Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
11.6.07 08:03

Zuzi, tak snad se ti ty neštovice vyhnou, držím palce :!

Mě dneska vzbudila křeč v pravém lýtku, myslela sem, že si ukroutím nohu, je to fakt docela bolest :(
Tak jsem hned ráno poslala manžu pro balík Magnezií a už tady upíjím. Ale přitom na to beru i ty léky od dr. a stejně se občas nějaká křečůvka objeví…

Mám dneska hrozně moc vaření a budu dělat jahodovej koláč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
11.6.07 10:22

Ahoj,
dlouho jsem se tu neukázala a mám takový dojem, že jsem propásla nějaké svatby a zasnoubení, takže dodatečně přeji všechno nej.
U nás nic nového, jen v pátek jdu na vyšetření na ortopedii, tam se mám dozvědět konečné rozhodnutí, zda opravdu budu rodit plánovaně císařem. Po tom, co mi gyndr. nastínil možné komplikace a klešťový porod, či akutního císaře, tak se raději přikláním k plánovanému císaři. Hlavně aby mimi bylo v naprostém pořádku. Děsí mne představa, že se porod v půli zastaví a budou naše zlatíčko rvát s velkými problémy krkolomě ven. Navíc doktor hrozí větším miminkem a to v kombinaci s mojí hodně šikmou pánví není moc dobrá prognóza na přirozený porod. Na poslední kontrole jsem měla +7kg, tak prosím o změnu v postupce, jo a další kontrolu mám 19.6.
K opalování, tak to já vůbec neplánuji, bojím se, abych mimi neublížila. Ještě existuje jeden důvod, v těhu se rády dělají pigmentové skvrny, tak pozor.

Krásný den. JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
11.6.07 10:41

no…ja holky budu opalovat jen ty nohy…jinak jsem ve stinu a ctu si knihu :-) Nebojte :-)
Taky bych te prcince nechtela ublizit preci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
11.6.07 13:31

Ahojky,

tady je zase vedro na padnutí :roll: :?
Já chci někam k vodě do stínu, ale ještě nemůžem kvůli těm ATB :cry: Se asi uvařím.

Zuzi- to tě obdivuji, ž ejste vydrželi celý týden nejít ven, to bych se doma asi zbláznila. ALe když to jinak nejde, co se dá dělat :( My když nejdem dopoledne, tak už Adam v poledne škemrá, že chce jít ven. Je zvyklý na 2× denně ven. I když dřív tot aky tak nebylo, to až poslední půl rok, možná 3/4rok. :wink:

Luci. ty křeče ti nezávidím, to musí být fakt bolest. Hele přijedu na tu jahodový koláč, jo? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.6.07 14:29

Ahoj holky,

tak Dáda dopadl na kontrole dobře, už můžeme chodit ven :D Ale ne na sluníčko, ale někam do stínu. Už mám vyhlídnuté hřiště, kam budeme chodit dopoledne, je tam stín a moc příjemně :) A konečně také můžu Dádu dnes pořádně vykoupat a napustit mu vanu. To se mu uleví a mě také. Už to potřebuje jako sůl. Je to pech, když se ty neštovice nesmí máčet. Ale i tak jsem ho občas v rychlosti osprchla, jinak by v tomto vedru nemohl existovat a asi by se udbal. Ale měla jsem to dovolené od doktorky.

LUCI, děkuji, ale stejně mám pocit, že se mi nevyhnou :cry: To bych musela mít asi hodně veliké štěstí… psala jsi, že budeš dělat koláč… Já jsem včera našla recept na jahodový závin, tak jsem ho zkusila a není nic moc. A to jsou ty jahody máčené v čokoládě a obalené v kokosu. tak jsem se na to těšila a byla jsem z toho zklamaná. Ale byli u nás včera manželovi rodiče a těm to chutnalo :)

Leni, já jsem se sama divila, že byl Dáda hodný a nebyl protivný. Také je zvyklý chodit hodně ven, když je ve školce, tak jdou na zahradu dopolende a odpoledne cestou ze školky také zůstáváme ještě alespoň hodinu venku. No mile mě překvapil :D

Jinak hlásím přírůstek na váze o 2kg, tak už mám dohromady +6kg. Najednou to nějak rychle naskakuje :lol:

Mějte se hezky a přežívejte ve zdraví ta hrozná horka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.6.07 15:05

Těhulky

MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 29+1/ KO 21.6.) Katka +10 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 28+4) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 27+5) Tomašek +4kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 27+3/ KO 20.6.) Chlapeček +8 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 27+2/ KO 12.6.) Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 27+0/ KO 18.6.) Hedvika, Bruno +12 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 26+6/ KO 26.6., cukr. test 13.6. ) Překvapení +6 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 26+5) Překvapení +9 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 26+5/KO 22.6., UTZ 11.7.) Překvapení +4kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 26+5/ KO 9.7.) Holčička +5 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /26+5) Překvapení +4 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 26+0/KO 14.6. ) Překvapení +9 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 25+6) Překvapení +3,5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 25+5)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 25+5) Adam, Sabrin 

petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 25+4) Šimon +6 kg
Petra ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 25+3) Michaela +3 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 25+3/KO 27.6. ) Překvapení *moonlight** (Brno / TP 23.9. / 25+2) Holčička

Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 24+4/ dvojčátka ) +7 kg
Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 25+0 )
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 24+3/ KO 28.6.) Šimon +4 kg

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

Dlouho se neozvaly

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 28+3) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 26+6) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 26+6) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 24+2) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 26+2) naposledy se ozvala 5.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.6.07 15:15

Tak mám konečně hotovo :roll:

Leni, jasně že přijeď, ale pospěš, dlouho nebude :lol: :lol: :lol:

Ještě mi zbyly jahůdky i na koktejlíka, tak si ho chladím v lednici a půjdu za barák na houpajdu a hodím nožky hore, ať si odpočnou.

Zuzi, to bych si dala ten závin, jen to čtu :wink: a určitě je moc dobrej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
11.6.07 17:33

Navrat z Jesola....

Ahoj holky,

tak se hlasim po tydeni dovolene u more…i kdyz jsme meli nejaky ten den skarede byly i krasne slunickove letni dny a moc jsme si to uzili! K opalovani…jsem pouzivala 50 + od Vichy a i kdyz mam oblicej plny pih pigmentove skvrny se mi nastesti neudelaly…jinak jsem vetsinu casu travila ve stinu pod slunecnikem a na slunicku jsem byla hlavne, kdyz jsme si delali prochazky. Nakonec jsem sehnala plavky v celku pro tehulky v jednom sportovnim obchode jen za 600 Kc tak jsem je vyuzila…u more bylo pomerne dost tehulek…Francesco jim a hlavne mi rika hrosici a tak me vzdycky upozornoval na hrosiky, kteri se prochazeli po plazi…i s mnohem vetsim briskem. Meli vetsinou dvoudilne plavky a cele brisko venku. Ja jsem se v mori jen oplachovala a kdyz mi bylo hodne horko sla jsem proste pod sprchu a tak jsme se s Tomaskem docela dobre osvezovali…a myslim, ze se mu to libilo, protoze se minuly tyden pomerne rozkopal! :lol:
Ted uz jsme ale zase doma a venku je pomerne dusno, tak se mi moc na prochazky nechce. Nastesti ve ctvrtek prijede na par dni muj tatka a sestrenice, tak snad podnikneme nejaky ten vylet.

Vitam Oxi a Petru:
Oxi - jsem rocnik 75…

Berenice:
Paleni zahy mi dava docela zabrat nicmene na radu maminky jim neloupane mandle a vzdycky to funguje! :wink:

Adys:
Tomasek bude mit jen jedno jmeno…vetsinou se tady davaji dve jmena hlavne holcickam a to jeste spise na jihu…horsi bude rict Francescove mamince, ze nebudou krtiny.....to zase bude… :roll:

Ke sladkemu…taky si ho vozim…tatranky, margotky, ledove kastany a karlovarske oplatky…MNAM! :)

Zuzko…doufam, ze se tem nestovicim vyhnes…ted je ma syn me kamaradky z Milana a taky nic moc…radeji se ted nevidime…

Zitra si bezim vyzvednout doporuceni na dalsi krevni testy…ach jo…tak mi budou brat krev bud ve stredu nebo ve ctvtek kvuli tem jaternim testum a kdyz budou lepsi dostanu antibiotika na toho streptokoka … :?

Mejte se krasne a hezky vecer!

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.07 19:03

ahoj holky tak po tom co jsem tu četla se zdržuji už sluníčku,byla jsem v bazénku a pak jsem poslušně zalezla do stínu.

Dnes jsem si udělala smaženici ,opravdu výborné po tom sladkém co pořád jím je to parádní změna.

Tak semějte všichni pěkně pa pa Petra

• Citovat
  • Upravit
594
11.6.07 19:06

Ahojky těhulky

taky jsem se včera pokusila navlíct do plavek, ale nějak jsem si připadala jak hrošice. Pěknej špek. Teď mi konečně vykouklo břicho a ono pomalu ze dne na den a jak. Teď už je teda pěkný. :lol: :lol: :lol: Jěště že mám v autě tu klimačku, ale zase se bojím, abych z ní nebyla nemocná, je to prevít na angíny a těm se u mě daří. Teď jen čekám, kdy konečně přijde na to zaučování zástupu. Už toho mám občas po krk, a zástup pořád v nedohlednu. Říďa si hraje na pana krále a odvolávám co jsem odvolal, a slibuju co jsem slíbil. Jen se mu to trochu pomotalo a pořád nevím na čem jsem. Jen se pořád ptá, kdy opravdu budu muset na tu mateřskou nastoupit. Jestli budu jezdit ještě v srpnu, tak mu zakroutím krkem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mějte se krásně a neupečte se venku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.07 19:36

Nevím jak u vás ,ale mě se to bříško taky pořádně vylezlo,a taky z ničeho nic ,jaké máte míry od pupíku když vám je měří tím metrem já měla na kontrole a to bylo 6.6 22cm,vychází to u mě tak 1cm na týden od těch kontrol ,ale mám pocit že mi tet začalo rust rychleji než ten jeden cm. Petra

Vochechule: na tu práci už bych se opravdu vykašlala,v těchto parnech máš odpočívat a né se stresovat :roll:

• Citovat
  • Upravit
1687
11.6.07 20:35

Ahoj holky,

tak mám za sebou opět pracovní víkend - každý den jsme až do noci malovali, uklízeli atp. V sobotu večer jsem cestou domu málem brečela, že mě tak bolí nohy, že nedojdu domu. Hrozně mi otýkají a 2 dny neustáleého lezení na štafle nebo lezení po kolenou po podlaze mi dalo zabrat :( Sice si říkám (a všichni ostatní taky), že nesmím bláznit ale musím se šetřit, ale nějak mi to nejde.

K těm křečím - také je mám, hrůza. V sobotu jsem 3× v noci musela vztát a rozcházet to.

Mimčo už pořádně kope, začíná mne budit i ze spaní. Takže nejenom že blbě usínám a brzy se budím, ted se budím ještě během noci kvůli mimču či křečím :cry:

S tím opalováním - porodní asistentka na cvičení nás upozorňovala, že se nesmíme opalovat, ani solárko ani přiliš teplé koupele. Mimču se prý neúměrně zvyšuje teplota a může to mít velmi vážný dopad. Tak holky, pozor na to!

No, nic veselého za posledních pár dnů nebylo, tak jsem ráda alespon za vaše pozitivní zprávy. Zítra jdu na KO, tak věřím, že vše bude OK.

Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.6.07 21:27

Ahoj holky :-)
teda vy mi s tim sladkym delate chute, jahodovy kolac, knedliky, mnam mnam, ale drzim se a posledni co jsem pekla, byly takovy sladkosti z ovesnych vlocek, celkem to slo, ale kolac by byl urcite lepsi :lol:
S tim spatnym spanim se pridavam, prijde mi ze jsem KO a tak si jdu lehnout uz temer usinam, ale pak zacnou svaly pracovat a je to takovy divny tlak, musim to rozhybat, no a taky uz ty polohy u spani, ale jsou i horsi veci, ze joo :wink: Taky uz mam ten kojici polstar, tak ho ted pouzivam ruzne na podlozeni pri spani a muzu jen doporucit, je to prijemne.
Tak se mejte krasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.6.07 22:50

Hezký večer,
ale teď už tady asi nikdo není a většina jste už v pelíšku :wink:

jen jsem se chtěla pochlubit, že se mojí švagrové dnes narodila dvojčátka a je to páreček :lol: Mám z toho velikou radost :D :D :D Jen mě mrzí, že je jen tak neuvidím, jelikož musím počkat, jestli se mi objeví ty mrchy neštovice, abych je nenakazila :(

petrax77, tak hodně štěstí na zítřejší kontrole

Barco, děkuji, také doufám, že se jim vyhnu, ale moc tomu nevěřím :? koukám, že jste si to na dovolené pěkně užili, tak to je super. docela Ti to závidím, také bych někam vyrazila

LUCI, pokud chceš ten závin vyzkoušet, tak tady je recept, ale opravdu mi to přijde málo sladké, do těch ořechů bych asi přidala cukr…http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JQJMMQESF&id_kategorie=JNLQCOO5

Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.6.07 22:51

LUCI, tak ten odkaz mi moc nevyšel, je to na www.recepty.cz a ve vyhledávači Jahodový závin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí