3 druhy, tak jsem samozrejme musela opet ochutnat vsechny…jinak jich vyrabi dohromady asi 12, tak jsem rada, ze jsem koupila jen ty 3 :lol: ).pak jsme sli k sousedce na narozky a bylo mi az trapne, jak jsem se cpala bramburkama…ale ona pak taky, tak mi hned bylo lip :lol: …ale vycitky nemam… 8)
Barco, uzij si dovcu…me vcera ko dopadla dobre…chce me videt za 14 dni jeste pred odletem…, takze si v klidu muzu koupit letenky… jupiiiii :P

Mejte se krasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.07 08:35

miísek

Asi mezi Vámi zůstanu stále anonymní,nejde mi tam ani přidat profil :( ,poradte mi někdo jak na to

• Citovat
  • Upravit
609
1.6.07 08:36

Těhulky

MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 27+5/ KO 7.6.) Katka +9,5 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 27+1) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 26+2) Tomašek +4kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 26+0/ KO 20.6.) Chlapeček +8 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 25+6/ KO 12.6.) Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 25+4/ KO 18.6.) Hedvika, Bruno +11,5 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 25+3/ KO 5.6. ) Překvapení +4 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 25+2) Překvapení +9 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 25+2/KO 7.6., UTZ 11.7.) Překvapení +4kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 25+2/ KO 7.6.) Holčička +3 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /25+2) Překvapení +4 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 24+4/KO 14.6. ) Překvapení +9 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 24+3) +3,5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 24+3)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 24+2) Adam, Sabrin 

petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 24+1) Šimon +6 kg
Petra ( 1980 / Lovosice / TP 21.9. / 24+2 ) Michaela 

berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 24+2/KO 30.5. ) Překvapení *moonlight** (Brno / TP 23.9. / 23+6) Holčička 

Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 23+1/ dvojčátka ) +7 kg
Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 23+4 )
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 23+0) Šimon +2 kg

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

Dlouho se neozvaly

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 27+0) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 25+3) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 25+3) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 22+6, UTZ 23+5) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 25+1) naposledy se ozvala 5.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.6.07 09:30

Ahoj holky :lol:
tak se hlásím, že už jsme s Jasmin z nem. doma. Malá byla opravdu statečná!!! Já jsem se držela všelijak, těh. hormony mi daly zabrat :cry:

Všechny vás moc zdravím a ozvu se až se trochu zmátořím. Hezký víkend.............

Jolana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.6.07 10:06

Ahoj holky :)

dva dny mi nešel net, tak píši až dnes. Včera jsem byla u sestry a odvezla jsem si věci na miminko, co jsem u ní měla ještě po Davídkovi a po jejím synovi. Hned jsem to doma vše probrala a mám z toho velikou radost. Dost jsem se s tím kochala :lol: Zjistila jsem, že nebudu muset skoro nic kupovat. Tím, že je Dáda listopadovej a miminko bude zářijové, tak mám většinu sezóních věcí. Jen budu muset dokoupit nějakou lehkou čepičku, kalhoty a bundičku (mikinu s kapucí) a to je vše :lol: Jen kdyby to byla holčička, tak dokoupím něco růžového…

joulo, tak to jste šikulky, že jste to tak pěkně zvládly. Já se chystám s Dádou také na vyšetření kvůli nosní madli, měl měsíc v kuse rýmu, teď byl něco přes týden bez rýmy a zase se mu občas oběví. Ale většinou jen tak dvakrát denně, ale moc moudrá z toho nejsem. A ještě se mi zdá, že mluví nosem. A tak mám obavy, že ta mandle je zvětšená. Švagr dělá na ORL, tak nám nabídl, že pokud by měl Dáda tu mandli zvětšenou, tak že by mu jí vytrhli u nich v nemocnici v Příbrami. A manžel by tam s ním mohl být na nadstandartním pokoji a mohl by tam s ním přespat. v Motole prý rodiče nesmí být s dětmi na pokoji, ale můžou být jen na ubytovně. To mi příjde šílené, nebýt u tak malého dítěte a nechat ho v nemocnici samotné 8O Ale pořád doufám, že to dobře dopadne a zvětšená nebude.....

