Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
26.6.07 21:22

Luci - co takhle melouch. Potřebuju pro tý svoje dva trestance co dělaj věčně že pracujou Pata a Mata. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Radiku - Mates v tom lehátku vydržel minimálně do dvou let. :) :) :) Když jsem v roce přestala kojit a dostal lahev, tak si do něj vždycky sám zalezl s mlíkem a byl naprosto spokojenej. Možná bych někde i našla fotku, ale nemám ji jak naskenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
26.6.07 21:29

tak ja se hlasim, ze mam taky utz 11.7. :-)

jo a mmch … uz je ze me i americky obcan :-) , tak doufam, ze tady s vami muzu porad byt :lol:

Di ,
ja jsem s Adou travila zase vetsinu casu na zemi … byl zivy dite a v polohovaci zidlicce, ani v postylce nechtel byt :-) … clovek planuje a planuje a deticky si to pak stejne udelaji podle svyho ;-)
ale rekla bych, ze kocour klidne skoci i do postylky :-) , aspon mne teda prijdou kocky zvedavejsi a vetrelejsi nez psi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
26.6.07 21:34

Ahoj holky :-)

teda radiku vecicek mas opravdu hodne, no my podedili tak toho mam taky dost a chystam se, ze tento tyden zajedem koupit prasky a balzamy na prani a dam to taky uz dokupy. V cem holky perete? Ja premyslim o Lovele nebo persil sensitiv, ale asi na to maly mimi tu lovelu…

adys jaka byla prisaha? jinak nadherna vanicka, takova futuristicka 8)

lenko ted kdyz je prdolka napric tak to poznam zcela bezpecne neb se mi brich natahne a vybouli do stran a je to nekdy takovej tlak, ze mam pocit, ze me protrhne :lol: ale jak jsem psala, vetsinou pomuze, kdyz chvilku hladim a premlouvam :wink:

JJ taky to mam s tou vahou stejne, neprejidam se, sladky jen obcas a urcite ne vecer a vaha jde nahoru, ale uz sem se prestala nervovat, cukrovku nemam a rikam si, ze kazda jsem halt stavena jinak, no a brzo budem mit zaprah tak to zas pujde dolu :wink:

satek - zezacatku jsem ho moooc chtela, libi se mi a jedna kamaradka mi ho predvadela, ale prislo mi to na me takove neprakticke, moc zamotavani, moc velky obal, takze jsem se rozhodla pro klokanku, navliknu a jdu :D no a dalsi plus je, ze pro muze to bude prijemnejsi nosit klokanku nez satek.
Taky myslim, ze zalezi na povaze ditka, ale nesmi se zas nic prehanet, klokanku chci vyuzivat hlavne pak na jare na ruzne vylety, kde se s kocarkem clovek moc nedostane :-)

tak vsem preju pohodovy vecer a klidne spani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
26.6.07 22:56

Mybe,
prisaha byla v pohode. nejdriv administrativa, pak trocha toho plkani :roll: a pak spolecna prisaha, zase nejaky plkani :roll: , dokonce jsme dostali i obcerstveni :potlesk: a slo se domu.
ta oficialni akce trvala asi 45 min, ale ja tam musela byt hodinu predem, takze pro me to bylo dlouhy. navic, z nejakyho mne neznamyho duvodu jsem byla az 3. od konce, takze jsem si to vyckala. nastesti se mohlo celou dobu sedet :-)

dokonce jsme dostali i vlajecku :-)
http://img.photobucket.com/…3_7365_1.jpg

zato pan soudce mi pripadal jako z muzea voskovych figurin nebo aspon jako po poradne plastice :lol:
 http://img.photobucket.com/…3_7369_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
26.6.07 23:29

adys tak to gratuluju :D takze jsi ted ofiko cechoamericanka :-)
a kolik vas celkem delalo prisahu? no ten soudce je takovej kapanek jakoby navoskovanej nebo vybotuloxinovanej no a neboje to albin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
27.6.07 04:01

mybe,
diky :-)
myslim, ze rikali, ze nas tam delalo tu prisahu asi 46, ale kazdej tam mel sebou rodinu, znamy atd., takze ta soudni sin byla cela plna … tak kolem 150 lidi :-)
jsem rada, ze mam celej ten proces za sebou, ted uz potrebuju jenom vyridit ceske rodne listy pro oba prcky, ale pockam, ze se to maly narodi, abych to delala vsechno najednou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
27.6.07 07:22

Těhulky

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif

MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 31+3/ KO 19.7) Katka +11 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 30+6) Natálka +8 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 30+0) Tomašek +8kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 29+5/ KO 18.7./UTZ 4.7.) Chlapeček +11 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 29+4) Filip, Anna +4 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 29+2/ KO 9.7.) Hedvika, Bruno +13 kg
Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 29+1/ KO 26.6., cukr. test 13.6. ) Překvapení +6 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 12.9. / 29+0/ KO 20.7./ UTZ 11.7.) Překvapení +12 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 29+0/KO 9.7., UTZ 11.7.) Překvapení +5kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 29+0/ KO 9.7.) Holčička +5 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /29+0/KO 10.7.) Překvapení +10 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 28+2/KO 12.7. ) Překvapení +10,5 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 28+1) Překvapení +3,5 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 28+1)
joula (1975 / Pha 4 / TP 19.9. / 27+6/ KO 17.7./ UTZ 11.7.) Adam, Sabrin + 7 kg
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 27+5/ UTZ 11.7.) Šimon +7 kg
Petra ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 27+4) Michaela +4 kg
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 27+4/KO 27.6. ) Překvapení 

LadyDi ( 1983/Náchodsko/TP 21.9./ 27+4) Dianka +2 Kg
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 27+4) Holčička 

Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 25.9 / 26+6/ dvojčátka ) +10 kg
Kammka 26+6 Holčička 

Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 26+5 )
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 26+5/ KO 23.7./ UTZ 20.7.) Šimon +5 kg

Maminky

http://www.gify.nou.cz/…ubory/43.gif

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

Dlouho se neozvaly

http://www.gify.nou.cz/…bory/po7.gif

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 30+5) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 29+1) naposledy se ozvala 18.2.
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 29+1) naposledy se ozvala 14.3.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 26+4) naposledy se ozvala 4.4.
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 28+4) naposledy se ozvala 5.4

Náš host

http://www.gify.nou.cz/…bory/o32.gif

Evikule (1982/ Česká třebová/ TP 24.8./ 31+5) Ládík _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
27.6.07 08:07

Dobré ránko!

Holky dík za pochvalu pejska. Armádě jsem prodala psa poprvé a už nikdy to neudělám. Nemám na to srdíčko. Ani nevíte kolik noci jsem probrečela a chce se mi brečet i u fotek. Navíc když vím že slouží i v Afganistánu tak mi to nedělá dobře. Ale jsou s ním spokojení tak mě to aspoň trošku těší. Manžel takhle cvičí psy x let. Vždycky si koupí štěně, vycvičí ho a prodá. Teď naposledy prodával fenku do ameriky. ( Vždycky se pohádáme protože já nechci aby je prodával, pak si pobrečím a zas je líp..)
Jak jste tady některé psaly že vám v pondělí nebylo dobře tak se k Vám přidávám. Ráno jse ještě normálně natírala kotec ( asi 2 hod). Kolem 11 hod. mě začaly úplně šíleně bolet záda a v podbříšku. Nemohla jsem ani ležet a to jsem musela jít pro Míšu do školy. Je to asi 1 km a já jsem myslela že nedolezu. Nazpátek jsem už skoro brečela bolestí. Celý zbytek dne jsem ležela a nemohla se ani pohnout. Přešlo to až večer.
Strašně jsem se těšila jak si to poslední těhotenství užiju a ono mi dává pořádně zabrat :? :(
Včera jsme s milačkem a kamošema od policie organizovali ukázky výcviku psů pro děti z prvních tříd. Děcka byli nadšení ale já jsem byla na konci unavená jak kotě. Obdivuju učitelky… některé děti byli úplně šílené, mohla jsem jim 15 krát říkat ať to nedělají a oni to klidně udělají znova.. :twisted: :twisted: Večer jsem ani neměla náladu na Pc a to už je co říct :D

Váha… Taky se nepřejídám ani nejím sladké a potvora leze pořáds nahoru :evil: :evil: :evil:

Šátek… uvažovala jsem že si ho pořídíme ale nakonec ho kupovat nebudu. Doma bude mimčo buď v obýváku v cestovní postýlce nebo v lehátku. No a venku jelikož jsme pořád někde ze psama tak bude v kočárku.

Radiku.. to je ale věciček :D

Pokud se nepletu tak dneska by se nám měla vrátit Maruška.

Málem bych zapomněla..

Vítám nové těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
27.6.07 08:22

Maxiku, to je přesně ono. Já ho zase potřebuji kvůli pejsánkům. Oni si velice rádi lehnou tam, kde je měkoulinko a ta deka pro mimi by jim určitě moc vyhovovala, minimálně by si k mimi přilehli, nebo na něj alespoň dali hlavu, což by se mimi nemuselo líbit. To lehátko mi přijde šikovné, zatím ale vyčkávám. Až bude mít ohlasy od kamarádky, tak dej vědět. Díky.

Mybe, to jsem ráda, že v tom nejsem sama, už jsem si připadala divně. Taky mám pocit, že to pak vyběháme.

Krásný den.
JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
27.6.07 08:23

Dobré ráno těhulky

stavila jsem se jen pozdravit a mažu do obchodu, pak se stavím a napíšu víc…zatím papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
27.6.07 08:36

Dobré ráno.
Ad šátek -mám ho pořízený,barevně přesně ten na obrázku, značka Didymos:
http://nosenideti.cz/images/olaf.jpg /> Já bych si koupila levnější, ale tenhle platila mamka. Nechci to s ním přehánět, ale volné ruce člověk potřebuje často. :wink: Kamarádka nosí malou na menší vycházky furt (nemusí vytahovat kočár) a nemůže si ho s manželem vynachválit.
Ad lehátko -já osobně bych si vůbec neplánovala pořizovat, ale známá mi ho půjčí.

Kat-ko , gratulace k UTZ. Já byla taky včera. Mimísek je stále kluk :lol: a má něco kolem 1700g. Doktor ale říkal, že to neříká vůbec nic o velikosti při narození. Průměrně ale mimi prý teď přibývá 250g týdně!!! To bysme měly mít skoro čtyřkilátka :roll: :lol: . Jo a nahoře mám necelých 9kg, za poslední dva měsíce jsem nabrala snad jen 2 kila. A můj pupík je spíš pupíček-kolem 95cm(podle toho, jak cvrček vystrčí prdýlku :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.6.07 10:13

Ahojky teda vy jste se rozepsaly,

Dnes jsem byla na tom cukrovkovém testu,pro výsledky jsi jdu v pul druhé,jsem s toho jak sem nejedla dost unavená,jinak ta glukoza nic moc,ale nevyklopila jsem ji.

Gratuluju všem k výsledkům z kontrol a taky vítám nové těhulky

Pa pa Petra lovosice

• Citovat
  • Upravit
3329
27.6.07 11:32

Ahojte vsechny,
vy jste toho tolik napovidaly, ze jsem vcera stihla jen tak tak precist a uz ne reagovat.
Zdravim Evikuli a Lady Di!!! Zase je nas o par vic, kdyz jsem to porovnavala treba s cervnem, tak nas tu bylo strasne malo… Diano, odkud jsi presne? Ja pochazim z Noveho Mesta n. Metuji a jezdim tam ted skoro kazdy vikend za nasima.
Holky, mam vybrany kocarek !!!! :D :D Konecne, nakonec jsem se rozhodla pro Mutsy 3Rider a zelenou korbicku (Sport 31), ale to jeste neni 100%, mozna se dnes rozhodnu pro bezovou az jak je obe uvidim v obchode. No ale podvozek je na ceste. :D
Satek - koupila jsem milackovi k Vanocum babyvak, kamaradi si ho moc chvali a tak doufam, ze ho vyuzijem.
Lehatko - ja spis uvazuju o takovem tom houpacim satku, zkusim vlozit obrazek: http://www.babyvak.cz/…i/1hac08.jpg

Jinak vahu uz davno neresim, pac jim (myslim si) o dost min nez obvykle a stejne pribiram. Uz mam +11 kilo. Ja jsem teda docela zrout, driv jsem mohla snist cokoliv a nepribrala jsem, to ale ted neplati :?
Tak zatim se mejte hezky!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
27.6.07 11:43

Ahoj holky,

tak vas zdravim pri skoro obidku a preju dobrou chut :wink:

Prave jsem se vratila od doktorky, ktera mi nastesti napsala vsechna doporuceni dopredu a tak k ni ted snad nejaky ten tyden nemusim…byla jsem i v supermarketu a poprve jsem se postavila do celkem male rady u prednostni pokladny … predtim jsem se nejak stydela, ze mi vlastne nic neni tak neni duvod, aby me nekdo poustel pred sebe…uz jsem videla ty remcajici lidi…tak jsem se zaradila nakonec te rady a svete div se za okamzik pribehla prodavacka at jdu dopredu a to dokonce pred mamcu s malym ditetem…to mi sice bylo trosku blbe, ale nikdo se nijak netvaril a vsichni to brali jako samozrejmost…a jeste mi chvalili brisko :lol:
V MHD me ted uz taky pousti porad sednout, i kdyz spise starsi pani, pak ty mladsi a chlapici ctou za:,–(ne noviny.....za celou dobu me pustil sednout jen jeden.....no jo italove ..... to se o nich rika jaci jsou gentlemani, ale vzhledem k budoucim mamcam to asi moc neplati :oops:

Holky, dat dite doma do autosedacky nam dokonce doporucovali v obchode! Ja nevim jestli si poridime to lehatko nebo nosici batoh…uvidime, jaky Tomasek bude. Na zacatek na prenaseni z loznice do obyvaku mam takovou nosici tasku, ktera by nam mela vydrzet cca 2 mesice a pak uvidime…

Adys, gratuluju k americkemu obcanstvi.....deti maji taky dvoji obcanstvi vid? Musela jsi hlasit narozeni na matrice v Brne, aby ti vyhotovili cesky rodny list?

Luci a nemas nejake fotky tech maleb na zed…? Jsem strasne zvedava…

Mejte se vsechny krasne!

Ciao ciao

:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
27.6.07 11:59

Ahoj Barčo,

vyfotím a ukážu, ale až tak o víkendu. My jsme si totiž koupili novej foťák a přišli jsme na to, že máme úplně na nic počítač :roll: , nejde nám program z foťáku. Takže fotky, co uděláme, nosí manžel do práce a posílá mi je od tam. Ale on teď v práci nemá čas, ale po víkendu už to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí