Poradna duly
Jana Čurdová
Adys tak přesněji Váš obrázek byl uspěšně nahrán na server,bude zobrazen po schválení adminem Petra
a jo.. protoze nejses registrovana, tak to trva delsi dobu … taky se mi to jednou stalo
, tak se snad dockame ![]()
Ahoj těhulky,
Adys - ta rychlozavinovačka je fakt pěkná.
Já už koupila (no, kromě 2 párů ponožek je to jedinná věc, co zatím na mimčo mám
) spací pytel. Je na 0-6 měsíců, na kšandy a dole ještě se zipem. Kamarádka mi ho doporučovala, že je to lepší než peřinka - zejména přes den. Na noc to samozřejmě chce něco teplejšího, co zakryje u ručičky. Ale mám v plánu ještě nějakou rychlozavinačku a pak asi deku.
Dneska jsem byla u zubaře - byla jsem objednaná už 2 měsíce a celou dobu jsem doufala, že to bude jen „preventivní“. Ale jako napotvoru se mi před 2 týdny vylomila plomba s půlkou zubu. Takže jsem vysolila 1600,– Kč
za spravení zubu a k tomu jahodovou injekci proti bolesti
Mimčo si celou dobu v klidu spalo a vůbec mi nevadilo, že mu maminku trápí na zubařském křesle ![]()
Tak se mějte, běžím dodělat hlávkový salát, co budeme mít k večeři. Zítra jdeme na koncert Monkey Business, ve středu má kolega z práce rozlučku a ve čtvrtek oslavíme přítelovi narozeniny (asi jen doma). Tak se případně omlouvám, kdybych se dlouho neozývala, ale čeká mne společenský týden
![]()
ahoj holky,
tak se zase hlasim
a do galerky jsem pridala nase fotky…
Koukala jsem se, ze resite spinkani miminka…ja jsem si zatim poridila takovou prenosnou tasku, kterou dam na noc do postylky do ktere dam zavinovacku, kterou mi mamca kopila v Tescu, a pres den ji muzu dat i do obyvaku nebo do pokoje s pocitacem, tak budu moct mit maleho porad na ocich…ale taska je docela mala a vydrzi tak cca 2 mesice pak bude spinkat v postylce ve spacim pytli, ktery mi koupila mamca v H&M pripada mi docela prakticky…je stejny, jak ho popisovala Petrax 77. Nam se tady pomalu kupi obleceni a vecicky pro miminko, tak doufam, ze se nam o vikendu podari dat dohromady tu skrin do pokojicku at uz tam muzu vsechno naskladat a rozdelit…
Nedavno jsem si koupila tasku na koleckach do porodnice, kterou prodavali dohromady s nejakym casopisem, tak tam zacnu skladat veci pro mimco a pro me koncem cervence, i kdyz na kurzu nam rikali, ze bychom mely mit pripravenou tasku od 7 mesice…jenze ja pro sebe jeste nemam skoro nic koupene…jinak tady v porodnici obleceni miminkam nedavaji musime si prinest svoje a na kazde nasit jmeno a prijmeni mimiska, tak to jeste taky budu muset udelat…od zacatku cervence mi zacina prakticky kurz…2 x tydne cely cervenec, tak uvidim co nam reknou…
Holky, vite uz jestli v porodnici, kam pojedete je rooming in po celou dobu nebo jen v nekterych hodinach?
Hezky vecer!
Těhulky
MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 30+2/ KO 21.6.) Katka +10 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 29+5) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 28+6) Tomašek +8kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 28+4/ KO 20.6.) Chlapeček +8 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 28+3) Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 28+1/ KO 18.6.) Hedvika, Bruno +12 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 28+0/ KO 26.6., cukr. test 13.6. ) Překvapení +6 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 27+6) Překvapení +9 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 27+6/KO 22.6., UTZ 11.7.) Překvapení +4kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 27+6/ KO 9.7.) Holčička +5 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /27+6/KO 19.6.) Překvapení +7 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 27+1/KO 12.7. ) Překvapení +10,5 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 27+0) Překvapení +3,5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 27+0)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 26+5) Adam, Sabrin
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 26+5) Šimon +7 kg
Petra ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 26+4) Michaela +3 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 26+4/KO 27.6. ) Překvapení *moonlight** (Brno / TP 23.9. / 26+3) Holčička
Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 25+5/ dvojčátka ) +7 kg
Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 26+1 )
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 25+4/ KO 28.6.) Šimon +4 kg
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let
Dlouho se neozvaly
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 29+4) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 28+0) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 27+7) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 25+3) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 27+3) naposledy se ozvala 5.4
Ahoj holky ![]()
tak vcerejsi KO dobra, jen ta vaha… Mono pripis mi kilo navrch
a dalsi 9. 7.
adys jestli bych teda ten rozdil kostelnich zivotu mela porovnat ze Simpsnu tak to jo
me tyhle veci vytloukla z hlavy ortodoxni babicka, byla fakt silena
tu tam potkat jako sestru, tak tam nedam ani psa na chvilku
no kazdopadne se tam pujdem asi na podzim podivat a uvidime ![]()
Holky este chvilku a muzem zacit pit malinik ![]()
tak vsem preju krasne utery ![]()
Ahoj holky,
chválím všechny fotečky bříšek a hadříků, které jsou v galerce ![]()
Já jem si včera objednala na spinkání na vaše rady ten spací pytel. Tak uvidíme, jak se v něm bude mimču líbit.
http://img4.mimibazar.cz/…a6005739.jpg
Jinak dneska jedu na kontrolu, jsem objednaná na 11:50, tak kolem desáté hodím sprchu, načančám se a pojedu, mám to docela daleko a jedu dneska sama bez manži, tak si dám fóra.
Všem přeji pěkný den, ikdyž dneska má být hrozný vedro.
Ahoj......
petrax........spokojena jsem. Na baby-cafe je i diskuse na X-landera XA. pročti si ji
Skládání super. Být tebou, tak promyslím klasickou 4kolku a raděj jdu do toho co mam já.......je to fakt super na ovládání.Určo to v obchodě vyzkoušej.
Jinak…koupila jsem ho v Dětském ráji v Husitské ul. Měli tam akci za veletržní cenu pro ty,kdo se prokáže ceníkem z veletrhu. Zadarmo k tomu mam i slunečník X-sun......Brali jsme celou
u i s autosedajdou..
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
www.detskyraj.cz tu akci maj do 24.6 a cenik mam jeste doma. Kdybys ho chtela poslat a rozhodli jste se treba ho jet v patek koupit.
Se v sim vsudy byl za 12.890.- + zdarma slunecnik, lze objednat i pres net.....
JJ…opravdu mas dva Mopse? Chteli jsme ted kupovat kamosku cerde,ale nestihli jsme a ted uz je pozde. Nevypiplala bych to z louzicek driv, nez se mimi narodi. tak holt budemuset jeste chvili pockat. ![]()
Ahojky,
tak Matyáš se ráno vzbudil s bolestí v krku a teplotou
a to je 14 dní, co dobral antibiotika, ach jo
Takže jsem s ním zase zavřená doma ![]()
Radiku, moc pěkný kočárek ![]()
Holky, chtěla jsem se jen zeptat, jestli máte kočárky doma nebo někde jinde uskladněný?
Radiku, vážně mám. Dva béžové mužské, jednomu bylo v únoru sedm a druhému bude v srpnu osm. Je to paráda mít dva, nikdy bych tomu nevěřila. Hrozně spolu řádí, ale také spí. Myslela jsem, že budou potřeba dva pelechy, ale oni svorně spí opřeni jeden o druhého. Je to radost je pozorovat. Vřele doporučuji. Chodíš na den mopse?
Luci, tak přesně o tomhle pytli jsem já mluvila. Pořád jsem se rozmýšlela, zda ho mám u Simony koupit, tak už mám vyřešeno, byla jsi rychlejší. Myslím, že jsi udělala dobře a navíc Simona je spolehlivá, už jsem pár věciček od ní brala.
Krásný den všem.
JJ
JJ tak to je super… Jsem pak zvedava na fotky nasich mopsů s mrnousama ![]()
Zrovna ted mi psal Pepa,ze videl nabídku mopse za slusny peniz…jestli prej chci. No byt to o dva mesice driv …tak jo, ale ted si to neumim predstavit…piplat stene a jeste mimi . Skoda. cerda mohla mit uz kamosku.....a ja za chvili nebudu mit na ni cas, tak se mohla pobavit s ní.
Na den Mopse chodíme...... Ale loni jsme nebyli a letos asi taky nestihnem…vzhledem k datu porodu ![]()
A odkud jsi ty?
Ahojky,
Katko- kočárek nový ještě nemám, tak ti moc neporadím. Ten starý je teda pořád ustájen na chodbě. U Adámka jsem měla kočárek u našich, kde jsem ještě do začátku listopadu (áďa se narodil na konci prosince) bydlela. Ale měla jsem trvalé bydliště nahlášené už někde jinde. Tak jsem si říkala, že tma vlstaně nebydlím
![]()
Teď to taky řeším, kam ho dám, ale spíš byhc ho měla už konečně koupit ![]()
Dneska mi psala kamarádka, ž emají taky opět ATB a už po 2., tak to jsou teď nějaké zákařné viry. Tak se drž, ať to taky nechytneš.
Holky, nějak málo kecáme, nezdá se vám
Každá vždycky napíše jeden příspěvěk za den, tak nám ty stránky moc nenaskakují. ![]()
Zítra jdu KO, už se děsím té váhy
Navíc mi začalo opět dost tvrdnout břicho, tak jsme radši zase začala brát Magnézko. Brala jsem ho asi měsíc, pak jsem přestala, protože to tvrdnutí bylo docela snesitelné. Ale teď je to přes den skoro každou hodinu
Tak doufám, že jen děloha trénuje.
Tak zatím ahoj.
Lenka
já mám kočárek u tchánovců.....doma bych ho z pověry nenechala ![]()
Jo…kecame málo…to je fakt. Kolikrát tady nikdo třea večer nejni a člověk by si rád pokecal. ![]()
To já mám večer většinou u netu útrum, buď tady je manža, nebo má kecy, že zase sedím u netu. A navíc, věčer jsem ráda, ž ejsem ráda a že mám nohy nahoře
Když dítě spí ![]()
Adys napsalo mi to že jsou na schválení admin Petra