Vítám nové těhulky Petru a Oxi :)

Oxi, já jsem také z Modřan, nebo spíš z Kamýku. Kde přesně bydlíš? Já chci rodit u Apolináře :)

Voche, pěkná kombinace, ŠIMON A MATOUŠ :lol: :lol: :lol:

LUCI, to je mi líto, že Ti ten test na cukrovku nadělal tolik neplechy. Já jsem jim tam u Dády právě také málem omdlela, tak se tentokrát té cukrovky také děsím. Ale doktorka zatím nic o testu neříkala, tak uvidím v úterý, jestli se o něm zmíní. Ale an druhou stranu si říkám, že se jí na to asi zeptám, je lepší mít jistotu, že tam ta cukrovka není. A také mám pořád chuť na sladké, mám ho snad každý den. Tak si říkám, aby tam ta cukrovka nebyla :?

Určitě jsem chtěla ještě na plno věcí reagovat, ale nějak jsem mimo obraz, za ty dva dny, co jsem tu nebyla, jste toho stačily zase hodně probrat :wink: třeba si později ještě na něco vzpomenu, tak se ozvu. Teď jdu ven, chci Davídkovi koupit nějaký dárek ke dni dětí. Mám představu, že mu koupím nějakou hru, ale zatím nevím jakou…
Jinak všem přeji krásný víkend a zatim pa

[VŠEM DĚTEM, I TĚM KTERÉ JSOU JEŠTĚ V BŘÍŠKU PŘEJI VŠE NEJ NEJ NEJ KE DNI DĚTÍ :D :D :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.6.07 10:25

Ahoj..
joulo, to je dobre, ze uz jste doma..... :P
Zuzi, chtela jsem se zeptat vcera dr., jestli me bude posilat na test, ale zapomnela jsem na to… :? …mozna me nikam neposila jen proto, ze jsem ji ze zacatku tehu rekla, ze nikdo z rodiny cukrovku nema…to jsem totiz nevedela, ze ji mela moje babicka a ted ji ma priteluv tatinek…tak nevim no…jdu tam az za 14 dni, pak hned zase letim. Kdyz tam zavolam, tak to dopadne jako minule, ze mi ten telefon polozi......a ta jeji sestricka je nemocna, takze je k tomu jeste hodne nervozni, protoze je na to sama......

Taky preji vse nej detem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.07 10:39

mimísek

Tak ať se snažím ,nejde mi to ani ten metřík :( ,jinak moje váha před těhu byla 58/167,nyní mám 61,koukala jsem že řešíte i kočárky ,no já přemíšlím o dominu oxford,je to tříkolka ,ale ve předu místo jednoho kolečka jsou dvě vedle sebe,cena i s autosedačkou je 10,5tis,je polský a bohužel jsem neobjevila žádné www stránky.Co se týká problémů ,které Vás provází jsem ráda že nejsem jediná zácpy a otíkání nohou jsou neustálé.Já jen pořád bojuji se záněty pochvy ,a to i přesto že si kupuji speciální mýdla a přípravky,ale je to jen těď v těhu tak snad to po porodu bude dobré.Na cukrovkovém testu jsem zatím nebyla a ani mi včera nenaznačil že bych měla jít,další ko mám 21.6.Pokusím se dát nějaké fotečky do galerky ,ale nevím jestli to pujde.Přeji pěkný den Petra

• Citovat
  • Upravit
6337
1.6.07 10:59

AHoj těhulky :lol: dneska jsem si přispala a teď se z toho nemůžu dostat, pořád tady chodím jako bludná duše. Musím uklízet a žehlit.

ZUZO, sestřičky na tom vyšetření na cukr říkaly, že jsou na to zvyklé, že se tam maminám dělá špatně.
Mario, tak když má cukrovku přítele tatínek, tak to spadáš do rizikové skupiny, možná by bylo lepší to doktorce říct. Já jak jsem na tom testu byla, tak tam se mnou byla paní, která byla ve 32tt a teprve jí ten test dělali.

Petro, co ti nejde s tím přihlášením. Kdyžtak napiš Lesině SZ a ona Ti poradí. Metřík zvládneme, ať budeš přihlášená :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.07 11:06

mimísek

Přihlášená jsem ,ale nejde mi tam dopsat profil,skoušela jsem dát i fotky do galerie a taky nic skusím jí napsat Petra

• Citovat
  • Upravit
6337
1.6.07 11:17

Petro, kdybys byla přihlášená, tak se neukazuješ jako anonymní…Napiš jí a dej vědět. Nebo mi tady podrobně napiš, co ti nejde a já se na to zkusím podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.07 11:19

mimísek

Už jsem jí napsala tak počkám na odpověd,jsem přihlášená jako LEA12

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie