Poradna duly
Jana Čurdová
Amisku, registraci už máš hotovou - podívej se do pošty, měla bys tam mít mail.
L.
Amisku, budeme jedině rády, když se k nám přidáš, takže VÍTEJ v Zářijátkách
![]()
Ahoj Amisku!
Prosím napiš mi ještě tvůj rok narození, výšku, výchozí váhu a co čekáš. Ať to můžu doplnit do seznámku. Dík
Tak Miša donesl samé 1. ( Moc jsem tomu nevěřila protože jejich učitelka je strašná kr… ) Slavit budeme zítra, manžel je dneska celý den pryč.
Amis- vítej ![]()
Mončo, tak to moc gratulujeme Míšovi k samým 1
Je to šikula. Tak to hezky oslavte.
Ten školní rok tak strašně rychle utekl
Synovec po prázdninách jde už do třetí třídy a kamarádek kluci budou druháčci. Si pamatuji, jak vloni v létě řešili batohy. ![]()
Ahojte,
tak jsme se zase uspecne rozrostly, parada! Akorat jak tu ted jsem jen obden, tak vas nestiham skoro docitat, ale snad budu mit brzy internet i doma ![]()
Marusko - taky gratuluju ke svatbe, at jste spolu stastni!
Petro z Lovosic, ten cukr jsem si taky zjistovala, mela jsem pred testem 4.6, po hodine 7,8 a po dvou hodinach 5,2 a dulezita je ta hodnota po dvou hodinach. Mela by byt mensi nez 7,8 ale do nejakych cca 10 to pry jeste neni cukrovka, jen by ses nemela moc cpat sladkym. Ale tak uvidis co ti rekne Dr.
Jinak jsem vcera nakupovala, objednala jsem postylku http://www.baby-centrum.cz/…65939250.jpg /> a koupila povleceni, zavinovacku a prosteradylko: http://www.renka-styl.com/…obrazku.php3?… je to teda v zelene barve, ale tu na webu nemaji a rikala prodavacka, ze ji bezne ani nedelaji.
V pondeli mi prijde kocarek a vlastne to nejdulezitejsi budu mit pohromade. Hrozne me totiz boli zada posledni dobou a v praci vydrzim tak dve hodiny. Nastesti mi konecne spravili notebook, takze muzu pracovat dome z postele…
Preju vam hezky vikend!
Hanucha
Ahoj Mono,
rok narození 1981,meřím 168cm,vážím????95,a napsat překvapení,jméno Natálka nebo Matěj.
Holky, řeším madraci do postýlky. Chci koupit novou, páč tato je používaná už 2,5 roku, což mi přijde dost. Teď máme obyčejnou molitanovou, myslíte že je zbytečné koupit tu kokosovou? Nebo je opravdu tak hodně dobrá
![]()
Leni,
ja jsem se rozhodla pro tu kombinovanou madraci, 700 Kc mi zase tak strasne neprijde, kdyz si vezmu, jak jsou nehorazne drahe jine veci, tak zdravi miminka je asi dulezitejsi nez cokoliv jineho… Spis nevim, jestli se pod prosteradlo dava jeste nejaka neprocuraci podlozka
? Nevite? Nebo tak kokosova madrace jde nejak umyt, zapomnela jsem se na to zeptat.
H.
ahoj holky,
zdravim nove zarijove mamci! ![]()
U nas zadne nic moc novinky nejsou…zitra jdeme na posledni teoretickou cast predporodniho kurzu a od pristiho tydne 2× za tyden prakticka cast po cely cervenec.
Dneska navic musim pred vikendem uklizet…ach jo…
ale o vikendu budeme pokracovat v priprave pokojicku
!
Dneska jsem zjistila, ze ta nase zdedena vanicka ma takove podperky na vanu a ze docela dobre drzi, tak se nebudu muset porad sklanet pri koupani a tim padem je prebalovaci pultik vyreseny a koupime tu komodu z Ikei.
Zuzo, ty dvojcatka jsou nadherna! Ani si to zatim nedovedu predstavit, ze budeme mit takhle male mimco doma…dneska jsem videla jeden par s kocarkem u nas v parku a mimco si choval tatinek…vypadalo tak akorat prinesene z porodnice…no jeste cca 2 mesice… ![]()
Adys, gratulace k chlapeckovi…alespon si oba brachove spolu vyhraji!
Krasny patek!
Díky za přivítání,
lenak,ja mam na doporučení koupenou zdravotní matraci,material bude podobnej asi jako u tý tvojí,slysela sem na to samou chvalu tak sem sama zvědavá.
Mono ,prochazím tak diskuzi a koukam že cvičíš pejsky,jsme na tom stejně ,ja taky.Kolik jich doma mate a jaky plemena?
Ahojky,
Moni, gratulace Míšovi k samým jedničkám!!!!! Náš Filípek je taky přinesl!!! To jsou ale šikulky, co?
Ráno jsme akorát s manžou zažili děsný šok
Stojíme u školy a čekáme s Matýskem na Filipa. Matyáš zničehonic zvednul pořádně hlavu a na krku taková strašná centimetrová boule pod kůží. Takže jsem chytla děsnej nerv, co to jako je a že mažeme okamžitě k doktorce. Doktorka ho prohlídla a uklidnila nás, že to nic neni, je to jenom pořádně zvětšená uzlina po tom jak byl nemocný. Ještě má nějakou vyrážku kolem pusy, tak to je prý impetigo a jsou to stejný bacily, co jsou v krku. Takže nám na to dala mastičku a krk má mít v teple. Tak snad to bude dobrý, ale vynervovaná jsem byla teda pořádně
![]()
Leni, tu kokosovou matraci jsem si koupila taky teď poprvý, takže zkušenosti s ní nemám, tudíž nedokážu poradit, jestli je dobrá nebo ne
![]()
Vítam Amiska ![]()
ahojte tehulky ![]()
vitam Amiska
… nakonec nas do toho zari jeste bude hodne ![]()
Moni ,
krasne vysvedceni
to musite oslavit
, Misa byl urcite celej stastnej, vid? ![]()
Katko ,
teda supeer… Filipek taky samy
… no teda to jsou kluci sikovni
aspon ze ta boulicka nebyla nic vazneho, to bude v pohode. ![]()
Zuzi ,
dvojcatka jsou fakt krasny
, taky uz se tesim na to nase ![]()
holky .. ja se s vami loucim uz dneska, protoze o vikendu sem nikdo moc nechodi. v pondeli jedeme na par dnu pryc
, vracime se asi ve ctvrtek vecer. to bude abstak
. jeste budu ale pres den nakukovat.
mezitim si musim jeste zitra vytrpet ten trihodinovy cukrovkovy test, tak si porad doufam, ze to bude v pohode, ale moc tomu neverim … nu coz, aspon se budu muset kontrolovat a nebudu moc pribirat a o to to pak bude jednodussi po porodu. ![]()
mejte se krasne a uzivejte prvni prazdninovy vikend
![]()
Ahoj Adys,
moc moc drzim palecky na ten zitrek…3 hodiny jsou fakt dost…mi stacila ta jedna ![]()
Gratulace skolakum k vysvedceni… tady skoncila uz skola zacatkem cervna a znovu ji otevrou az druhy tyden v zari…tak maji deti delsi prazdniny, ale za to se chodi do skoly i v sobotu… ![]()
Matraci taky jeste nemame…jsou tady nejaky drahy … zatim jsme neobjevili zadnou slusnou pod 69 euro.....tak uvidime jestli je nahodou neslevni od 7. 7. tady zacinaji slevy…ale rekla bych hlavne na obleceni…
Tak ahoj jeste sem nakouknu behem uklizeni ![]()