Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
650
25.6.07 17:47

Adys, ta je teda krasna!!!!!

Me by se taky takova libila…jenze jsme zdedili, tak si nechame tu po detech Francescovy sestry.....

Bezim se sprchnout…tady je pro zmenu vlhkost na 55 %.....

Ciao ciao

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
25.6.07 18:13

Barčo, maluješ jako na zdi? A čím? Zítra se chystáme malovat večerníčkové postavičky u sousedky do pokojíčku. BUdeme to dělat temperkama a to tak, že je přimýcháme do Remalu…
Už se mooooc těším, taková generálka na náš pokojíček :lol:
Nechceš hodit fotečku?

Holky, fakt nekecám s těma tvářema :lol: jsem jako křeček :lol: :lol:

Adys, moc pěkná postýlka :lol: A ještě chválím fotečku, moc Vám to tam sluší :lol:

Tady je taky vedro, to je síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
25.6.07 18:21

Ahojky holky

tak nějak nestíhám na všechno reagovat.
Adys - postýlka je nádherná.
Já dneska vyrazila k gyndr, mám příšernej výtok a bolí to při malé. Můj mudr měl bouračku, tak ho prý už do porodu určitě neuvidím. :cry: :cry: :cry: :cry: Zastupovala ho nějaká jiná dr, hrozně příjemná paní. Dala mi nějaký čípky + mastičku. Jinak na ty moje 4 - 5 kg řekla, že to je v pohodě, že jsem sama velká dost. Test na cukrovku mě nemine, mám se objednat do laboratoře cca za 14 dní, mám žádanku a za 3 týdny se mám objednat na UTZ, taky ho budou dělat jinde. Ještě jsem se ptala na termín porodu, protže mi ho do průkazky ještě nenapsali, tak opravdu 28.9. a podle UTZ 22.9.
To moje mládě dneska dostalo u dr zase antibiotika, má teď zánět průdušnice. Je sranda ho poslouchat, příšerně chraptí.

Jinak vítám nové těhulky. :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.6.07 18:35

Ahoj Luci,

no ja nemaluju primo na zed…to by me milacek hnal… :wink:

Jednoduse na tvrdy papir a pak je soupnu do barevneho ramecku…hodim nejake fotecky do galerky jakmile udelame alespon z casti pokojicek…jak rikam zatim jsme u toho samolepiciho pasu s medvidkama a skrine :lol: A obrazky budou vypadat lepe az budou viset na stene :wink:

Ted musim bezet trochu pouklidit. Milacek mi slibil, ze se vrati brzy z prace, ale vzhledem k tomu ze je pul sedme o tom zacinam silne pochybovat ach jo… :roll:

Ciao ciao

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
25.6.07 18:44

Ahoj

Mybe…já mám kulifrndu taky teĎ napříč.....docela se děsím,ale snad se ještě přetoší. Má tak 14dní čas......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.6.07 18:48

Holky a jak to poznate, ze je napric?

Ja to jen odhaduju…kdyz me tlaci „dole“ a chce se mi casto na zachod, tak predpokladam, ze ma hlavicku dole.....ale ten pocit nemam porad…treba ted kope uplne vsude… 8O
Do kdy by se mel pretocit hlavickou dolu? Jsme ted ve 30. tt…a na utzv jdeme az 13. cervence.

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
25.6.07 18:49

Ahoj těhulky,

teda, vy jste se dneska nějak rozepsaly. Vše jsem si přečtla a už jsem zapomněla, komu jsem chtěla co napsat :lol: :lol:

Adys - ta postýlka je prostě úžasná 8O My ještě žádnou vybranou nemáme, ale taky se chystám (no, to se asi předpokládá :lol: :lol: )

Nováčci - také Vás tu vítám :-)

Neschopenka - dneska ráno jsem šla ke gyn, ukecat ho, zda mi dá od 2.7. neschopenku. A asi má dovolenou na 14 dní. Zase tam byla ty krávy (sorry za ten výraz) sestry, nepříjemný jak nevím co. Ani mi prostě narovinu neřekli, že má dovolenou. Vůbec je nezajímalo, jestli mi něco není apod… :cry: :o A moje hormony to zase vzaly nějak blbě - došla jsem k autu a měla jsem málem slzičky na krajíčku. Jednak z bezmoci a jednak ze vzteku, že jsem tu babiznu pořádně neseřvala… :oops: (nojo, potvrzuje se pravidlo - kde je skvělý doktor, tak sestra je hrozná).

Tak to jsou asi všechny události dnešního dne. A opět je vedro a mě není moc dobře.

Jo a ještě k té váze - buďte v klidu. Já přibrala i v obličeji (jsem jak měsíček) a hlavně hodně na nohách (fuj,fuj, fuj :nevim: )

Tak ahoj.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
25.6.07 21:06

adys moc hezka postylka :-) my zdedime kos a postylku, ale kdybych kupovala tak by se mi takova libila nebo kolibka, ted jsem videla nekde na netu dokonce s motorkem, ze se sama houpe a jeste hraje, coz je ulet :lol: tu teda asi ne :lol:
Brcav hodila jsem do galerky fotku prdolky napric, ale je z 24 tydne, ted kdyz je napric, tak je to jeste znatelnejsi a hlavne citelnejsi :lol: ale popravde jsem rada, od doktora mam predepsane porad magnezko a tak jsem mela strach z ruznych clanku, ze bude mit mimi ochable svalstvo, ale nevypada to tak, spis naopak :lol:
radiku kdyztak budeme premlouvat a snad se nam ty nase radosti pretoci :-)
Vyrazime do kina na Volver, tak jsem zvedava, mejte pekny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
26.6.07 06:50

Těhulky

MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 31+2/ KO 19.7) Katka +11 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 30+5) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 29+6) Tomašek +8kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 29+4/ KO 18.7./UTZ 4.7.) Chlapeček +11 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 29+3) Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 29+1/ KO 9.7.) Hedvika, Bruno +13 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 29+0/ KO 26.6., cukr. test 13.6. ) Překvapení +6 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 28+6/ KO 20.7.) Překvapení +12 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 28+6/KO 9.7., UTZ 11.7.) Překvapení +5kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 28+6/ KO 9.7.) Holčička +5 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /28+6/KO 10.7.) Překvapení +10 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 28+1/KO 12.7. ) Překvapení +10,5 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 28+0) Překvapení +3,5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 28+0)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 27+5) Adam, Sabrin 

petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 27+5) Šimon +7 kg
Petra ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 27+3) Michaela +4 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 27+3/KO 27.6. ) Překvapení 

LadyDi ( 1983/Náchodsko/TP 21.9./ 27+3) Dianka +2 Kg
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 27+3) Holčička 

Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 26+5/ dvojčátka ) +10 kg
Kammka 26+5 Holčička 

Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 26+4 )
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 26+4/ KO 28.6.) Šimon +4 kg

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

Dlouho se neozvaly

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 30+4) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 29+0) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 29+0) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 26+3) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 28+3) naposledy se ozvala 5.4

Náš host

Evikule (1982/ Česká třebová/ TP 24.8./ 31+4) Ládík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.6.07 08:15

Tehulky, ahojte po ranu!

Tady uz je zase slunicko…vcera vecer jsme meli pomerne silny vitr az mi spadl kvetinac … ale jinak to vypada i dneska na poradne vedro…

Mybe teda mimco je tak krasne videt.....ja nevim moje je videt jen obcas, kdyz se hybe nebo kope, ale takhle cele to ne…nejak mam to brisko zakulacene a tak Tomik nikde nevycniva a nejde to moc poznat, jak je zrovna polozeny… :wink:

Holky jeste vas budu otravovat s tim prebalovacim pultem…jak by mel byt vysoky? Ja jsem v Ikei videla komodu, kterou bych pouzila, ale ta je ve dvou velikostech: vyska 100 cm nebo 78 cm? Ja merim 170.....mamca mi radi tu mensi…ale kdyz jsem se koukala na klasicke prebalovaky s vanickou ta vyska byla tak cca 97 -100 cm…

Hezky den!

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
26.6.07 08:20

Tak myslím, že nestihnu vůbec reagovat, včera jsem neměla svůj den. Ty změny teploty a tlaku mě dostávají. Měla jsem křeče v podbřišku a divné tlaky na spodek, stalo se mi to v autě, myslela jsem, že ani nedojedem pro postýlku. Cesta zpět domů byla přímo utrpením. Naštěstí doma se mi to díky ležení uklidnilo, jen teď nevím, zda to bylo z toho vedra, nebo tou jízdou autem, nějak jí v těhu nesnáším. Dřív jsem byla cestovatel, teď to ale nějak nejde. Sladkou odměnou mi byla pěkná postýlka.

Adys, moc pěkná postýlka, je jak z pohádky. To my máme obyč. bukovou, jediným spestřením jsou kuličky nahoře na kratších stranách.

Polohu napříč u mimi také dobře znám, tu zkoušelo včera ve čtyři hodiny ráno, až jsem se musela smát, jak se napínaly a boulovaly strany břicha, pěkně najednou. Dnes si dává špuntík pohov, asi se včera nějak přepínal.

Také vítám nováčky, to bude v září úrodička.

Petro, z těch sestřiček si nic nedělej, mají asi dojem, že bez doktora nemusejí nic dělat. U nás zase zavřeli na čtrnáct dnů celou ordinaci. Doufám, že mě ty bolesti přejdou a já nebudu muset navštívit náhradního doktora, to by se mi vážn nechtělo. Jo, ještě konečně snad někdo s naducanými tvářičkami. Já mám tváře jako meloun, o nohách ani nemluvě. Snad nám s tím pomůže kojení. Mám kamarádku, která nikdy nebyla štíhlá a to už jí znám nějakých osmnáct let. Teď co má doma dvě malé holky je jak tyč a to v těhu byla pěkná, ale kojením jí šlo všechno pěkně dolu.

Brclav, já budu používat jako přebalovák stůl, na který manža namontuje postranice (tedy doufám) a položím tu omyvatelnou podložku. Vedle bude komoda s věcičkami. Koupání se bude odehrávat v koupelně na pračce, kterou mám hned vedle vany. Snad to bude tak vyhovovat, čas všechno ukáže.

Voche, nějak Vás přepadl bacil. Brzy se oba uzdravte.

Zuzi, ty jsi krásně štíhlounká. Paráda, tedy jak to holka děláš, moc Ti to sluší.

Krásný den všem.
JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.6.07 08:33

Dobré ráno těhulky,

já jsem normálně dneska spala až do osmi hodin! TO je úlet, jsem byla úplně v šoku, nejdýl totiž vždycky vydržím tak do půl sedmé… a tak si ani manža nenatahuje budík do práce, já jsem prý jistota :lol: No a dneska eeee, zaspali jsme :lol:

V noci tu byla bouřka jako blázen a teď je venku škaredo a má takhle být prý dlouho a před chvílí ve zprávách říkali, že nás teplotní rozdíly zabíjí 8O , no ani se nedivím, když včera bylo 30 a dneska 18, že.
A ukazovali, že v Řecku jsou teplotní rekordy až 45 stupňů. Tak jsem si vzpomněla na Marušku, aby se nám tam neuvařila…

JJ, to je naprd, že Tě včera bříško tak zlobilo…Já zase poslední dobou každé dopoledne mám takové stavy, kdy mi je slabo a mám třeba až mžitky před očima. A zjistila jsem, že mi to dělá v obchodě, nevydržím stát ani ve frontě na salám, tak furt kupuju jogurty :lol:
A do obchodu jezdím autem, pěcho bych zpátky nedošla.

Tu polohu napříč taky nepoznám…, musím napsat stejně jako Barča, že mám bříško tak kulaté, že nic není vidět, jen když mimi dost kopne, tak se udělá boulička.

No, tak já se půjdu obléct a pojedu do krámu, budu dneska dělat nějakou pomazánku a pak jdu malovat té sousedce obrázky na zeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.6.07 09:05

Ahoj těhulky :-)

Moc vás všechny zdravím! Ta včerejší změna tlaku mi dala pěkně zabrat, jak jste na tom vy :?: Já proležela celé odpoledne a dokonce jsem si pro jistotu dala magnezko :cry:
Adys ta postýlka je opravdu nádherná :srdce:
Brcav já měla přebalovák předělaný z PC stolku co vyráběl manžel a jeden takový cestovní v koupelně na pračce - ten nafukovací z Ikea. No a výšku si musíš rozhodnout ty aby tě nebolely záda… moc nízko - musíš se ohýbat a moc vysoko - až budeš mimíska pusinkovat po koupání či přebalování budeš muset na špičky :-) takženěkde uprostřed.

Váha - z původních 49 jsem na 56, takže +7kg
Na kontrolu mám jít 17.7. i na tu poslední krev a velký UTZ 11.7.

Taky jsem byla na tom 3D a nemám nic :evil: , sestřičky se smály, že tak to je vždycky, moje máma tam totiž pracuje /Gyn Centrum/ takže jsme to zkoušely na 5× a nic, mimi se furt otáčelo opačně, nebo si hrálo s pup. šn. ..... taky jsem uplácela čokoládkou a taky nic, takže si počkáme až na origilál.

To jsem se nějak rozjela, tak zatím ahoj Jolana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.6.07 10:36

Ahoj holky,

to me mrzi s tou zmenou teplot a tlaku…i tady, kdyz zacne najednou prset se maly sesune dolu a neni to moc prijemne…nicmene ted je tady vedro, ale Tomasek moc nekope asi taky odpociva :wink:

Prebalovak, tak ja asi pujdu opravdu do te Ikeacke komody jen se jeste musim rozhodnout jestli mensi nebo vetsi…koupani bude probihat v male vanicce, kterou dame do nasi vany.....

Luci, prijemne malovani!

Ciao ciao

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.6.07 10:39

Zkousim metrik, ale nejak mi nejde vlozit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí