Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
22.6.07 12:14

Ahoj holky :)

dnes je venku příjemně, ani by mi nevadilo, kdyby takhle bylo až do září :wink: Ale zase by mi bylo líto dětí, že by si neužili přes prázdniny sluníčko

Včera jsem konečně objednala kočárek, tak mám o srarost míň a mám z toho dobrý pocit :D :D :D Dodací lhůta je 3-4 týdny.
Také jsem začala pomalu nakupovat kosmetiku pro miminko, vložky do podprsenky apod. Dáda včera dokonce pro miminko vybral i dudlík, tak máme universální žlutý s kačenkama :lol: (od Nuku). Tak už mi snad chybí jen líh na pupíček a buničinové čtverečky. Jo a také ještě musím objednat ten monitor dechu Nanny, našla jsem ho na netu za 2190kč. Ale manžel se ho pokusí sehnat přímo od výrobce, tak jsem zvědavá, jestli pochodí. U Dády jsme ho pořizovali také přímo od výrobce a vyšlo to mnohem laciněji.

noční košile , budu mít dvě propínací

kojící podprsenka , doma mám po Dádovi dvě obyčejné a ještě si budu chtít koupit jednu nějakou pěknou. Ale nechávám to také až na později, asi si jí pořídím až někdy během srpna

jednorázové kalhotky , zatím mám od kamarádky 2 kusy těchto http://obchod.vlacek.cz/popup_image.php?… a pak seskusím zeptat ještě kamarádky, co dělá v porodnici, jestli by mi nemohla sehnat dvoje od nich. Nechce se mi zbytečně zase kupovat balení po 5 kusech. Dnes jsem se na ně ptala ještě v lékárně a tam mi nabízela kalhotky od Teny, jsou sice prací, ale za jedny chtějí 50kč. To mi příjde dost drahé a hlavně zbytečné. Mě teda stačí ty obyčejné jednorázovky

dovolená , jelikož jsem také na neschopence, tak si jí budu vybírat také až po skončení mateřské. Určitě se to takto vyplatí

Hanu , tak to je mi bráchy tedy líto, ty neštovice jsou hrozný prevít. hlavně v tomto věku. Mě se do obličeje naštěstí žádná nedala, z toho jsem měla docela obavy

Petrax77 , to máš teda pech s tou porodnicí. Kamarádka rodila v Thomayerově nemocnici a byla tam spokojená. Hlavně si to co nejdříve zjisti, aby Tě ještě vzali

LUCI , tak to je super, že už Ti dorazil kočárek :D Mě až příjde, tak se s ním asi budu těžko loučit, až ho budu muset dát někam pryč. No už aby bylo září a mohly jsme v nich ty naše miminka vozit :lol:

Maruško , jestli jsi měla včera svatbu, tak Ti přeji VŠE NEJ NEJ NEJ A HODNĚ ŠTĚSTÍ NA SPOLEČNÉ CESTĚ ŽIVOTEM!!!!!

Tak to je zatím vše, přes víkend tu nebudu, jedeme na chatu. Mějte se hezky a užijte si víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
22.6.07 12:47

Ještě Vám sem dám fotku Davídka, dnes mi jí poslala teta a moc se mi líbí :lol:

http://rodina.cz/…m/dxdaxx.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.6.07 12:58

Peťo , včera jsme s manžou volali na Bulovku, abychom se zeptali, co a jak. Tak nám řekli, že ani sami ještě nevědí, jestli se nějaká rekonstrukce dělat bude nebo nebude. Že se zatím jenom o tom mluvilo, že by se to dělat mělo, ale nejsou peníze, takže těhotný normálně berou. Já už teda fakt ničemu nerozumím a nevím, co si o tom myslet :nevim: :nevim:

Zuzi , mně by taky nevadilo, kdyby bylo takhle příjemně venku pořád :)
Davídek v autíčku je krásný!!!
Užíjte si víkend na chatě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
22.6.07 13:00

Ahojki!!!!

Píšu už po 3. Pokaždé jak jsem to napsala tak mi vypadnul net. :evil:
Na kontrole jsem byla až dneska, včera jsem nebyla schopná ani vstanout z postele. Normálně jsem celý den prospala. Miláček už stresoval že mě zaveze do nemocnnice že to není normální… Ale dneska na KO všechno v pořádku malá váží 1850 g. Další ko 19.7. a váha +11 kg :evil: Od 17.7. mám nástup na mateřskou. Teda ani nevím kdy to uteklo.. 8O :lol:
Já jsem měla úplně šílené 2 týdny. Nejdřív manžel prodával psa takže nálada nic moc. V neděli nám rupnul bojler, takže jsme měli vytopenou koupelnu. Pak jsem ji měla celou rozbombardovanou protože jí celou předělávali aby jsme měli přístup k teplé vodě. V ponděli jsme zateplovali ložnici. ( konečně už je hotová a budeme spát normálně a né v obyváku). Pak si manžel 3 dny hrál z autíčkem v garáži protože jsme měli v sobotu tuning sraz tak se leštilo, stříkalo a dělalo poslední úpravy na našem miláčkovi. Večer po srazu jsme měli akci z kámošema z tuning klubu v jedné diskotéce. Těšila jsem se jak si z manžou po dlouhé době „trsnem“. No jako vždycky když se an něco těším… Hrála tam úplně šílená hudba, bylo tam nahulené a reservované místa na sezení jsme měli úplně u parketu takže se nešlo ani domluvit 8O V ponděli jsme si byli koupit nový bazén ( ten starý nám roztrhali psiska jak se chtěli taky vykoupat :) ) Už jsem se viděla jak si v tom teple rochním v bazéně. No tak jsme ho včera začli zkládat a zjistili jsme že chybí 2 schůdky, asi 4 šroubky a dokonce i hadice k filtraci. To už na mně bylo moc a normálně jsem se rozbrečela. Takže z bazénem čekáme do neděle kdy k nám mají přijít z té firmy odkud ho máme a sestaví nám ho oni. Miláček domluvil kamoše který je u hasičů a bazén nám napustí z cisterny takže to bude trvat jenom chviličku ( kdyby jsme ho napouštěli normálně tak to trvá zhruba 2 dny). No ale při mojí smůle určitě od pondělka začne pršet a bude pršet celé prázdniny. :D :?
Jinak mě úplně strašíte s tou taškou do porodnice. Já mám jenom tu prázdnou tašku. Asi vyrazím příští týden na nákupy :D
U nás je dneska zase šílené teplo…Asi si vlezu do vany a vylezu až večer :D :lol:
To jsem se teda rozepsala… 8O Užijte si víkend Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
22.6.07 13:36

Ahojky,

přiznám, že by mi taky nevadilo, kdyby bylo takhle celé prázdniny :oops: Ale to by jsme chtěli asi jen my těhulky a důchodci. :lol: Děti by za to rády nebyly :?

Zuzo- ta fotka je opravdu moc pěkná.

Mončo- tak to jsi teda neměla dobré dny, tka snad bude už líp. Já taky když se na něco těším, tak to pak dopadne špatně. Tak už se radši na nic netěším, preventivně :roll:

Jak si zavádím na noc ty globule, tak to je fakt chuťovka, několikrát denně mněním intimku, je celá žlutá. Taková křiklavě žlutá :roll: :lol:
Navíc jsem zjistila, ale teda už to je déle, že mám dole asi křečovou žílu, nebo co to je. Naštěstí na místě, kde to při sezení nebolí, ale občas ji cítím.
Si taky todle těhotenství musím všechnov vybrat :twisted:

Tak se jdu naobědvat- zapečený květák s bramborama :wink:

Pa a kdyžtka hezký víkend.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
22.6.07 14:38

ahoj holky,
jenom v rychlosti, protoze za chvilku odjizdim na KO … nevim, kdy se vratime, ale asi tady uz nikdo nebude :-)

Monco ,
teda to byl vypraskanej tejden .. to ti povim … no snad sis to vybrala a ted budes mit pokoj. :-) a neboj .. ten bazenek si jeste uzijes …

Barco ,
myslim, ze ses ptala na ten rooming in .. u nas je to tak, ze si muzes rict, jak a kdy chces mit mimco u sebe. ja jsem to udelala tak, ze pres den jsem ho mela u sebe na pokoji a v noci jsem si ho nechavala prinest na krmeni. rikala jsem si, ze mam posledni 2 noci, kdy bych se mohla relativne i vyspat, takze jsem to ho vyuzila :-)

vis nestiham .. mejte se krasne … uzijte si vikendu … :-)

p.s. … mne se teda prsa co do velikosti kosicku nezmenily .. ani v dobe tehu ani po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.07 15:29

Ahojky
Lenak: ty globule máš na zánět,já takové měla macminor 500,asi před 14 dnemi,jsem měla zánět pochvy,a musím říct že jsem taky pořád měnila,a měla jsem po nich tlaky v podbříšku.

Co se týká jednorázovek já je kupovala v lékárně od Tena a prodávaly je i po kusech jedny 29,50Kč dají se i přeprat a ktomu sem kupovala vložky po porodu 20ks za 20kč takové silné a veliké :roll:

Mono taky poprosím změnit váhu celkem +4 kg,a asi i změna termínu už mám 4 a mám ho na 15.9 děkuji Petra lovosice

Tak Vám přeji pěkný víkend Petra

• Citovat
  • Upravit
650
22.6.07 16:02

Ahoj holky,

Zuzko, moc moc hezka fotka!

Mono, to bude dobry, pristi tyden bude lip :wink:

Adys, v porodnici, kam asi pojedu je rooming in pres den … asi cca od 10:00 do cca pulnoci, ale pokud je mamca prilis unavena muze dat miminko do „jesli“ i pres den. Do tech maji rodice pristup prakticky porad, ale jinak tam nikdo jiny z rodiny ci znamych nesmi.

Marusko, VSECHNO NEJ NEJ NEJ!!!!!!Doufam, ze svatebni den byl nadherny a ze na nej budete vzpominat jako my dva… :D

Podpsenky…no ja mam zase normalne velikost 85 A.....obvod siroky a prsa mala.....tak se mi taky tezce schani dobra podprsenka. Kdyz jsem ale byla v Praze, tak jsem si koupila baleni 2 ks tehotenskych od Mother Care a jsem s nema maximalne spkojena! Jsou bavnene a s sirsimi raminky a behem celeho tehotenstvi mi sedi 85 B. Kojici zatim jeste nemam…asi koupim 2 v Chiccu at mam do porodnice a pak se uvidi… :)

Kocarek mame doma…teda ten zdedeny mame korbicku v pokojicku a spodni cast ve sklepe…ten novy, ktery budeme pouzivat az cca od unora mame zatim na chodbe.....hodne me „strasili“, ze bychom si nemeli kupovat veci na miminko predem, ale ja si rikam, ze jestli se neco stane kocarek ci jine veci pro mimco tomu na vine urcite nebudou :wink:

Ode dneska beru ty antibiotika.....tak doufam, ze bude vsechno ok a ze to Tomikovi nebude moc vadit…ach jo :roll:

Krasny vikend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
22.6.07 16:55

Ahojky

JJ - ty podprdy od Anity jsou super. Já mám jednu těhoteskou, mám totiž stejný problém jako ty. 80 maximálně 85 obvod ale tu těhu mám H a kojo dělají největší I. Takže jsem ji musela objednat ještě v 90, aby mi byla alspoň o číslo větší. To H mi teď teky nijak extra velký není. Zvlášť když mám jen tu a každý večer ji musím vyprat. Jen je u nich problém, paní říkala že ji dovezou tak za měsíc.

Holky máte taky některá výtok? Vypadá to na klasickou kvasinku. Mám doma čípky gynopevaril a nevím jestli si ho můžu naaplikovat. Nebo raděj počkám za týden na kontrolu. Intimka to jistí, ale to svědění je pěkně hnusný. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Doma se mi k mému údivu podařilo manžu ukecat, a zítra začínáme malovat pracovnu v patře, přestěhujem tam počítač a smontujem skříně v ložnici. Přestěhujem pokojíček, mládě spí pořád s náma tak snad už začne konečně spát sám. A potom to nejhorší - kuchyň. To bude hrůza, děs. Vyklidit, smotat koberec, vyspravit praskliny na zdech a vymalovat. To si myslí, že to za týden stihne. :D :D :D :D To se těším. :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
22.6.07 17:22

tak jsme zpatky z KO … dneska to byla zase rychlovka .. :-)

zatim se zda byt vsechno v poradku, az na jednu ‚malickost‘ .. samozrejme pri me smule mam zvysenej ten cukr, takze musim znovu na test, tentokrat ten 3hodinovy … :-( ach jo … porad je tam sance, ze to bude ok, ale moc tomu neverim … presne takhle to bylo s adamem a musela jsem drzet dietu … :-(

takze to jsou posledni zpravy od nas .. jinak mam kilco navic :-) , dalsi KO je 9.7. :-)

hezkej vikend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
22.6.07 18:21

Petro- přesně ty globule, jak píšeš, mám taky. Dr. říkala, že tam mám nějaký kvasinky, či co a že tyto globule jsou širokospektrý, taklže asi ani neurčovala přesně, co to je.

Voche- já výtok měla, ale teď trochu ustal. Ale začalo to svědění (opravdu nic moc teda) a dr. ,mi dakla ty globule, jak píšu výš. Nevím, asi bych radši bez rady Dr. nic nezaváděla :?

Adys- tak držím palečky, ať to dopadne dobře. Kdyžtak to max. 3 měsíce vydržíš. Já si to teda nedokážu představit, to bych asi umřela bez sladkého :-(

jo a jedna novinka od nás. Dneska jsem dokopala manžu do krámu s kočárky :lol: A máme vybráno. Bude to CasualPlay S4, tka teď jdu zjistit, jestli ho mám objednat přes net, nebo když to nebude tak velký rozdíl, radši ho vezmu v krámě, přeci jen to bude pro případnou reklamaci jednodušší.
Ještě jen řeším, že jsem chtěla sedačku Maxi Cosi a ta na něj nejde, ale jde na Zappky co máme dom. Tak jeslti koupit MC nebo Casual, kt. půjde na kočár. Manža říká, že stejně Maxi Cosi má všechnx testy zapalceny, proto vyhrává, no nevím, ale…

Tak hezký večer.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.07 19:00

Lenak-Adys: U mě to začalo taky výtokem,pak to hodně svědilo až bolelo
taky bych šla raději k doktorovi ,aby ti ty globule co máš doma nepřivolaly krvácení nebo rozleptání čípku pa Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.6.07 19:01

to bylo pro voche sem si spletla jména

• Citovat
  • Upravit
6337
22.6.07 19:33

Holky, tak u nás krásně prší, je super vzdoušek.

Pustila jsem se do žehlení, tak mě to jde pěkně od ruky, když se u toho dá tak krásně dýchat :lol:

Leni, no taaaak, super už máte vybranej kočík :lol: je pěknej, koukala jsem na něj…

Adys, tak to je pešek s tím cukrem, ale snad to bude na tom velkém testu v pořádku…držím pěstičky :wink:

Zuzi, moc hezká fotka Davídka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
22.6.07 19:46

Leni - jak se ty globule jmenujou? Mě dr vždycky napíše ten gynopevaril nebo takovej skoro kulatej čípek. Ten nevím jak se jmenuje, ten zrovna doma nemám. Ale po něm jsem měla vždycky jak píšeš úplně žluto.
Počkám do čtvrtka, ono se to ukáže občas, tak se pokusím intim mýdlem ty mrchy trošku povyhnat. Prý na ně i pomáhá pomatlat kačenu jogurtem, ale to jsem teda ještě netestovala. 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí